Bilder fra sommerferien 2011, på hytten, del 1
I love it ♥Slik ser hytten vår ut etter vi har malt den, men her har vi ikke språsene på. Men det ble så utrolig nydelig og fint! 


<Tnå, Nero3

Beklager for at noen av bildene ble litt skurrete, men det var fordi kameraet mitt egentlig ikke var helt iorden. Men alle bildene er tatt av mitt herlig kamera, Nikon D3100 ♥ Det er vel tilbake hos meg snart. Kan nesten ikke vente! Her var da altså bildene fra sommerferien min, på hytten, helt herlig. Resten av bildene og bildene fra Oslo, kommer iløpet av helgen og neste uke. Er så flott å dele dem med dere. Beklager for at jeg ikke har skrevet til dere, men jeg har prøvd å kunsentrere meg om lekser og slikt. Så denne uken har gått til lekser, skole, familien, venner, discotek, besøk og bare kose ting. Skolen har vært kjempe greit. Har det supert! I dag har jeg vært hjemme. Jeg har holdt på med litt lekse og slikt, så det var litt godt å få gjort noe. Nesten ferdig med alt. 

Nå skal jeg stelle meg ferdig, også skal jeg legge meg. Er så sliten. Kommer nok til å ikke søvne før i 11 tiden. Dere hører mere fra meg på fredag og i helgen. Dere er supre! Og kommentarene holder jeg på med å kommentere tilbake. Dere må ha en kjempe fin kveld videre, herlige lesere! 

-Hva har du gjort i dag? Hva synes du om bildene? ♥ 

Ungdomskolen, beklager og fotballturnering

Beklager, beklager og beklager ♥ 

Det er over en uke siden jeg blogget sist, og det er for dårlig. Jeg lovet dere masse bilder og blogging, men jeg har dessverre ikke hatt tid og det beklager jeg for. Grunnen for at jeg ikke har blogget, er siden dette har vært første uken på ungdomskolen, og jeg har hatt en super uke! Mandag gikk til å spille fotballkamp mot Nedre-Beiarn og skole, tirsdag var det trening, skole og lekse og på kvelden fikk vi besøk av bestemor og bestefar, mor og far. Kjempe koselig! Onsdag slappet jeg helt av og gjorde en del lekse og var på skolen, torsdag var det skolen, litt lekser og kamp mot Nordstranda. Vi tapte, dessverre. En utrolig viktig kamp, men vi skal slå dem i neste kamp! Og i helgen har vi fotballturnering. Bodø Cup 2011. Det er så utrolig bra! Vi startet i går, og tapte dessverre 7-1 mot Vinkelen, som er kjempe gode! Jeg, Julie og Elise fikk også spille for Hunstad i går, noe som var artig. De låner spillere av oss og vi låner spillere av dem. De er også ganske gode.

I dag har vi spilt 3 kamper, mot Dønna, Nedre-Beiarn og Junkelen. Vi vant mot Dønna og Nedre-Beiarn og tapte mot Vinkelen, så det lover egentlig ganske bra, siden vi kommer mest sannsynslig til semifanlen, noe som er så supert! Vi vant mot Dønna 3-0, Nedre-Beiarn 10-0 og tapte 13-4 mot Junkelen. Så nå er jeg kjempe sliten. Vi spilte kjempe bra i første omgang mot Junkelen, men så ble vi helt nede igjen. Men nå er vi klar til i morgen, og skal prøve vårt beste på å komme til finalen. Det har vært en bra og hard turnering, men samtidig veldig gøy. Jeg elsker å spille fotball, uansett, men spesielt når jeg virkelig vil det. Vi skal greie å komme til finalen i morgen! I morgen skal vi spille mot Tverlandet, ganske så tidlig. Klokken 08.50. Men det blir nok bra. 

Nå blir det et langt innlegg igjen, men jeg har så mye å skrive og si, at jeg skriver bare ned alt. Beklager, om dette blir et ganske langt innlegg. Ungdomskolen har vært kjempe bra til nå. Jeg er egentlig ganske så fornøyd med klassen min, og ungdomskolen har vært så super til nå! Jeg fikk Tysk, som språk, men jeg hadde ønsket Spansk. Men Tysk er egentlig helt greit å ha, så dette skal nok gå fint. Vi har 2 ukers plan, vi får gjøre egentlig alt lekser på skolen, om vi har lyst, vi får bestemme selv om vi vil være inne eller ute i friminuttene, det er kantine, vi får lov til å tygge tyggis og vi får lov til å gå på Rema 1000 å handle, om vi har lyst til det og slike ting. Ungdomskolen er så annerledes enn barneskolen. Jeg har det ganske så bra på ungdomskolen, og det er jeg selv glad for og min familie ♥

For ikke så veldig lenge siden spiste vi middag, og det hva så utrolig godt! Vi spiste fløtepoteter og kjøtt. Det er beste jeg vet, på en lørdags kveld,  jeg er sliten og det er helg. I kveld skal jeg bare slappe av, og legge meg litt tidlig, siden jeg må opp i 07.00 tiden i morgen, siden vi har kamp. Er godt å slappe av. Det er et slikt disco eller en konsert på Hunstad kultursenter, altså på Hunstad ungdomskole, men jeg dro ikke. Vi spiste middag litt sent, også er jeg så utrolig sliten. Men nå skal jeg kose meg videre og bare slappe av med godteri, brus og familien ♥ Gleder meg til i morgen. Har virkelig vært en herlig helg til nå. Dere må kose dere kjempe masse videre på denne lørdagskvelden og selvfølgelig videre i helgen. Jeg lover dere at vi snakkes i morgen eller mandag. 

-Har du fotballturnering i helgen og hva er dine planer for helgen? Går du på ungdomskolen eller barneskolen?


Ha en stårlende lørdagskveld og helg videre, søtiser ♥ Bildet er tatt av herligste Rikke. Elsker deg, aller verdens beste Jeanette jenta mi!

Siste helgen i sommerferien, før skolen starter

Da er det fredag, og det vil også si at det er helg ♥ Dette er siste helgen i sommerferien, før skolen starter. Er så utrolig rart å tenke på, at jeg begynner på ungdomskolen nå til høsten. Jeg skal begynne i 8a. Det blir så spennende og jeg tror nok alt blir helt forandret. Jeg lurer på hvem jeg kommer til holde best kontakt meg, og jeg håper virkelig jeg ikke minster kontakt med noen av de herlige bestevennenne mine! Rart å tenke på. På tirsdag var vi i byen, og kjøte klær, ny skolesekk, penal og mange ting til penale. Jeg ble så utrolig fornøyd! I dag har jeg ikke gjort så veldig masse. Jeg sotd opp i 12 tiden, spiste en god frokost sammen med verdens beste mamma, sett på Glee og One Tree Hill, slappet av og ikke gjort så veldig masse mer. Isabell og mamma er begge på jobb, så det er bare jeg og pappa hjemme. Isabell skal rett på parken 2011, og mamma jobber til 23.00 i kveld. Jeg og pappa prøvde å få tak i parkenbilletter, men det var dessverre utsolgt. Vi hadde selvfølgelig kjempe lyst til å dra. 

Nå har vi spist middag. Sykt godt! Chips og kyllingfilet. Det blir rett og slett ikke bedre. Senere i dag har jeg ikke lagt planer for. Kanskje jeg skal dra på lia, eller bare være hjemme og slappe av. Godt å være hjemme sammen med familien, og koselig å være på lia sammen med verdens beste venner. Men jeg lover nå, fremover, at jeg skal legge ut bilder fra sommerferien. Både fra Oslo og da vi har vært på hytten i sommer. Jeg har også mange andre bilder, som jeg skal også legge ut. Blir mange bilder fremover, siden jeg ikke har kamera akkurat nå. Det er levert inn til elkjøp, siden det vil ikke ta bilde og linsen er ødelagt. Dessverre. Er så trist. Men jeg gleder meg allerede til det kommer tilbake! Er in love med kameraet. Men jeg lover det masse blogging fremover, eller jeg skal iallefall prøve. Hihi. I går hadde verdens beste Kristin bursdag! Jeg, RebekkaAmalie og Julie, ble bedt på en liten bursdag til henne i går. Var ubeskrivelig koselig! Etter "bursdagen" gikk vi sammen ned på trening. Etter treningen dusjet jeg, spiste, også dro familien på butikken og en liten tur til byen. Kjempe, kjempe koselig dag i går ♥ I morgen har vi kamp mot Hunstad, på lia, klokken 13.00. Gleder meg! Dere må kose dere kjempe masse videre på denne fredagen, kjære lesere! 


-Hva er dine planer for dagen i dag?


Ha riktig så fantastisk fin fredag og helg videre, søtiser ♥

Heerlig helg

Helgen har vært herlig! Jeg har tilbringt den på hytten, sammen med verdens beste familie. Pappa feiret sin bursdag, og den ble super! Pappa fikk kjempe masse fint, og han ble super fornøyd for Iphod'en han fikk. Han har brukt den masse allerede! Den er nesten slik en Iphon er. Skikkelig kult! Det ble mange gjester. Vi spiste kaker, drakk brus og andre drikker, været var nydelig, mange gjeser. En perfekt bursdag for pappa ♥ Isabell kom også på lørdag, etter hun hadde vært 4 dager i Oslo, sammen med venninnen hennes Lena. Jeg fikk 3 par kule, søte og fine solbriller og en nydelig genser. Elsket alt jeg fikk. Bestemor og bestefar lå over til søndagen. Veldig koselig å ha dem på overnatting på hytten. Tina, en veldig god besteveninne av meg, lånte en hytte, til en av hyttenaboene våre. Jeg var en god del sammen med henne, noe som var kjempe koselig!

Søndag gikk til en herlig frokost, ordne og rydde litt i hytten, spise og slappe av, også kjørte vi hjem. Vi spiste hjemmelagd pizza grandiosa og brus, noe som var sykt god! Resten av kvelden slappet jeg bare av, og koste meg hjemme. I dag stod jeg jeg opp i 11 tiden, gikk ut en tur med Nero, spiste frokost og bare slappet av. Da mamma og pappa kom hjem, spiste vi middag. Var ikke helt i form etter vi hadde spist, så til nå har bare slappet av, og drukket pepsi max. Jeg er heldigvis mye bedre nå. Jeg var usikker på om jeg skulle dra på lia, men Amalie skulle ringe hvis hun skulle dra. Tror det ikke blir noe lia på meg, men jeg klarer meg fint. Hehe. Så nå ser jeg bare på tv, og straks begynner Hotel Cæsar, etter en lang pause. Hvis jeg ikke skal på lia, skal jeg bare slappe av hjemme resten av kvelden. I morgen har jeg fotballtrening, 15 - 16.00, også skal familien dra til byen. Skal handle klær, skolesekk og slikt, til skolestart. Blir koselig! Dere må ha en kjempe fin dag videre. Snakkes ♥ 

-
Hva har du gjort i dag og i helgen? Trener du fotball?

Kameraet mitt er forresten levert inn til elkjøp i dag, siden linsen er ødelagt. Jeg vet ikke helt når jeg får det tilbake igjen, men en månede eller under en månede, så skal det være tilbake og en helt ny og bra linse! 


Nikon D3100. Beste Nero ♥

Fredag, 12.8.11

♥ Hei! Huff, huff og huff. Jeg lovte dere en masse med blogging, men det har det ikke blitt noe av. Og det beklager jeg virkelig for. Jeg har rett og slett ikke hatt tid, men jeg har selvfølgelig hatt masse blogglyst, men jeg har dessverre ikke fått tid til å sotet meg ned å skrevet et innlegg. Jeg er kanskje ikke verdens beste blogger, men jeg prøver mitt beste på å blogge og legge ut bilder til dere, men av og til har jeg ikke tid. Jeg var å så på statestikken min istad, og da så jeg at jeg har mistet nesten alle mine lesere. Men jeg setter utrolig stor pris på at dere leser bloggen og kommenterer på bloggen, uansett om jeg blogger eller ikke. Det betyr kjempe mye! Dagene som jeg ikke har blogget, har vært herlige og supre! Noen dager med litt regn, mens resten av dagene har vært full av sol og en skyfri himmel. Jeg har vært masse med familien, og kost meg kjempe masse med dem. Jeg har også vært en god del på lia, Mørkvedlia altså. Der har jeg vært sammen med verdens beste bestevenner! Vi har spilt fotball, snakket, vi har flira kjempe masse, hatt det kjempe gøy og bare koset oss sammen. Er så herlig å ha familien og verdens beste bestevenner, som jeg alltid har det koselig med og som jeg alltid har det artig med. Det er herlig å ha verdens beste familie og verdens beste bestevenner 

 Vi har vært på hytten noen dager, og det har vært kjempe kos! Vi var lørdag-søndag, forje helg og tirsdag-onsdag, denne uken. Helt herlig! Det har bare vært meg, mamma, pappa og Nero som har vært på hytten, siden Isabell og venninnen hennes Lena, dro til Oslo denne tirsdagsmorgenen. Heldige dem! Men de kommer hjem sent i dag med siste flyet. Gleder meg! Isabell skulle kjøpe gave til meg, verdens beste pappa har bursdag, vi skal være på hytten og det blir supert!  Vi drar på hytten i dag, og der skal vi være til søndag. Vi skal feire pappa, som har bursdag, også kommer Isabell på hytten, når hun kommer hjem. Pappa får en utrolig bra og fantastisk gave av meg, Isabell og mamma. Iphod 4 og en lomme der han kan ha den i. Han har ønsket seg det, så siden han er verdens beste pappa, skulle Isabell kjøpe den i Oslo. Vi gleder oss til å gi ham den, fordi han fortjener den virkelig. Gratulere så mye med morgen dagen pappa! Vi gleder oss til å feire dagen med deg, beste pappa. Vi er kjempe glade i deg ♥ 

Til nå, så har jeg pakket det jeg skal ha med meg, ryddet rommet til Isabell, så snill som jeg er, gjort litt husarbeid, og bare slappet av hjemme. Stod opp tidlig i dag, og det var faktis deilig. Vi har forresten begynt med treningen nå, og vi har treninger tirsdag og torsdag, 3-4 og 4-5. Var herlig og tungt å starte igjen, etter en laaang pause! Vi låner 3 99'er jenter, en 99'er gutt, Matias. Og Fritjof, en veldig god bestevenn, som er på min alder, som også ville trene med oss. Veldig koselig å trene med dem! Vi er så få nå, så vi må låne noen når vi trener, vi har også en super trener! Men nå må jeg spise litt, før vi kjører til hytten. Jeg tar med meg pc'en, så det kan bli blogging. Gleder meg til å dra på hytten igjen. Er godt å være der. Når mamma og pappa har pakket og ordnet ferdig, drar vi å hander, også kjører vi til hytten. Love it! Dere må ha en kjempe fin helg/sommerferie videre, supre lesere! Kos dere kjempe masse! Vi snakkes om ikke så alt for lenge. Dere er herlige ♥

-Hvordan har du det i sommerferien? Koser du deg? Kjenner du noen som har bursdag imorgen?
-Trener du noe? 


Sommer kolasj ♥ Kos dere kjempe, kjempe masse videre! 

Les mer i arkivet » August 2013 » Juli 2013 » Juni 2013


★ legg meg til som venn
Hei! Her kan du skrive litt om deg, din blogg og dine interesser. Du kan også skrive epostadressen din her :-) Håper du liker designet!hits