en nydelig gårdag

Hei! 

Åh, var en helt nydelig og fin gårdag i Elise sin konfirmasjon. Var utrolig koselig, mye gode kaker og vi tok masse fine bilder. Hadde dessverre ikke med meg kameraet, men Elise hadde sitt og Amalie tok sitt med, så har lånt noen bilder fra dem. Var kjempe koselig og været var jo perfekt. Vi tok en del bilder så poster noen av dem Elise lå ut i går. Fine konfirmanten ♥Rikke og Ingrid var også der, men siden dem ikke hadde bunad, ble de dessverre ikke med på akkurat disse bildene. Bildene ble kjempe fine! Kom hjem rundt syv tiden i går. Jeg og Isabell bestile mat fra felini noe som var helt himmelsk. Vi koblet til pc`en til tv og så tre spennende episoder Pretty Little Liars. Vi så også en film før vi gikk å la oss. Utrolig fin lørdag! I dag skal jeg også i en konfirmasjon. Jeg skal til Rebekka og vi drar om en god stund. Blir nok veldig koselig der også. Alt i alt har dette vært en utrolig fin og koselig helg. Snart er det på med bunaden igjen, og i dag er det utrolig varmt, men det er like godt å ha den på som alltid. Mamma og pappa skal også være med i denne konfirmasjonen så vi drar når de er kommet hjem fra hytta og er klar. Er nok hjemme i syv tiden så kommer til å blogge litt senere i kveld. I morgen er det skole og jeg merker at helga har gått alt for fort! Nyt søndagen dere og kos dere masse ♥

Hvordan har din helg vært? 

a happy birthday video

Hei! 

Som jeg skrev i noen innlegg litt lengre ned på bloggen, lagde jeg en liten bursdagsvideo til Kristin, som hadde bursdag på søndag. Skulle egentlig ha litt flere bilder og videoer, men de ble rett og slett bare helt borte. Ble fornøyd med videoen, i og med at jeg ikke har laget så mange før. Synes det er utrolig gøy å lage slike videoer. Sette sammen bilder og legge inn videoer er utrolig gøy! Kanskje dette kan være et lite tips til dere som vil lage noe til bestevennina de eller til en i familien. Tenkte derfor å poste den jeg laget og høre hva dere synes om den. For bedre kvalitet på videoen, 720p HD. Trykk på tannhjulet til venstre. Håper dere liker videoen!

Hva synes du om videoen? 

time to dress up

Hei! 

Er så godt med helg. Sove godt og slappe av. Våknet rundt ti i dag og var ganske opplagt. Lå en god stund i senga før jeg gikk i dusjen, stelte meg og laget meg en god frokost. Har låget på sofaen og slappet av, og sett repriser av hotel cæsar. Om ikke så veldig lenge drar jeg i konfirmasjon til Elise. Gleder meg kjempe mye, og det blir nok veldig koselig. Drar litt over halv fem og er sikkert hjemme rundt syv halv åtte tiden og da har jeg og Isabell tenkt å bestille felinimat etterfulgt av episoer med Pretty Little Liars. Blir nok en utrolig fn dag og kveld, selfølgelig. Lørdager er bare herlige ♥  I går slappet vi forresten bare av, både jeg og Isabell var slitne, så vi la oss ikke så utrolig sent. Var godt det også, spessielt når man er så opplagt dagen etterpå.Nå holder jeg på å ta på meg bunaden, og det er så godt å ha den på igjen! Elsker bunaden og den er så fin. Mamma og Isabell har vist meg hvordan få den på meg så det går ganske fint. Er super nydelig vær i dag så har vært litt ute, tatt litt bilder og nøtet finværet. Nå skal jeg få på meg det siste som gjenstår og så drar jeg. Poster et lite innlegg litt senere i kveld, ha en super fin dag videre! Hvordan har din lørdag vært til nå?

friday outfit

Bukse - BikBok Skjorte - BikBok Genser - BikBok Smykke - H&M Solbriller - BikBok sko - DinSko Veske - Veskebutikk i Glasshuset 

Hva synes du om outfiten? 

endelig er det helg

Hei! 

Åh, endelig er det helg ♥♥♥ Dere aner ikke hvor mye jeg har ventet på helg og vi har kun godt på skolen en uke, hehe. Beklager kjempe masse for utrolig dårlig blogging, men det har vært mye å gjøre og jeg har vært utrolig sliten denne uken. Søvet etter skolen hver dag og jeg merker å stå opp tidlig og være seks timer på skolen er ganske mye + fotballtrening og lekse, men slik er vel hverdagen. Dagene på skolen har gått både sakte og fort. Mye som har skjedd og vi hoppet jo som sagt rett i masse lekse. Jeg synes det er så godt med helg etter en uke med skole, dere aner ikke. Skoleuken har jo vært fin også, men selvfølgelig er det tungt å komme tilbake til hverdagen.
Har selvfølgelig klart å skadet tåa mi. Har hatt veldig vondt siden tirsdag og det har godt utover hele meg. Det som skjedde var at jeg var akkurat ferdig i dusjen og selvfølgelig klarte jeg å gli på en liten jerngreie og fy hvor vondt det gjorde! Måtte stå over treningen på torsdag, siden jeg hadde så vondt og at jeg ikke fikk på meg fotballskoenjoggesko eller converse. I dag er det enda vondt og jeg drar å halter rundt i gangene på skolen og her hjemme. Håper det går over snart og at jeg er med å spille kampen på mandag. Bildene er egentlig bare for å vise dere, er ikke stor fan av tær selv.Nå kjenner jeg at det er veldig godt meg helg og ligger i sofaen å slasker med koseklærne og et pledd rundt meg. I helga skal jeg i to konfirmasjoner, som jeg vet, lørdag og søndag. Blir kjempe koselig! Gleder meg til å få på meg bunaden siden jeg synes den er så fin. Mamma og pappa dro på hytta i helga, men jeg måtte bli hjemme i helga så jeg og Isabell skal bare slappe av og kose oss. Har tatt outfit-bilder i dag så tenker å poste dem litt senere i kveld. Nå er Isabell akkurat kommet hjem så nå er hun i dusjen og etter det er det grandis og episoder med Pretty Little Liars, det er så spennende! Outfit kommer som sagt senere, kos dere masse i kveld! :-)

Hvordan har din uke vært? 

god tirsdagskveld

Hei! 

God tirsdag fininger. Andre skoledag i tiende i dag og jepp, merker at det blir et tungt år, men som jeg har sagt også, tror jeg det blir et fint år. Skoledagen gikk egentlig helt greit. Vanlige fag og kunst & håndtverk de to siste der vi så på filmer fra filmfestivalen og holdt på med vår egen film. Det blir nok gøy med kunst & håndtverk igjen siden vi har det kun i åttende og tiende, men blir å savne mat & helse mye. Var hjemme rundt tre og været har ikke vært noe fint, akkurat. Like før høsten er på tur og jeg gleder meg allerede til høstferien. Når pappa kom hjem lagde vi litt middag, siden mamma og Isabell er på jobb. Etter middagen skifte jeg til treningstøy før jeg tok å syklet ned på trening. Treningen var helt greit, bortsett fra at vi spilte treningskamp og da var ikke treningen fult så bra. Haddde ikke min spesielle treningsdag i dag, menmen. Etter treninga hadde jeg jo selvfølgelig veldig vondt i hodet så det var virkelig godt å komme seg hjem å få seg en god og varm dusj, spise nytbakte brød som mamma hadde baket og slappe av. Sovnet til og med av en halv time noe som var så deilig! Har nesten nettopp vært ute med Nero og det var så godt å trekke seg litt luft, i og med at jeg har småvondt i hodet. Merker at jeg er veldig sliten i dag, så skal bli godt å legge seg. Nå slapper jeg egentlig bare av og før jeg legger meg ser kanskje jeg og Isabell en episode Pretty Little Liars. Æh det er så sykt spennende nå! Håper dere har hatt en fin dag ♥

Hvordan har din dag vært? 

first day of school outfit - 19.8.13

Peplumtopp - Bikbok Bukse - BikBok Converse - Tyrkia - Veske - Veskebutikk i glasshuset Blazer - Fra Zara i Spania Uglesmykke - Lefties, butikk i Spania 

Hva synes du om antrekket?

første skoledag gjennomført

Hei! 

Da var første skoledag godt som gjennomført. Var litt slitsomt å komme seg opp tidlig i dag men gikk egentlig ganske greit. Vi gikk selvfølgelig rett på en nokså fullstappet ukeplan med lekser og dagsoppdrag. Tiende er nok veldig utfordrende og mye å gjøre. Vi fikk høre at man måtte ha 4,3 i snitt for å komme inn i almen i år så det får kanskje oss til å jobbe litt mere. Vi snakket en del de to første timene og var litt ute, siden de to timene er egentlig gym så fikk en litt rolig start. Resten av dagen bestod av matte, 2.fremmedspråk, norsk og engelsk. Egentlig en helt grei dag. Dagen gikk fortere enn jeg hadde trudd, i og med at vi har begynt med pause i ti minutter etter hver time. Det er ganske greit fordi det får timene til å gå fortere. 

Var hjemme rundt tre og da var det godt å slenge seg ned på sofaen. Vi spiste middag og etter det kunne jeg ikke la være å ta meg en powernap, h-e-r-r-e-g-u-d det var godt. Har vært ute med vovsen og Isabell har hjulpet meg med å ta noen outfit-bilder så skal poste dem litt senere i kveld! Nå har vi sett en episode Pretty Little Liars og jeg slapper egentlig av.  I går avsluttet jeg sommerferien sammen med familien med grilling og kos, også overaskelses bursdag for Kristin som hadde bursdag i går. Skrev litt om hun i innlegget i går, men kunne selvfølgelig ikke røpe overaskelsen siden hun leser bloggen. Hun ble utrolig glad og rørt. Vi koste oss med bål, mere grilling og kake. Veldig koselig og så herlig å overaske noen.

Har ikke fått gjort noe spessielt lekse i dag, men det er første dagen etter sommerferien så det pleier å være litt rolig. Må si tusen takk for så fine kommentarer i det siste, varmer skikkelig blogglysten! Dere er helt herlige ♥ Som sagt skal jeg poste outfit litt senere i kveld og så må jeg se hvor mye blogging jeg får tid til fremover, men skal presse frem mere blogging og oppdatere så ofte som mulig. Er litt rart å starte igjen men samtidig godt. Håper dette blir et fint år! Ha en finfin kveld videre dere, også håper jeg at alle som begynte på skolen i dag fikk en kjempe fin start! Hvordan var din første skoledag?

last day of summer

Hei! 

Tenk at sommerferien allerede er over, det er helt sykt. Sommer 2013 har vært helt herlig. Vært hjemme med venner og familie, hatt noen utrolig fine dager på hytta og to perfekte uker i Spania sammen med familien og bestemor og bestefar. Har virkelig ladet opp til tiende og nå må jeg gjøre god innsats, noe som jeg har bestemt meg for. Tror tiende blir et veldig bra men samtidig et litt slitsomt år. Jeg har iallefall hatt en helt super sommerferie, kanskje en av dem beste? 

I dag har vi også ryddet der parkenfestivalen var, i byen, og det var en del verre enn fredag. Vi var ferdig rundt ett, tror jeg, og det var veldig godt! Letttjente penger inn i klassekassa noe som føles godt, og vi er bare nærmere og nærmere Budapest turen. Gleder meg! Når jeg kom hjem ordnet jeg meg litt å spise før jeg rydde litt på rommet og fant frem klær til i morgen. Deilig å slippe å stresse med det i morgen tidlig. Døgnrytmen min er ikke på sitt beste men forhåpentligvis skal jeg klare å ikke forsove meg og heller ha kjempe godt tid. Er litt rart at sommeren er over allerede. Kommer til å savne det men jeg har mye minner fra sommeren, og spessielt Spania. Åh ♥ Snart er det middag, og i dag er det grillmat. Elsker det og det er så koselig. Skal gjøre det beste ut av siste dagen i sommeren og det håper jeg dere også gjør. Kos dere masse videre! I dag har også bestevennina mi bursdag! Hun er virkelig verdens herligste og hun betyr så mye. Jeg håper virkelig hun får en fantastisk fin dag og koser så mye, det fortjener hun virkelig. Holder på med en bursdagsvideo til henne, så kanskje jeg poster den på bloggen. Kristin og jeg har vært bestevenner siden barnehagen og det er vi enda, hun er fantastisk. Love you, babi ♥Fant bare et bilde av denne fine jenta, men det håper jeg går! Nå må jeg løpe, skal spise middag og virkelig nyte siste dagen av sommerferien. Blir litt rart å komme tilbake til hverdag, men godt. Nyt søndag dere!

Når starter dere på skolen igjen? 

innkjøp av nye skolesaker

Alt er fra ARK. Litt godt med nye skolesaker, og nå i tiende skal jeg bli mye flinkere på å notere enn de siste årene. 

Hva synes du om innkjøpet?

Les mer i arkivet » September 2013 » August 2013 » Juli 2013


★ legg meg til som venn
Hei! Her kan du skrive litt om deg, din blogg og dine interesser. Du kan også skrive epostadressen din her :-) Håper du liker designet!hits