God helg

Det er helg igjen og uken har gått så sykt fort, god helg til dere søtinger ♥ Beklager for så utrolig dårlig blogging denne uken. Bare mandag med blogging. Grunnen for at jeg ikke er blogget, er fordi det har vært lekse, prøver, skole, være litt med venner, bursdag til Amalie i klassen vår og selvfølgelig være med familien. Jeg har hatt så innmari lyst til å blogge til dere, men jeg har dessverre ikke hatt tid. Vi hadde en naturfagprøve i dag og den har jeg øvet masse på. Jeg følte det gikk kjempe bra og jeg satser på en 4'er eller 5'er. Jeg blir så glad uansett! Dagene på skolen og slikt, har vært kjempe bra'e skoledager og dager hjemme selvfølgelig. Det har vært en tung uke, så det skal bli mer en godt med helg. < E l s k er h e l g e r 3.  De er beste.

I helgen skal vi være på hytten. Er så utrolig lenge siden jeg har vært her en helg. Det skal bli så utrolig koselig ♥ Mamma og pappa har vært og malet og slikt disse dagene og ukene. Det har blitt helt nydelig! Jeg elsker den nydelige og fine hvite fargen. Vi skal få et nyt hvit kjøkken, så derfor maler vi hytten hvit inni. Vi er på hytten nå og vi kom i halv 10-10 tiden i dag. Mamma kom hjem fra Bergen med fly kl.20.05 og jeg og pappa var å hentet henne på flyplassen. Vi kjørte rett på hytten etter vi hadde vært å hentet mamma på flyplassen. Da vi kom hit så vi resten av idol ferdig, og når det var ferdig ordnet vi til ost og kjeks, potetgull og brus, drikke til mamma og pappa, tente lys og nå sitter vi å koser oss kjempe masse. Mens vi sitter og spiser ost og kjeks nå, ser vi på senkveld og har skikkelig fredagskos. Er så deilig å være på hytten. Fyrt i peisen har vi også gjort. En helt herlig fredagskveld sammen med familien og Nero ♥ Ingrid Moen og flere hyttenaboer er også her i helgen, så vi skal nok være med de også og jeg skal nok være mye med Ingrid. Kameraet er med, så det blir masse bilder! I morgen er vi bedd på middag hos Ingrid og dem, så det blir nok kjempe kos :    )

Men nå skal vi se senkveld videre og spiste ost og kjeks, og kose oss massemasse. Kanskje jeg skal møte Ingrid, men jeg vet ikke helt enda. Jeg skal kommentere tilbake til alle som har kommentert i det forrige innlegget. For noen herlige kommentarer! Dere er utrolig supre lesere. Tusen hjertelig takk! Men jeg håper virkelig dere får en super fin fredagskveld videre og en super duper helg! Vi blogges mere i morgen eller søndag, dere. Ha en super fredagskveld videre, beste lesere!

-Hva skal du gjøre i helgen? Og hvordan har din uke vært?


< H E L G 3


<3Elsker det.


/ / Nikon D3100. Ha en super koselig fredagskveld og helg videre, søtinger, vi snakkes ♥

Outfit 26.9.11


Bukse - BikBok - Hettegenser - BikBok.


/ / Nikon D3100.

Hei søtiser ♥ Beklager for et litt sent innlegg, men jeg tenkte at jeg kunne poste en outfit, før jeg la meg og skrive kort om dagen i dag. Dagen i dag har vært kjempe fin. Skoledagen har også vært veldig bra. Ungdomskolen er så utrolig bra, egentlig mye bedre enn forventet. Jeg ble hentet av Isabell, så jeg var hjemme rundt 15 tiden. Jeg satt meg ned med litt lekse og da pappa kom hjem lagde vi middag. Pølse og potetmos, nam og nam! Da vi hadde spist middag gjorde jeg litt mer lekse og etter hvert gjorde jeg meg klar til kamp. En veldig viktig kamp mot Nedre-Beiarn. Mamma kom rett fra hytten og kjørte meg og pappa bortover til Limyra. Mamma kom etter hun hadde vært hjemme en tur :   ) Vi var virkelig spente for denne kampen, virkelig.

Nå har vi spilt kampen. Vi vant seriøst 22-0! Og vi er SERIEMESTERE! Det er helt sinnsykt å tenkte på. Jeg er kjempe stolt over dere, jenter. Alle spilte super bra! Elsker dere. Kretsmesterskap neste, lesere, dette er supert! Jeg er super glad, i virkelig blogg-humør og alt er topp. Er så glad fortiden. Men nå må jeg nesten avslutte, dessverre. Jeg skal sove. Er kjempe sliten og trøtt. Nydusjet og sminkefri. Spist brødskiv med hvitost med oboy og smørgrøt til kveldsmat. Ah, livet er herlig! Men nå skal jeg snart legge meg til å sove. Jeg håper dere har hatt en topp dag, lesere! Vi blogges mere i morgen eller onsdag. Dere er supre!

Jeg kommenterer tilbake til alle, som kommenterte det forigge innlegget nå. 

Hva synes du om outftien? Og hva har du styret med i dag? ♥

God søndag, utrolig bra helg

Hei og god dag, beste lesere. Isabell og jeg lagde oss ostesmørbrød, for litt siden og det var bare så godt! Nam, sier jeg bare! Jeg ble vekt i 11 tiden av pappa i dag, siden han skulle på hytten. Mamma og pappa skal være på hytten til i morgen og dem tar med seg Nero. De skal male hytten, siden vi skal få nytt kjøkken og slikt. Blir så bra! Så jeg og Isabell blir alene hjemme hele dag og kveld. Vi tenkte vi skulle bestille mat fra Fellini. Baconcheeseburger med chips og salat ♥ Gleder meg allerede til å spise det! Det er så utrolig godt. Etter vi har spist tenkte vi å dra en tur til mor og far, der tante og søskenbarnet vårt nok er også. Det blir nok kjempe koselig. Ah, søndager er så koselige og avslappende. Robinson er jo også med på søndager. Love it. 

Jeg koste meg kjempe masse i går! En av de beste lørdagene. Vi så på god kveld Norge, skal vi danse, spiste godteri og brus. Herlig. Det var kjempe kos. Elsker lørdager. Jeg tok også bilder, som jeg kan vise senere. Jeg har virkelig hatt en super duper bra helg!

Nå sitter vi å ser på frustrerte fruer på tv 2 bliss. Koselig. Jeg tenkte jeg skulle gjøre litt lekse før vi spiste middag, slik at jeg ikke har så veldig masse å gjør i neste uke, siden vi har naturfagsprøve og jeg må øve masse på den. Jeg har ikke så veldig masse lekse igjen, men jeg tenkte det var lurt å gjøre litt. Hihi. Men nå skal jeg se frustrerte fruer ferdig, også gjøre litt lekser. Dere må kose dere kjempe masse videre i dag og ha en super søndag videre. Vi skal virkelig kose oss med felini mat og dra på besøk, se robinson, kose oss og slappe av ♥ Ha en herlig søndag videre, beste lesere! 

-Hva er dine planer for dagen? Og hva synes du om bildene?
Elsker det ♥


Nam, nam, nam og atter nam! :    ) 
/ / Nikon D3100. Ha en super og fantastisk fin søndag videre, søtiser, vi snakkes ♥

Lørdag

♥ God kveld, søtiser! Dagen i dag har vært avslappende. Jeg skulle egentlig dra til byen i dag, siden pappa har vært på hytten hele dagen, Isabell var på jobb fra kl.11 til 18.00 og mamma er på sånn ting med jobben på Kjæringøy. Men det ble dessverre ikke noe bytur på meg. Jeg hadde ingen å dra med. Men jeg koste meg hjemme alene. Hehe, litt rart at jeg sier det, siden jeg egentlig er husredd. Jeg koste meg utrolig masse! Jeg bare lå på sofaen å slappet av, spiste god frokost og lagde mange tulle videoer, sminket meg som fjortis ( bare for tull, haha ) og bare slappet av, mens jeg så på tv og slikt. Så min formiddag og ettermiddag var egentlig ganske koselig og jeg koste meg og hadde det artig. Herlig lørdag's formiddag og ettermiddag :   ) 

Pappa var hjemme i 18 tiden og Isabell kom like etter. Pappa begynte med middagen, da Isabell kom hjem. Vi spiste biff og chips med bernesaus til. Nam, det er så godt! Nå sitter vi å ser på skal vi danse, spiser godteri og drikker brus. Det er så koselig med lørdag ♥ Skal vi danse er så koselig å se på og etterpå er det God kveld Norge. Ah, denne lørdagene kan ikke bli bedre! Men nå skal jeg se skal vi danse videre, så dere får kose dere kjempe, kjempe masse videre i kveld og videre i helgen, verdens beste lesere! Nyt helgen, dere :   )

-Hva har du gjort i dag? Og ser du på skal vi danse og God kveld Norge?


<Biler, brus, sminkefri og mer godteri på en lørdag, er aldri feil3


Ha en super fin lørdag og helg videre, søtiser, vi snakkes ♥

Det er fredag og helg igjen

Beklager, beklager og beklager! Huff, så dårlig blogging. Jeg har mistet mange lesere og fått mindre kommentarer. Og jeg vet det ikke er deres skyld. Dere er de supre og de beste leserne ♥ Jeg tenkte jeg skulle skrive litt kort om alle dagene denne her uken, slik at dere kan se hva jeg har gjort. Jeg lover jeg skal skjerpe meg, dere er noen supre lesere!

Mandag: Det var en super dag! Dagen på skolen var veldig fin og koselig. Vi hadde en helt vanlig skoledag og det var godt å starte igjen etter helgen, selv om det var så utrolig godt med helg. Da skoledagen var ferdig gikk jeg hjem. Mamma og pappa lagde til middag, også gikk jeg ut med Nero og ordnet meg/oss. Vi skulle nemlig i bursdag til mor. Mamma'en til mamma. Det var så utrolig koselig! Vi ble servert loff, salat og masse pålegg, kaker, is, brus, kaffe og andre voksen drikker og vi koste oss voldsomt! Det var artig, koselig og veldig festelig. Mor og far ble glade for gaven de fikk. En ny tv. De ble mer en glad! Hehe. Da vi kom hjem, i halv 10 tiden, stelte jeg meg og bare så på tv og var med familien. Plutselig gikk strømmen i hele Bodø, og alt var helt mørklagt. Det var utrolig skummelt. Men den kom heldigvis tilbake, og vi sovnet til slutt. 


Fantastisk flott bursdag til mor! Tok masse flere bilder, som jeg kan vise senere.

Tirsdag:
Det var en dag uten det like. Hele dagen på skolen skulle vi bygge hus, som vi hadde tegnet. Det kom en dame som het Ane, som skulle hjelpe oss å skjære ut ting og hun hadde med seg masse ting som vi kunne bruke. Jeg lagde hus og var på gruppe sammen med Kristin, Simen og Filip. Vi ble kjempe glade for huset vårt og huset ble kjempe bra! Jeg hadde selvfølgelig med meg speilrefleksen på skolen, så det ble tatt mange bilder. En av de artigste og beste dagene på ungdomskolen. Da jeg kom hjem fikk jeg dessverre migrene, så det ble dessverre ikke noe middag på meg og heller ingen dag med familien, venner og lekse. Jeg la meg i sengen, da jeg hadde migrene, 15.30 og sov til 06.30 neste dag. Altså hele 16 timer. 


Tommel opp! Kristin snuppa ♥


Det er ikke huset vårt, altså. Finner ikke bildene av vårt hus, dessverre. Skal prøve å finne de bildene av huset vårt. Og de andre bildene jeg tok kommer også snart. 

Onsdag: 
 Jeg var dessverre ikke blitt helt frisk etter migrenen, så jeg kom meg dessverre ikke på skolen. Det var utrolig dumt, siden vi skulle på noe som het Inovus i Nordlandshalen den dagen. De andre sa det var kjempe morsomt! Men jeg tror nok det var lurt at jeg var hjemme, slappet av, fikk sovet litt og ble litt friskere, enn å dra på skolen og føle meg dårlig hele dagen. Men jeg ble heldigvis bedre utover dagen, så jeg fikk i meg noe middag, da mamma og pappa kom hjem og jeg greide også å øve til tysk-prøve til torsdag. Senere på kvelden hadde vi en kjempe viktig kamp mot Nordstranda. Jeg greide å spille litt, og jeg synes det var ganske bra. Mamma og Nero var også med og pappa er treneren vår. Pappa er en utrolig bra trener! Stillingen ble 1-1, og det er utrolig bra! Nordstranda spilte med nesten bare 97'ere. Vi gjorde en kjempe bra kamp! Nå er vi mest sannsynlig seriemestrere! Det er helt sykt! Da vi kom hjem dusjet jeg, spiste litt og bare slappet av. Jeg la meg i 23 tiden og sovnet med en gang. 

Torsdag: Jeg kom meg på skolen og følte meg egentlig i kjempe fin form!  Dagen var kjempe fin og skoledagen var som alle andre dager. Koselig skoledag og dag. Da jeg kom fra skolen holdt jeg på med leksene og bare var hjemme med familien og slikt. Vi spiste sent på torsdag. Vi spiste i 9 tiden og det vi spiste var laks, potet, bernesaus og grønnsaker ♥ Nam! Det var så godt. I går var det virkelig en koselig dag. Vi spiste sent, jeg gikk en kveldstur med Nero, så på Big Brother, gjorde lekser og slikt. Kjempe bra, avlsappende og koselig dag. Love days like that.


Da er det fredag og helg igjen ♥ Jeg synes ukene og dagene raser av gårde. Skoledagen i dag har vært så heerlig og bra! En av de beste fredagene. Vi hadde tre timer med fag, og i de tre siste timene sprang vi 3000 m på solevannsveien. Jeg sprang på 17.45 og jeg synes egentlig det var bra, men jeg kunne ha gjort det bedre, men siden jeg har migrene, så får jeg så vondt i hode og blir så fortere sliten. Men jeg gjorde mitt beste. Været i dag har vært så utrolig nydelig! Sol og varmt, men så ble det overskyet. Hehe. Da jeg kom hjem fra skolen slappet av jeg bare av og koste meg. Mamma er dessverre på Kjerringøy i hele helgen, så det er bare pappa, Nero Isabell og jeg som er hjemme. Da pappa kom hjem spiste vi pizza. Uutrolig godt! Senere gikk jeg ut med Nero, og etter det ryddet jeg på rommet mitt. Nå er det så fint på rommet mitt! Siden jeg har vært syk, var det litt rotete. Jeg ryddet i skapet, på romme og støvsuge. Så nå er alt pent og rent! Hihi. 

Da jeg var ferdig med å rydde og slikt, gikk jeg i dusjen. Det hva utrolig godt. Da jeg var ferdig å dusje, begynte akkurat idol. Det er så koselig å se på. Alle artistene er kjempe gode og jeg har allerede fått meg noen favoritter. Så sitter vi med sneks, brus og slikt og i i slaske/daffe klær, sminkefri og alt er herlig. Ah, det er herlig med fredag! Etter idol er det senkveld, som jeg også eeelsker å se på, på fredager. Men nå skal jeg se videre på idol, også lover jeg masse blogging fremover! Dere må kose dere kjempe masse videre på denne fredagen, verdens beste lesere ♥ Beklager for et litt langt innlegg, men jeg fikk veldig blogglyst, så jeg bare skrev i vei. Men dere er de beste. Betyr masse for meg at dere kommentere og leseren bloggen min, selv om jeg ikke blogger ofte. Lover å bli flinkere! 

-Hva har du gjort denne uken? Og hva er dine planer for helgen?


Bukse - Bik Bok - Hettegenser - Wow, Oslo. Herlig outfit denne fredagskvelden! 


Ha en super fin og super koselig fredagskveld og helg videre, søtiser, snakkes ♥

Suuper bra og fantastisk koselig helg

Nok en herlig, fantastisk og suuper bra helg ♥ Helgen min har vært kjempe bra. I går var jeg sammen med familien, før mamma og pappa skulle dra på hytten. Da mamma og pappa hadde dratt på hytten, laget jeg og Isabell oss mat. Vi spiste pasta, nam! Etter en liten stund fikk jeg melding av Rikke, som lurte på om vi kunne møtes. Jeg sa helt klart selvfølgelig ja, og det angrer jeg ikke et sekund på. Det var utrolig koselig å være ute sammen med henne og vi snakket om alt. Det må virkelig gjentas, selvom vi ble kjempe kaldte på slutten. Du er super, Rikke! Da klokken ble 19.30 hentet Isabell meg på lia/mix. Hun kjørte meg til bestemor og bestefar der jeg skulle overnatte. Jeg måtte overnatte der, siden mamma og pappa skulle i en bursdag på hytten og Isabell skulle på "Back too School party" på Tverlandet. Det var kjempe koselig hos bestemor og bestefar. Det var så utrolig lenge siden jeg hadde overnattet der også. På kvelden så vi på skal vi danse, spiste sneks og godteri og drakk og brus og slikt. Det var virkelig en koselig kveld. 

I dag våknet jeg litt sent. Halv et, trur jeg kl. var. Bestemor lagde god frokost til meg, også gikk vi alle tre sammen på en tur med Nero. Det var storkos. I 15 tiden kom pappa å hentet meg etter han hadde kjørt mamma rett på jobb fra hytten. Da vi kom hjem pakket jeg ut det jeg hadde med meg, gikk i dusjen, også lagde pappa mat. Vi spiste kylling, bernesaus og chips. Nam, det hva godt! En liten stund etter vi hadde spist fant vi ut at vi skulle dra en tur på bowling. Whiho! Det var så gøy. Jeg kom på 2.plass, men jeg spilte med gjerder, hihi. Pappa kom på 1 og Isabell på 3.plass uten gjerder. Veldig bra! Mamma kunne dessverre ikke være med, siden hun var på jobb i dag. Men det var så utrolig koselig! Den beste søndagen på lenge, elsker søndager ♥

Nå sitter jeg sminkefri og nydusjet å ser på Robinson Ekspidisjonen. Veldig spennende og koselig. Jeg holder også på med å kommentere tilbake til alle som har kommentert de 2 andre innleggene. Dere er så snille og søte alle sammen! Men nå skal jeg kose meg videre med Robinson Ekspidsjonen, så blogges vi mere i morgen eller på tirsdagen. Kos dere kjempe masse videre i kveld, mine kjære beste lesere! 

-Hva har du gjort i helgen?


Herlighet for en nydelig himmel!


Ha en super fin søndagskveld videre og kos dere masse, søtiser, snakkes ♥

Ukene går så utrolig fort, nå er det heelg igjen

Nå er det helg igjen ♥ Woho! Ukene og dagene går så utrolig fort, så før jeg vet ord av det, er det jo helg igjen. Blir kjempe godt med helg. Bare slappe av. Grunnen til at jeg ikke har fått blogger er fordi at jeg har hatt litt lekse å gjøre, vært i bursdag hos beste Kristin, spilt fotballkamp, familien og slikt. Og jeg må bare beklage så mye for så lite blogging. En litt travel uke, siden jeg også har hatt en samfunnsfagsprøve og Nasjonale prøver i norsk, så har jeg måtte øve til de prøvene. Denne uken har gått ekstremt fort. En utrolig bra uke har det også vært, selvom det har vært litt stress. Nå er det nemlig helg igjen, og dette blir en kjempe bra helg! I helgen blir det kos. I dag skal jeg i bursdag til Edel, som feirer den på Tverlandet Samfunnshus. Hun ber hele 60 stykker! Det blir nok utrolig bra, tror jeg. Senere på kvelden i dag skal jeg bare kose meg hjemme med familien ♥ Blir godt å slappe litt av i dag. Hehe. 

I morgen vet jeg ikke hva jeg skal. Jeg var usikker på om jeg skulle bli med mamma og pappa på hytten, men siden dem skal i bursdag på kvelden, ble jeg usikker. Men jeg bestemmer meg nok til i morgen, så får dere høre hva jeg har funnet ut :  -) For litt siden, spiste vi  <pizza3, og det er noe vi alltid gjør på fredager. Det er en klasikker på fredager. Nå har jeg nettopp vært ute med Nero. Helig med luft og litt regn i luften. Snart skal jeg skifte og ordne meg litt til bursdagen. Bursdagen startet kl.19. Blir nok en gøy og koselig bursdag. 

Men nå må jeg neste gå, slik at jeg får ordnet meg ferdig. Jeg blogger mer i morgen, så dere får hører fra meg da. Jeg skal også kommentere tilbake til alle som har kommentert det innlegget under, når jeg kommer hjem. Har sevfølgelig ikke glemt dere av! Beklager for et lite rask og litt kort innlegg, men jeg trur jeg ikke rekker å skrive mere, dessverre. Men dere får kos dere kjempe masse videre på denne fredagen og resten av helgen, kjære beste lesere! 

-Hva er dine planer for helgen?


Ha en super fin fredags kveld og en herlig helg videre, søtiser, vi snakkes ♥

Outfit 12.9.11
Singlet - H&M - T-shorte - Cubus - Tights - Cubus. 


Så utrolig lenge siden jeg har hatt outfit! Koselig at jeg kan ha outfit igjen, når kameraet mitt er tilbake ♥

Hei søtiser! Nå er det endelig en outfit, så jeg håper dere liker den. Dagen i dag har vært en dag med fult av regn og uvær. Vi hadde idrettsdag i dag med hele 8'ende trinnet, men den ble avlyst etter en liten stund. Så vi fikk alle dra hjem å dusje, skifte, spise og slikt. Vi måtte møte opp på skolen i 12 tiden, så vi fikk en og en halv time hjemme. På skolen hadde vi vanlige fag, og når vi har fag, får vi alltid gjøre leksene. Egentlig en kjempe koselig dag. Da jeg kom hjem fra skolen spiste jeg litt, også slappet jeg av.

Jeg og Isabell har virkelig bare slappet av og sovet litt i dag. Godt å ha en så rolig og slappe-av-dag. I 18 tiden spiste vi pizza, nam! Også gjorde vi litt husarbeid og slikt. Nå sitter jeg å ser på Jakten på Kjærlighet, som har begynt igjen. Koselig. Isabell er å henter mamma og pappa og noen venner av dem, så det var dessverre ikke plass til meg i bilen hjem. Mamma og pappa lander kl. 21.15. Det skal bli så bra å se dem igjen! Gleder meg kjempe masse. De har kjøpt gaver og slikt, så det blir koselig og spennende. Men nå skal jeg se ferdig Jakten på kjærlighet og bare ligge her. Venter selvfølgelig på at mamma og pappa skal komm hjem ♥ Dere må virkelig kose dere kjempe masse videre i kveld, kjære lesere! 

-Hva har du gjort i dag? Og hvordan er været hos deg? 

Heelg

Da er det helg ♥ Jeg synes denne uken har gått så utrolig fort! Plutselig er det helg igjen. Men det skal også bli godt, med ei herlig og koselig helg. Denne uken har vært kempe fin og ikke så veldig travel, som forrige uke. Jeg har fått gjort nesten alt av leksen, vært på fotballtrening, slappet av hjemme, hatt muntlig fremføring i engelsk og en quizprøve, og jeg fikk en 5'er på muntlig fremføring i engelsk og det ble jeg ubeskrivelig glad for! På quizprøven fikk jeg en 3'er, men det var spørsmål fra forigge uke, så det var ikke så veldig lett å huske. Men ellers så har jeg hatt en kjempe fin uke og bare kost meg.

Jeg har ikke fått vært ute, siden skolen startet. Litt rart, men jeg prøver å konsentrere meg om skolen, også drar jeg ut når jeg har tid. Men det har ikke vært et perfekt vær her i Bodø, for tiden. Regn og uvær. Ikke noe særlig. Heldige mamma og pappa som her i Nice nå, i 34 grader og sol. Unner dem alt! De er så heldige. Fikk nettopp melding av pappa, med et bilde av mamma og under stod det: her koser mamma seg på stranden i Nice. 34 grader i luften og 24 grader i vannet. Klem fra mamma og pappa. Ah, mamma og pappa er heldige nå! Veldige glade i dere ♥

Beklager for at jeg ikke blogget i går, men jeg var så sliten også slappet jeg bare av. Isabell var på jobb fra 16 - 21.00, så imellomtiden dusjet jeg, så på idol, spiste godteri og bare koste meg. Herlig. Da Isabell kom hjem spiste vi pizza, så på sendkveld, jeg tok bilder, vi spiste godteri og sneks og bare slappet av og koste oss. Vi sovnet i 1 tiden, siden vi begge var veldig trøtte. Vi lå å snakket litt og til slutt søvnet vi. I dag våknet jeg av at Isabell ringte meg fra jobben hennes, klokken halv 11-11 tiden. Da stod jeg opp, stelte meg, så på tv, satt på pc'en, spiste frokost og bare slappet av.For cirka en time siden kom Isabell hjem. Så nå ligger vi her i hver sin sofa og bare ligger her og slapper av. Hehe. Senere skal vi spise pasta med noe kjøttdeig på, det blir nok super godt! I kveld, som jeg kanskje ikke har fortalt dere, så skal jeg og Isabell overnatte hos mor og far. Isabell skal ut med jobben og hun kommer litt sent hjem, så derfor skal både jeg og hun overnatte der, siden dem bor i byen. Det er super lenge siden, så det blir så koselig! Gleder meg, faktisk. Er alltids koselig der. Nå begynner straks Grey's Anantomy og vi tenkte vi kunne spise til det, så vi skal spise nå straks. Dere får kose dere kjempe masse i kveld og resten av helgen, søte dere. Vi snakkes i morgen eller på mandag, dere, så dere får ha en riktig så fin helg! Dere er herlige. 

-Hva er dine planer for i dag og resten av helgen?


Ha en kjempe fin lørdag og helg videre, søtiser, snakkes ♥

Kameraet er tilbakee

Kameraet er tilbakee ♥ Åh, det er så ubeskrivelig bra! Jeg har fått tatt mange bilder, siden jeg fikk det tilbake igjen, på tirsdag, i går. Jeg har tatt mange bilder, som jeg har tenkt å lage header av. Men denne headeren kommer jeg til å ha en liten stund, også bytter jeg innimellom, når jeg har fått meg en header, selvfølgelig.

Dagene i denne uken, til nå, har egentlig vært veldig fine. Ikke like mye stress, som forrige uke. Jeg har fått gjort en god del lekse og masse har jeg gjort ferdig. På mandag hadde vi kamp mot Sørfold, og vi vant 18-2! Det var sykt bra spillet! Det var en god kamp, selvom ei jente ble veldig hardt skadet, men ellers gikk det ganske så bra. Super forbedring fra forrige kamp. Alle gidde alt. I går gikk dagen til en god del bilde-taking, skole, lekse og kos hjemme. Det regnet utrolig masse i går og det var full storm. Så jeg ble bare inne, gjorde litt lekser, så på idol, Hotel Cæsar og slikt. Kose dag. 

I dag har dagen vært kjempe fin. Jeg har vært på skolen, gjort en god del lekser, vært på fotballtrening sammen med 97'erne, slappet av og kost meg hjemme. Jeg var ferdig i dusjen for en god stund siden, så jeg rakk Hotel Cæsar og nå ser jeg på idol. Super artig og koselig! Er så koselig at det er startet igjen. Så nå er jeg helt nydusjet, skal straks spise og se idol ferdig. Jeg har enda vondt i halsen, men jeg håper det går over. Mamma og pappa drar til syden sammen med noen av vennenne deres i morgen, så jeg og Isabell blir alene hjemme fra i morgen til mandag og vi kommer selvfølgelig til å savne dem. Vi håper de får det kjempe fint, og de fortjener å reise bort, virkelig. Men nå skal jeg spise og se på idol, så vi snakkes så snarest som mulig, dere er supre ♥ Kos dere kjempe masse videre i idag, også kommer det en god innlegg og mange nye bilder!

-Hva har du gjort så langt i uken? Hva har du styret med i dag?


Nikon D3100. Tatt i går. Kos dere kjempe masse videre, snakkes ♥ 

Les mer i arkivet » August 2013 » Juli 2013 » Juni 2013


★ legg meg til som venn
Hei! Her kan du skrive litt om deg, din blogg og dine interesser. Du kan også skrive epostadressen din her :-) Håper du liker designet!hits