Dénia at the evening

Noen av bildene jeg tok når vi gikk på havna her i Dénia. Det er en så fin, liten og koselig by. Skal ta flere bilder neste gang vi er der som blir i morgen faktisk! Vi gikk havn eller strandpromenaden og fikk se solnedgangen. Utrolig vakkert! Disse bildene er tatt i ni halv ti tiden, siden det blir utrolig sent mørkt her noe som egentlig er ganske herlig. 

Hva synes du om bildene?

kveldens antrekk

Hei!

Jeg kom på at jeg har enda ikke postet outfit når jeg har vært i Spania og det er evigheter siden det nå, så tenkte det virkelig var på tide. Fikk med meg Isabell ut for bildetaking og bildene ble så fine og herlige! Jeg skal poste bildeinnlegg fra igårkveld i morgen siden jeg bestemte meg for å poste outfiten ikveld. Nå skal vi gå litt i gatene her ved huset og se litt. Snart skal vi finne senga for i morgen er det kjøretur til Albir og Altea, heldigvis er det bare en halvtimes kjøretur fra Denia så jeg gleder meg super mye! Blogger litt mere i morgen, nattinatt fininger ♥

Shorts - Cubus Singlett - BikBok Solbriller - BikBok Sko - H&M Armbånd med Charms - Tyrkia Ring - Pandora

Hva synes du om outfiten?

let´s go to the beach

Hola! 

I dag tok vi halve dagen på stranden, Marina De Denia, tror jeg den heter, og resten av dagen her oppe ved bassenget. Stranden vi var på var rett og slett helt nydelig! Havet var helt herlig og det var så deilig å gå i havet. Stranden var stappfult med folk, men det var egentlig ganske koselig. Det var sånn greie du kunne dra ut på i havet også, trampoline, sklie osv, men det kunne ikke vi dra ut på pga. jeg tror det var stengt når vi var der. Bestemor og bestefar var i huset men vi koset oss mye vi også. Vi var der fra halv elleve til halv tre. Det var litt godt å være på stranden etter tre dager her oppe. Vi spiste oss god lunsj når vi kom opp og solet oss her resten av dagen. Nå har jeg dusjet og snart skal jeg og Isabell slappet av med en episode Pretty Little Liars før det blir grilling. Ikveld tror jeg det blir en rolig kveld før kjøretur til Albri og også Altea i morgen, gleder meg! Vi hadde forresten en kjempe fin kveld ved havna i går. Tok en del bilder så tenkte å poste dem litt senere ikveld. Vi tenkte også å ta et sånn tog gjennom byen, men vi skal kanskje gjøre det ikveld eller i morgen. Merker at solen blir bare sterkere og sterkere, og det har til og med meldt varmebølge en by ikke så langt unna her. Men det er samtidig deilig å tenke på at vi har en og en halv uke igjen. Åh ♥ Koser meg kjempe mye! Nå skal vi slappe av litt også skal vi ordne til middag. Spania er virkelig deilig. Kos dere videre, fininger! Har du vært i fine Spania før?

storkoser oss

Hei! 

Åh, Spania er deilig dere. Solen steker hele dagen og vi storkoser oss kjempe masse ♥ Har fått tatt masse bilder og det er helt nydelig. Disse dagene siden vi kom har vi bare slappet av ved bassengkanten her ved huset, men ikveld tenkte vi å ta oss en tur på båthavna og se litt der og å gå litt i butikker som er i gågatene nede her i Denia. Vi har laget til god frokost hver morgen, lunsj og grillet og spist god middag. Det er kjempe varmt og graderstokken viser opp fra 30 til 40 grader. Har fått en god del farge allerede og ser frem til flere dager med soling og opplevelser. I morgen er det stranda, noe som vi gleder oss til. Vi skal også ta kjøreturer til Benidorm, Altea, Alicante og flere steder her i Spania, og en tur til Valencia der det finnes safari, fornøyelsesparker osv. Gleder meg til å få oppleve mere av Spania! Dette bilde beskrive mye om hvordan vi har det, elsker dette. Som sagt så koser vi oss kjempe mye, og det er så kjekt å ha eget hus for da kan man på en måte gjøre det man vil. I dag har vi hatt en lang dag ute i solen og merker at fargen begynner å komme mere og mere. Tenkte å poste litt bilder fra dagen i dag og jeg selv elsker å se på sydenbilder. Ikveld skal vi som sagt dra ned til båthavna og å gå litt i gatene her nede. Kameraet er selvfølgelig med så skal ta masse bilder. Nå skal vi sole oss litt til før vi går i dusjen og ordner til litt middag, før vi kjører ned til havna og er der litt ikveld. Gleder meg til det! 

Tusen takk for nydelig kommentarer i det siste, betyr så mye og får meg virkelig til å smile ♥ Skal prøve å fått kommentert tilbake til alle dere. Skal prøve å få blogget til dere senere ikveld, fininger! Kos dere.Hva synes du om bildene?

hello beautiful SpainHei! 

Endelig er vi i Spania fininger! Etter en lang reise og en kjøretur på en time, i går, kom vi endelig til huset i dag. Flyet vårt til Oslo var litt forsinket og flyet til Spania var også forsinket, men vi kom heldigvis ikke så sent hit. Vi var på Alicante flyplass klokken halv ni, og da merket jeg at sydengleden kom. Da vi kom til flyplassen fikk vi bagasjen vår og pappa og Isabell fikset leiebilen vi skulle ha. Siden vi ikke fikk huset i går, måtte vi overnatte på et hotell fra i går til i dag. Vi valgte å kjørte inn til Denia, her vi er nå og her vi skal bo, igår kveld. Bilturen tok en time men vi angrer ikke et sekund på at vi kjørte igår kveld. Vi vant et helt greit hotell å overnatte på i en natt. Når vi våknet i dag kjente jeg at jeg gledet meg til å komme til huset. Vi fikk servert god frokost før vi kjørte til huset og vi brukte god tid på å finne frem. Huset vi leier er ganske langt opp på men vi har nydelig utsikt! Det var helt herlig å finne frem og huset var akkurat slikt som vi hadde sett for oss. Kjempe fine rom, bassenget er stort, nydelig utsikt, sitteplasser ute og inne, tv, internett, fine soverom og ja, alt er egentlig veldigveldig bra! Pappa og Isabell, som kartleser, slet litt med å finne frem til huset men heldigvis fant vi fort frem og det var utrolig godt. Vi kom hit rundt i ett tiden og det var kjempe godt å komme ut av bilen. Vi pakket til ut og ordnet litt i huset før vi kjørte ned på et sykt stort kjøpemarked litt lengere ned. Det var kjempe mange folk der og veldig stort, men vi fikk handlet alt vi trengte. Når vi kom tilbake pakket vi ut alt, skiftet til badetøy, smurte oss inn med solkrem og ordnet oss god lunsj. Vi har fått solet oss i mange timer nå og vi er blitt brune og solbrente. Nå har alle fått dusjet og holder på med middagen. Vi skal kose oss med grillmat, chips og annet godt. Vi har bestemt oss for at vi tar det rolig i dag og i morgen, før vi tar turen på safari, shopping og dra til andre byer her i Spania. Nå holder mamma litt på med maten, bestefar og pappa griller og bestemor har dekket på bordet så fint ute. Tror dette blir en veldig koselig kveld! Tenkte å avslutte innlegget med noen bilder jeg og mamma har tatt for meg i dag. Er så deilig å være her, dere aner ikke. Håper dere koser dere masse der dere er nå! Ha en kjempe fin kveld. 

Er du på ferie?

veldig reiseklar

Hei! 

Nå er jeg og resten av familien min, og bestemor og bestefar, utrolig reiseklar! Vi drar allerede i morgen, eller nærmere noen timer. Vi drar hjemmefra imorgen i elleve tiden siden flytet vårt går i halv ett ett tiden. I dag har det vært en litt travel men kjempe fin dag! Har vært våken siden åtte tiden i morgest siden jeg hadde time hos tannlegen kvart over ni. Null hull og jeg er veldig fornøyd med det! Har som sagt vært på en liten bytur der vi handlet og shoppet det aller siste vi trengte. Fant meg to fine skjørt, en kjole, mascara, BB cream hårbånd,  øredobb og armbånd, også blar til flyturen. Ble utrolig fornøyd med innkjøpet. I ettermiddag har vi grillet noe som passet perfekt på en slik dag som dette. Vi slappet litt av før mor, far og tante kom til oss. Vi koste oss i sola med is, sjokolade, soling og prating. De tok med seg Nero siden de skal passe han disse to ukene vi er borte. Savner det lille snusket allerede jeg. Jeg har snakket så mye om den "hva jeg skal pakke med meg til Spania" videoen og nå får jeg av en eller annen grunn ikke lastet den opp på youtube, og jeg blir så irritert. Jeg har holdt på med videoen så lenge og Isabell har hjulpet meg med videoen, så får jeg ikke lastet den opp. Blæh, hvor typisk er ikke? Skal prøve en siste gang før jeg legger meg. Nå har vi nesten akkurat sett kampen mellom Norge og Danmark, og snart skal jeg og Isabell se en episode Pretty Little Liars før vi skal legge oss. Er så spennende nå så vi klarer ikke la være. Herregud som jeg gleder meg til Spania! Vet dessverre ikke om jeg får blogget så mye i morgen, men skal prøve å få oppdatert dere i morgen. Blir en lang reisedag, men sikkert en veldig gøy reise! Kommer til å være aktiv på instagram når jeg er der så gjerne følg meg der! Millamora98 er mitt brukernavn. Jeg gleder meg sånn, åh. Blir nok kjempe herlig. Håper dere får en herlig dag i morgen og kos dere videre i sommer. Blogger mye når jeg er der borte sånn at dere får se hvordan vi har det. Kos dere videre ikveld peninger. 

Snart er jeg i Spania! Har du vært på ferie i sommer?

for en nydelig gårdag!

Hei! 

Gårdagen må være en av de vakreste dagene i Bodø! Sola steket i hele går og graderstokken var nærmere 30 grader. Våknet rundt ti i går og gikk i dusjen, før jeg ordnet meg litt frokost og ordnet meg. Isabell dro til frisøren og pappa og mamma var en liten tur på jobb, så jeg tok turen til byen sammen med Rikke og Benedikte siden været var nydelig! Var i byen og ute siden ett til elleve i går og merker at føttene verker. Vi så når nrksommerbåten kom hit og det var så fint. ♥ Sola strålte ♥ Vi var nede ved kaia litt før vi gikk opp å så der VG-lista skulle være. Senere møtte vi Amalie og spiste en god lunsj/middag på auorora før vi gikk opp å stilte oss der VG-lista skulle være sammen med de andre jentene. Vi fikk kjempe gode plasser og så utrolig godt! VG-lista må være noe av det herligste og koseligste jeg har sett. Artistene var så flinke og publikum var i hundre og stemninga, og ikke minst været, var perfekt. Jeg turte ikke ta med meg kamera, men jeg tok masse bilder med iphonen. De fleste sier vel at Bodøfolkene er ganske brae publikumere så jeg antar det! Tenkte å poste bildene jeg tok i tre kollasjer, siden det ble så masse bilder og dette er ikke alle. Det var virkelig en så fin gårdag. Etter vg-lista møtte jeg mamma og pappa, onkel og tante også dro vi ned på kaia å så på sommeråpent. Så koselig. Var veldig stas å se det live. Fikk også tatt bilde med Marion Ravn, Eva fra Eva & the heartmaker, Ask Embla og Kåre-Magnus. De var utrolig hyggelige! Så koselig og fin gårdag. Når jeg kom hjem, i elleve tiden, var jeg ekstremt sliten og var utrolig solbrent noen plasser på kroppen. Familien slappet av sammen før jeg og Isabell slo oss ned i sofaen å så en episode Pretty Little Liars. Etter det var jeg helt utslitt og fant senga ganske raskt.

Vi drar allerede i morgen til SPANIA! Wi, som jeg gleder meg. Kommer til å bli så bra og jeg gleder meg til å bli virkelig brun og bare kose meg. Har ikke vært i Spania siden jeg var tre år og gleder meg så mye! Jeg drar som sagt sammen med mamma, pappa og Isabell, bestemor og bestefar. Blir kjempe bra. I dag har pappa vært på jobb så jeg, mamma og Isabell har spist oss en god frokost før vi tok turen til sentrum å så på klær eller ting vi trengte. Fant meg litt og jeg er super fornøyd! Vi tok oss også en is i solsteken. Skal poste bilder av det senere siden nå skal jeg pakke ferdig og snart får vi besøk av mor og far som skal ta med seg Nero. Jeg har forresten vært hos tannlegen også i dag, hihi, null hul! Fornøyd ja :-) Herlig dag i dag også så den skal jeg utnytte med grillmat og familien. Blogger til dere litt senere ikveld, ha en super fin dag videre! 

Hva synes du om bildene?

endelig solfylte dager

Hei! 

Endelig ble det solvær og varme i Bodø også! I går og i dag har vært to nydelige dager. Sola har vært oppe i hele dag og det har vært opptil 20 grader. Har enda ikke fått mitt første bad i Norge siden vannet er fortsatt så kaldt. Elsker bare når været er så fint og det passer så bra at vi får fint vær før vi drar, og selvfølgelig til vg-lista og når nrk-båten kommer hit. I går startet finværet å komme så da var vi ute omtrent hele dagen og senere på kvelden tok oss en båtur, noe som jeg elsker! Senere på kvelden ble vi sittende å se på sommerprogrammer på tv og egentlig bare slappet av. I dag har vi rett og slett koset oss med soling. Siden været var så fint stod jeg opp i elleve tiden og hoppet rett i bikinien. Vi har spist god frokost og lunsj, kost oss på brygga og virkelig utnyttet dagen. Fikk utrolig farge i dag og har til og med blitt solbrent. Etter mange timer i sola vasket vi hytta, pakket og ordnet, siden vi ikke skal på hytta før etter syden. Hytta er så fint når det er nydelig vær! Elsker det ♥ Etter nesten en måned med drittvær var det vel på tide at vi litt her i nord også fikk litt fint vær? Hihi. Nå er vi kommet hjem etter fem fine og koselige dager på hytta. Siden vi kom hjem har vi pakket ut og pakket til Spania om tre dager. I morgen er det vg-lista her så jeg skal selvfølgelig å se på sammen med venner. På kvelden skal jeg dra ned på kaia sammen med mamma og pappa en tur siden nrk-båten er her. Skal også poste videobloggen der jeg viser det jeg skal pakke med meg til Spania! Var en del klær som var til vask og en del ting jeg ikke tok med, men håper den ble bra! Holder nå på å pakke litt og egentlig bare slapper av. Senere ikveld blir det vel noen episoder Pretty Little Liars før jeg legger meg i senga. Merker at man blir sliten etter en lang dag ute med sol og varme. I morgen er det meldt like fint vær så skal nyte dagen! Håper dere har hatt noen super fine dager! Tenkte å poste noen bilder fra dagen i dag, blogges imorgen fininger :-) 

Hva synes du om bildene og hvordan er været hos deg?

Oslove

I dag er det akkurat to år siden tragedien i regjeringskvartalet og på Utøya. Det gjør så forferdelig vondt å tenkte på at 77 uskyldige mennesker ble drept. Det er så rart å tenke på at det er to år siden. Det føles bare som noen dager, det gjør så vondt å tenke på. Av og til tenker jeg mye på det som skjedde 22.juli, det er helt forferdelig. 22.juli vil vi aldri glemme og vi vil aldri glemme dem gikk livet tapt. De vil alltid være i våre tanker. Hvil i fred ♥ Alle mine tanker går til de pårørende. 

svarene om turen til Spania

Hei! 

Jeg har i en veldig god stund pratet om Spania og jeg ser at dere lurer på en del, så hvorofor ikke svare på spørsmålene deres i samme innlegg? Tenkte det kanskje ville blitt enklest for dere som lurer på noe og håper dere får svaret på det dere lurer på, so here you go guys!

Hvor i Spania skal dere være og er det langt unna flyplassen/Alicante? Vi skal være i Denia og det er ca. litt over en time fra flyplassen. 

Leier dere bil når dere er der? Ja, vi leier bil. 

Hvordan er reiseruten deres til Spania? Vi reiser først hjemmefra klokken halv et, altså Bodø-Oslo, som tar ca. en time og et kvarter. Vi har to timer med venting på gardemoen før vårt fly går fra Oslo-Spania halv fire. Slik ser vår reiserute ut! 

Hvor lenge blir dere? Vi blir to uker. 

Drar dere på fredagskvelden til villaen deres? Nei. Vi skal overnatte på et hotell ved flyplassen, siden vi ikke får huset vårt før halv tolv på lørdag. Vi kommer til å kjøre litt tidlig på lørdag fordi det er jo noe det med å oppleve miljøet i Spania og vi trenger nok litt tid på å komme oss frem til huset vårt.

Hvem reiser du sammen med? Jeg reiser sammen med mamma, pappa, Isabell, bestemor og bestefar, foreldrene til pappa.Reiser dere fredag når dere skal hjemme også? Ja, det gjør vi. 

Når sånn ca. er dere i Spania? Slik som det ser ut nå, er vi i Spania i halv åtte tiden, om det ikke skulle være noe forsinkelser eller noe lignende. 

Hvilket flyselskap reiser dere med? Vi reiser med sas alle veien. Det vil si fra Bodø-Oslo, Oslo-Spania og det samme tilbake. 

Kommer dere til å dra på fornøyelsesparker, safari, badeparker og slikt? Ja, det tror jeg nok så absolutt vi skal! 

Hva heter villaen deres? Villaen vi leier heter Casa Ubi Bene. Om noen av dere har leid den villaen før, gjerne si ifra til meg! :-)

Kan du blogge mye når du er der nede? Ja, jeg skal prøve mitt aller beste på å oppdatere så mye som jeg kan. Men samtidig er jeg jo også der for å kose meg sammen med familien og besteforeldrene mine, men så klart, jeg skal få oppdatert dere så mye som jeg kan få til. 

Hvilken utfukter er det i området der dere er? På siden deres står det at innen en halv times kjøring fra Denia finner vi en rekke fornøyelsesparker og masse annet! Det er blant annet safari, som vi allerede har bestemt oss for å dra på, aqualand, en stor fornøyelsespark, delfinpark, opplevelsespark og mye annet! Er det langt ifra stranden der dere bor? Det er et langt stykke å gå, så det enkleste for oss er å kjøre bilen ned til stranden, som sikkert tar 15-20 minutter. Vi bor ganske langt opp, om dere skjønner, og da blir det et langt stykke å gå og derfor enklere å ta bilen. Det er også sykler ved huset slik at vi også kan sykle.

Kan du legge ut linken til huset/villaen deres? Ja, så klart! :-) http://www.villaspania.net/HovedsideCasaUbiBene.aspx.  

Er det noe shoppingsenter eller lignende i nærheten der dere bor? Vi er faktisk litt usikker hvor langt unna shoppingsenter og sånt, men jeg tror det er like langt å kjøre fra de forskjellige utfluktene de har i området rundt Denia, altså ca. en halv time.

Har du vært i Spania før? Ja, det har jeg! Vi har vært i Mallorca da jeg var rundt tre år.Håper dere fikk en del svar på det dere lurte på og at dere fikk litt en liten oppdatering om hvordan turen vår kommer til å bli og hva vi har å se frem til. Som dere ser har jeg allerede laget en kategori med navnet "Spania 2013" og der finner dere alle innleggene, både før vi drar, når vi er der og etter. Om du har vært i området der jeg skal eller generelt i Spania, gjerne skriv litt om deres opplevelse der. Jeg vil gjerne høre! Gleder meg så utrolig masse nå, bare fire dager til ♥

Fikk du vite litt mere om reisen vår?

Les mer i arkivet » August 2013 » Juli 2013 » Juni 2013


★ legg meg til som venn
Hei! Her kan du skrive litt om deg, din blogg og dine interesser. Du kan også skrive epostadressen din her :-) Håper du liker designet!hits