regnværsdag

Hei dere! For en regnværsdag i dag.. Da jeg og Isabell dro en liten tur til byen før i dag, så regnet det helt sykt mye! Åh, for å håpe sola og varmen kommer snart, null sommer/sommerfølelse uten det. Noe som også er helt sykt kjipt er at selvutløserkontrollen er ikke til mitt kamera. Det er bare noen utvalgte speilrefleks de har det på og selvfølgelig ikke mitt. Utrolig kjipt! Jeg har Nikon D3100. Nå har jeg ikke da selvutløserkontrollen lengre, hihi, gikk fort før jeg dessverre måtte gi den tilbake og få pengene igjen. Vi var å så på elkjøp også, men der hva de fritt. Jaja, får klare meg med selvutløseren på kameraet så lenge! :) Spiste middag for ikke lenge siden, og om ikke så veldig lenge skal vi på besøk til mor og far. En stund siden vi har vært på besøk og som alltid blir det nok veldig koselig! Sitter nå å fjernen neggelak både på neglene og tærne, hihi, skal legge på nytt lag etterpå. Beklager litt speilbilder og slikt for tiden, lover å bli flinkere på det! Skal få fikset meg ferdig, også drar vi om ikke så alt for lenge. Ha en heerlig kveld ♥

Og tusen hjertelig takk for alle herlige kommentarer, dere er supre! Elsker dere alle sammen. Og jeg kommenterer alltid tilbake. 

Hva gjør du i dag? 

outfit 31.7.12

Bukse - Vila  //  Genser - H&M  //  Ring - H&M

"Min egentlige outfit i dag"  Bukse - BikBok  //  Genser - H&M  //  Ring - H&M

Ble en litt annerledes outfit i dag, beklager! Blogger til dere senere om hvorfor. Ha en super dag!

Hva synes du om outfiten? 

selvutløserkontrollHar dessverre ikke fått ordnet selvutløserkontrollen til kameraet enda, men lover å få det fikset til i morgen. Synes det er kjempe bra at de selger slike kontroller. Det er på en måte mye enklere å ta bilde eks. av seg selv, outfit osv. Også siden jeg har kamerastativ passer jo det perfekt! Kjøpte min på Clas Ohlson for bare 79.kr! Det er ganske billig spør du meg. Du finner den sikkert på elkjøp også, kanskje elkjøp's hjemmeside. Liker den allerede! 

Jeg har Nikon D3100, der jeg også kan filme og slikt. Er veldig fornøyd med det! Vurderer å kjøpe meg ei ny linse snart. Kameraet er stortsett egentlig veldig bra og med selvutløserkonrtollen blir alt mye bedre! Også kommer det nok snart ei ny linse. Men alt verdt 79.kr for den kontrollen! 

Hvilket kamera har du? Og har du selvutløserkontroll?  

innkjøp 30.7.12

Hei dere! Dårlig med blogging i dag også, beklager! Dagen har egentlig gått til å slappe av, spise god frokoost også har jeg vært litt sammen med Kristin og Rikke. Nå, for ikke lenge siden, kom vi akkurat inn døra etter å ha vært en liten tur i byen. Fikk kjøpt meg litt og slikt, så ble fornøyd! Fant meg uvanlig mest klær på h&m, men synes det var fint jeg! Var en god del salg også.

Tenkte bare å legge i innkjøpene i samme innlegg, håper det går fint! Kjøpte meg som sagt selvutløserkontroll i dag, så skal få fikset det og kanskje tatt noen outfit bilder. Ellers i dag vet jeg ikke hva jeg skal gjøre, blir sikkert å slappeav og se håndballkamp med familien, ikke mange som er hjemme nå.

Her er innkjøpene dere! Ha en heerlig kveld ♥Ørepluggere/headset - Clas Ohlson - 219.kr. 

Selvutløserkontroll - Clas Ohlson - 79.kr. 

Ring - H&M - 49.kr. 

Genser -  H&M - 99.kr. Kjole - H&M - 30. kr på salg ( BILLIG ) vanlig pris - 149.kr. 

Hva synes du om innkjøpene? Og hva har du gjort i dag?

min søndaag

Hei dere ♥ Beklager kjempe dårlig blogging i dag, men har hatt utrolig hodepine også har jeg spist og koset meg sammen med familien. Åh vi lagde hjemmelaget pizza! Herlig søndag da. Senere nå i kveld ringte Kristin meg også dro vi ut en tur, hvor vi også møtte rikke og marianne. Utrolig koselig å få snakke med dem, se dem og slikt, er en stund siden nå! Kom hjem for en stund siden, og sitter bare her med musikk og slapper helt av. Tenkte å blogge litt senere i kveld også. Bedre sent enn aldri? :)Har dessverre ikke stort med bilder fra dagen i dag, dessverre. Har ikke vært så ivrig i dag. Skal begynne å svare på spørsmålsrunden, så bare å sende inn spørsmål her: http://millamora98.blogg.no/1341947676_sprsmlsrunde.html#comment. Skal forresten kjøpe selvutløserkontroll i morgen, iiip blir så bra! Men skal avslutte her dere, tenkte å fjerne sminke osv nå, så ha en heerlig kveld dere! Blogges litt senere i kveld. 

Hva har du gjort i dag? 

rydding og avslapping

Hei dere! Beklager dårlig blogging i dag.. Har vært mye stress med pakking, rydding også pakke ut igjen. Rommet mitt er litt bomba, så må vel rydde. Har sett på håndballkampen i kveld også, så tenkte rett og slett å utsette bloggingen til nå i kveld. Blir dessverre ikke noe outfit i dag, men kommer kanskje i morgen.

Og forresten dere, noen av dere som kanskje ikke vet at jeg har satt i gang en spørsmålsrunde? Men jo, jeg har det! Skal svare på video, men må få flere spørsmål av dere. Send inn spørsmål i dette: http://millamora98.blogg.no/1341947676_sprsmlsrunde.html#comment innlegget. Hadde vært supert om du ville gjort det! 

Er skikkelig sliten nå egentlig, men har sykt blogglyst! Tok bilder av mine 4 favoritt vesker, som jeg tenkte å legge ut i morgen eller kanskje senere i kveld. Lover at det ikke blir så mye blogging om det hverdagslige, at det blir litt annerledese ting også. Men nå må jeg bare sette i gang å rydde igjen. Ha en suuper kveld! 

Hva tilbringte du dagen din til?  

home sweet home

Hei dere! ♥ Åh nå har vi kommet hjem, så godt! Mitt eget rom, senga mi og rett og slett alt som jeg har ventet på. Savner så klart hyttelivet litt, men så godt å komme hjem. Vi har enda ikke spist middag, vi skal grille, så blir herlig. Tenkte å kanskje legge ut outfit senere i kveld, siden jeg har pakket, ryddet og slikt. Er enda ikke ferdig.. Hadde sykt mye med oss! Jaja, til tre uker trengs vel alt det. I kveld blir det en rolig familiekveld. Herlig å komme hjem til ett nett som ikke er treigt da, hihi neida og søster da. 

Men nå må jeg bare avslutte dere, skal spise nå! Ha en super herlig kveld! Blogger til dere senere. Må si jeg var bra søt når jeg kom hjem, sprang rett på bade å tok bilder av meg. Haha åh, godt å være hjemme! Hva gjør du i kveld?

gårsdagens grillkosHei dere! Nå for en god stund siden ble jeg ferdig med å spise en herlig frokost og må straks begynne å pakke. WÆ, VI SKAL DRA HJEM I DAG! Åh som jeg gleder meg. Lengter så etter rommet mitt, senga mi, vennene, søster og alt. Fikk vite det når jeg våknet, men samtidig vil jeg jo være her også. Men dere, 3 uker her, er vel nok eller? Også for dere som lurer så har jeg hytte i Misvær, en time og et kvarter hjemmefra. Har ikke hytte i selve Misvær, men rundt 10-15 minutter å kjøre fra butikken og slikt. 

Tenkte bare å slenge inn noen få bilder jeg tok i går. Var så herlig å grille! Ble ikke super mange bilder, men dere får kose dere med de jeg tok! Nå må jeg nok komme meg i pakkinga, har sykt mye med meg.. Jaja, ha en suuper dag dere!Prikken over i'en! :)

Beste Nero! Hva synes du om bildene? Og hva skal du gjøre i dag? 

sommer outfit 27.7.12Shorts - Cubus  //  Genser - Vero Moda  //  Bikini - BikBok.

Hva synes du om sommer outfiten? ♥

endelig en finværsdag

Heei! Åå en perfekt dag, spør du meg! Endelig finvær og ganske varmt. I dag har jeg spist en god frokost, solet meg, sett på film og serier og gått langtur med meg selv. Har hatt hytta for meg selv meste parten av dagen, siden mamma og pappa har vært på besøk på hytta til noen venner et stykke bort. Var faktiskt godt, heh! 

Kom for ikke så kjempe lenge siden inn etter å ha gått tur, også småjogget jeg innimellom, så godt! Nå sitter vi ute å nyter finværet for fult, er helt sykt hvor lenge sola har vært oppe og hvor det varmer. Nå straks skal jeg hoppe i stampen, tror jeg, også dusje. Blir nok litt varmt i stampen, men blir nok så godt. Vi skal grille i dag noe som alltid er godt når det er finvær. Skal så klart blogge til dere senere. Blir nok outfit, også tenkte jeg å ta et innlegg utenom det hverdagslige. 

Men nå dere skal jeg avlsutte her, må vel komme meg i dusjen og slikt, også får vi blogges senere! Og forresten, tusen takk for mange flotte forslag til må gjøre videoen! Hehe, dere er supre! Håper dagen deres er super! ♥

Fina selv vet dere! 

Hva gjør du i dag? Og hvordan er været hos deg?

Les mer i arkivet » August 2013 » Juli 2013 » Juni 2013


★ legg meg til som venn
Hei! Her kan du skrive litt om deg, din blogg og dine interesser. Du kan også skrive epostadressen din her :-) Håper du liker designet!hits