Søndag 30.10.11

God ettermiddag, søtiser ♥
Dagen i dag har vært kjempe fin til nå. Jeg og Isabell våknet kl.10 og var utrolig utkvilt, siden klokken er stilt en time tilbake. Det var så godt! Og vokne utkvilt, er det beste jeg vet. Hehe. Vi lå lenge i sengen og bare så på tv, også laget vi oss frokost og bare satt på pc'en. Jeg tok også noen bilder. Til frokost spiste vi rundstykker med syltetøy og sjokolademelk. Nam! Senere gikk jeg ut en tur i regnværet med Nero, også dusjet jeg. Utrolig godt. Har også spit mye tetris. 

Nå har Isabell dratt til en venn av seg og jeg sitter her med brus og ser på tv, mia og fin fredag. Helt hekta. Neida. Hehe! Tenkte jeg snart skulle gjøre litt matte og rle lekse, siden jeg ikke ble ferdig med absolutt alt. Senere, når mamma og pappa kommer hjem, skal jeg være med dem og bare spise middag og kose oss. Har også tenkt å legge ut bilderyss fra helgen. Tok en god del bilder i helgen, så jeg tenkte jeg kunne vise dere senere. Det bir en god del bilder, men det håper jeg går fint. Lørdagen i går var kjempe fin og bra! Jeg koste oss kjempe mye i bursdagen til ei i kassen. Når jeg kom hjem satt jeg og Isabell å så på the o.c., mens vi spiste pizza. Super koselig lørdag!

Men nå skal jeg snart starte med å gjøre litt matte og rle, også skal jeg gi Nero mat og gå ut med han. Vi blogges senere, lesere. Da kommer det kjempe mange bilder fra hegen. Ha en suveren søndag videre og kos dere kjempe masse, verdens beste lesere!

-Hva har du gjort i helgen? Og hva er dine planer for søndagen?


Ha en super søndagsettermiddag og kveld videre, søtiser ♥ - Snakkes.

Dårlig blogger

Hei søte dere ♥ En god stund siden nå.
Verdens dårligste blogger. Jeg har virkelig ikke blogget siden mandag, nesten en uke siden. Statestikken min synker mere og mere. Jeg må skjerpe meg! Jeg har bestemt meg og har tenkt kjempe masse på dette med blogg. Ikke vær redd for at jeg slutter eller sletter bloggen, men jeg har bestemt meg for å blogge annen hver dag, slik at dere får en liten opptadering. Også av og til kan jeg blogge hver dag. Jeg har kjempe mange bilderserier/bilderyss å legge ut, så jeg tenkte å ha en bilde-uke, med bare innlegg av bilder. Skal selvfølgelig si ifra, når det blir en slik uke. Men fra nå av, skal jeg blogge fast annen hver dag. Sier selvfølgelig ifra når jeg ikke kan blogge, blir borte eller slikt. Dere er fantastiske lesere! 


Ah. Love! 

Tenkte jeg kunne fortelle litt om hva jeg har gjort i helgen. I helgen har jeg vært hjemme. Mamma og pappa dro på hytten i går og var der til i dag. I går var jeg og laget mitt, på innstranda-gallaen. Herlighet, det var kjempe bra! Det ble delt ut masse prisen og prisene var fortjent. Etter gallaen overnattet jeg hos bestemor og bestefar, fordi Isabell skulle ut og mamma og pappa var da på hytten. I dag har jeg bare slappet av hjemme. Da mamma og pappa kom hjem, dro vi til bestemor og bestefar å spiste middag. Kjempe godt og koselig å spise og være hos dem. På fredagen fikk jeg migrene på skolen. Ble dårlig, kvalm og jeg måtte dessverre dra hjem. Er så fælt å ha migrene. Men i dag er jeg kjempe fin form og er frisk. Skal passe på at jeg får nok søvn, fordi jeg har hatt migrene 3 ganger i en månede. Huff og huff. Hehe. Hoho. Hihi. Haha. Neida 

Nå sitter jeg å ser på tv, slapper av og bare koser meg. I morgen er det nye uke og en ny skoledag. Tenkte jeg skulle gjøre hele plan ferdig i morgen, være med familien og hvis jeg får tid, drar jeg ut med venner. Blir nok en kjempe bra dag i morgen. Tenkte jeg skulle se over kommentarer jeg ikke har kommentert tilbake på og litt slikt. Skal også stelle meg ferdig og bare slappe av, til jeg skal legge meg. Snart begynner en film som heter "hvordan bli dumpet på ti dager." Jeg har sett den før, men jeg og Isabell tenkte vi kunne se den og kose oss. Herlig søndag i dag ♥ Men nå skla jeg stelle meg, før filmen starter. Dere hører nok mere fra meg på tirsdag eller kanskje i morgen. Skal kommentere tilbake til alle, som ikke har fått en kommentar fra meg på lenge. Dere er herlige! Nå begynner snart filmen, så skal stelle meg og litt sånn først. 
Jeg håper virkelig dere har hatt en kjempe fin helg og kost dere masse! Ha en suveren og koselig søndagskveld videre, supre lesere.

-Hva har du gjort i helgen? Og hva har du gjort i dag?


Kos dere masse videre i kveld, søtiser. Snakkes ♥

Fornøyde jenter & en kjempe fin start på uken

Hei og hå, store og små ♥ 
Da er det mandag. Ny uke og nye muligheter, som ordtaket sier. Dagen i dag har vært kjempe fin. Vi hadde en kjempe artig da også. Vi hadde matte, norsk, samfunnsfag, lesestund og første svømmingen for jentene i klassen. Det var faktisk kjempe bra svømming, veldig bra og aritg. I første time hadde vi en artig lek. Vi har OD-dag neste uke, på torsdagen den 27.10.2011. Så i dag hadde vi en leg med forskjellige land, slik at vi kunne se hvor fattig de egentlig var. Det var egentlig helt forferdelig. Synes skikkelig synd på dem. Jeg og min gruppe hadde Tanzania. Veldig fattig land. Ellers har skoledagen har vært super fint og jeg har også hatt en kjempe artig skoledag. 

Herlighet, jeg må fortelle dere om i går. Vi vant 2.plassen på kretsmesterskapet. Det er sykt og utrolig bra! Alle spilte kjempe bra. Vi har nå fått en bokal og ble veldig stolt over det. Bilturen var kjempe fin både til og fra. Pappa var en super trener og det var også 4 andre foreledre med. Koselig. Jeg ble litt kvalm i bilturen, men ellers var den kjempe fin. Jeg sov også, godt. Vi stoppet mange ganger, for å gå på do eller noe annet. Før vi dro hjem, spiste vi pizza på bimbo. Nam! Kjempe gode pizza'er. Det var en kjempe fin tur til Mo og det var kjempe flott å komme til kretsmesterskapet. Mest sannsynlig siste gang. Tok med kameraet mitt, så det ble kjempe, kjempe mange bilder. Skal legge ut bildene iløpet av uken og det var så mange, at jeg tror jeg må ha det i 2 eller 3 deler. Hihi. Men det var en super bra slutt. Vi er stor førnøyd med 2.plass og bokal :     ) Dere er best jenter og treneren, min pappa ♥ ( Kommer mer tekst og bilder om kretsmesterskapet på Mo ) 


Dere er beste jenter. Elsker dere!


Verdens beste Ingrid Sofie. Elsker deg, jenta mi ♥  
To av veldig mange bilder.

Beklager et litt vel sent innlegg, men i dag har jeg holdt på med lekser, så jeg har dessverre ikke hatt tid til å blogge før nå. I morgen er det en ny og fin dag, som går til lekser, skole, venner og familien og slikt. Blir en bra dag i morgen også, både på skolen og hjemme. Så nå skal jeg spise litt kveldsmat, også skal jeg sove. Mamma og pappa dro på hytten i dag til i morgen, for å male, så jeg og Isabell har vært alene hjemme i dag. Koselig. Ellers i dag har jeg bare slappet av og sett på tv, gjort lesker og lignende. 

Nå skal jeg spise kveldsmat og etter det skal jeg nok legge meg til å sove. Blir godt. Skal også kommentere tilbake, før jeg legger meg. Supre lesere. Jeg håper virkelig dere har kost dere både i dag og selvfølgelig i går. Ha en riktig så fin mandagskveld videre, søtiser, vi blogges nok mere i morgen også. God natt, søtiser ♥ 

-Hva gjorde du i går? Hvordan har din mandag vært til nå? 

Veldig lenge siden sist, beklager kjempe masse & helgen

Hei dere! Veldig lenge siden sist? Ja. 
Beklager kjempe masse, dere. Kan ikke tro at jeg ikke har blogget til dere. Jeg har virkelig ikke blogge siden onsdag og det er nesten over en uke siden. Jeg har dessverre ikke hatt tid til å blogge, og jeg håper dere skjønner. Har bestemt meg for å blogge fast og hver dag nå. Dette kan dessverre ikke fortsette. Jeg skal blogge fast. Lover dere det. Også skal jeg blir flinkere på å si ifra, at jeg ikke får blogget og at jeg ikke har tid, for det er jeg svært dårlig på. Også skal jeg være flinkere på videblogg, vanlig innlegg, inspirsajons-innlegg, outfit's, innkjøp's innlegg og slikt. Gleder meg til å starte på en måte "på nytt igjen." Dere er noen fantastiske lesere og jeg er mere enn glad for kommentarene jeg har fått av dere, setter så utrolig stor pris på dere, fantastiske lesere ♥


Love you, people ♥ / / Fotografi fra i går. Nikon D3100. 

Nå skal jeg ikke fortelle så veldig masse, men skal si litt om hva jeg har gjort disse dagene, slikt at ikke dette blir et så veldig langt innlegg. Er alltid ikke så veldig artig å lese så mye, som jeg pleier å skrive. Hehe. Men, altså, nå skal jeg fortelle kort om hva jeg har gjort disse dagene. 
Alle dagene har egentlig gått til det samme. Skole, lekse, familie, være med venner og slikt. Veldig koselig. Jeg har også vært sykt. Jeg fikk migrene på søndag, dessverre, og ble skikkelig dårlig på mandag. Så jeg ble hjemme. Vi har jo også hatt høstferie og det var supert. Jeg var på hytten sammen med min familie. Det var supert! Mamma og pappa har kommet kjempe langt med malingen, også. Jeg hadde med meg kameraet mitt, så det ble kjempe masse bilder! Bildene skal jeg prøve mitt beste på å legge de ut så snarest som mulig. Skal lage et bildeinnlegg ferdig, fra høstferien. Jeg hadde en super høstferie! Og jeg koste meg virkelig sammen med familien og selvfølgelig hyttenaboene. Hva gjorde du i høstferien? :    ) 
Også  hadde vi også kvalifisringskamp på mandagen. Jeg kunne dessverre ikke spille, siden jeg har var syk. Men vi vant kvalifiseringen! Kan ikke tro det! Skal vi virkelig spille kretsmestersakp? Det er helt sykt. Jeg er så utrolig stolt over alle sammen og alle gjorde sitt aller beste. Stolt over dere, jenter ♥ Stilingen ble 7-4, som jeg kan huske. Så i morgen kl.07.30 tar laget bussen nedover til Mo, for å spille kretsmesterskap. Jeg ser virkelig frem til det! Vi skal vinne dette også, det hadde vært det beste som kunne hent oss alle! Jeg gleder meg mer enn noen kan tenke seg, til i morgen. Det blir supert. 

Men nå er det da helg igjen. Det skal bli kjempe godt etter disse ukene og dagene. I helgen skal jeg bare slappe av og kose meg og selvfølgelig spille kamp i morgen. Kretsmesterskap. Iiiik. Blir så bra! I går var jeg på discoteket på skolen vår. Hunstad ungdomskole og kultursenter. Hva kjempe koselig og bra. Jeg og Isabell var alene hjemme fra i går til i dag, siden mamma og pappa skulle dra på hytten. Vi spiste pizza og bare slappet av. Herlig fredag. I dag har jeg slappet av hjemme. Har vært en rolig lørdag på hjem, ah, herlig det. For ikke lenge siden spiste vi hamburger og chips, nam og nam. God lørdags mat. Også har jeg også vært ute med Nero. Godt å ta en luftetur. Nå sitter vi da å ser på skal vi danse, med godteri, brus, slaske klær på og bare slapper helt av. Herlig lørdag ♥

Beklager kjempe mye, for et litt langt innlegg og at jeg ikke skrev så masse om hva jeg har gjort disse dagene. Men jeg håper det går kjempe fint. Skal begynne å skrive mere til dere og da skal det ikke være så lange innlegg. Jeg og mamma var også i byen på torsdag og da kjøpte jeg meg masse fint, og en jakke fra bikbok. Elsker klærne og jakken allerede. Lovelovelovelove. Hihihi. 

Men nå skal jeg se skal vi danse ferdig, også skal jeg kanskje dusje, pakke treningstøyet til i morgen og dra en liten tur på butikken om ikke lenge. Resten av lørdagen skal jeg bare slappe av og bare kose meg sammen med familien. Må vel legge meg litt tiligere i dag, siden må opp får kl.7 i morgen. Hehe. Men dere må ha en strålende lørdag videre og super helg videre, lesere. Vi snakkes så snarest som mulig og jeg blogger mest sannsynlig i morgen også :    ) Kos dere kjempe masse videre! 

-Hva har du gjort disse to ukene? Hva skal du gjøre i helgen?


Ha en ubeskrivelig koselig og bra lørdagskveld videre, beste lesere, snakkes ♥

HøstferieHei på dere, lesere ♥ Beklager kjempe masse at jeg ikke har blogget siden søndag, men jeg har ikke hatt tid og ikke hatt så spesielt mye å blogge om, dessverre. Dagene på skolen har vært kjempe fine. Vi har hatt matteprøve, fått igjen prøver og bøker. Jeg fikk en 3'er i naturfag og 6'er i rle'en. Ble veldig glad for en 6'er, men ganske missfornøyd med en 3'er. Men da vet jeg at jeg kan gjøre det bedre til neste prøve. Men ellers har det vært kjempe fine skoledager. Vi har ganske lite lekse disse to ukene, og jeg er nesten ferdig med alt. Det er kjempe godt å tenkte på :    -   ) Det regner kjempe masse her fortiden. Det regner, det regner og det regner. Samtidig synes jeg det er er veldig koselig, når det regner. Det er skikkelig høstvær ute. Elsker når det er høstvær, selv om det av og til kan bli alt for mye regn og blar som drar med vinden. Men jeg elsker det og jeg synes det er så koselig.

I dag etter skolen var det høstferie! Ah, elsker det. Det skal bli så godt med høstferie. Ingen lekser og bare slappe av. Høstferien vår er i 4 dager, altså onsdag og torsdag og helgen nå. Blir så godt. Jeg skal bruke tiden min på å være sammen med familien og vennene mine. I høstferien skal jeg både være hjemme og på hytten. Det blir og er så utrolig koselig og heerlig. Akkurat nå er jeg hjemme. Mamma og pappa dro på hytten i dag, men jeg skal dra i morgen til hytten. Jeg dro ikke i dag, siden pappa skal dra på jobb i morgen tidlig og han skal hjem, så jeg skal sitte på pappa til hytten. Mamma kom hjem fra Tromsø i dag, så det var kjempe koselig å se henne. Jeg fikk to par hansker av mamma, super snilt! Elsket dem. Tusen hjertelig takk, verdens beste mamma! Jeg gleder meg kjempe masse til å dra på hytten i morgen, er så koselig å være der sammen med min best familie ♥

Jeg og Isabell har virkelig laget oss mat, da mamma og pappa dro på hytten. Vi lagde oss pizza og etterpå vi hadde spist pizza, lagde vi brownies og is. Jeg lagde også meg en melkeskum med oboy og krem i. Nam og nam! Så nå sitter vi utrolig mette og bare koser oss. Vi har sett på mange programmer og nå sitter vi å ser på noe som heter "spiseforstyrrelser" på tv 2 bliss. Veldig trist. Kanskje vi skal se en film senere. Så utrolig kos. 

Men nå skal vi kose oss kjempe masse videre, mens jeg skal kommentere tilbake til de jeg ikke har kommentert tilbake til, se på tv eller film med Isabell, spise godt, drikke brus og slikt. Så utrolig herlig med høstferie! Jeg blogger nok også når jeg er på hytten, lesere. Dere er fantastiske lesere! Beklager at dette ble et ganske så sent innlegg, men det tok så lang tid, for at bildene ble lastet opp. Dere må kose dere ubeskrivelig masse videre i høstferien og om du ikke har høstferie, så må dere ha en fantastisk onsdag videre, lesere! 

-Hva gjør du i høstferien? Og har du høstferie og når?

  
  
  
Ah, en herlig så herlig start på høstferien! Dere må virkelig kose dere kjempe masse videre, søtiser ♥

Suveren & super helg

Hei og hå, søtiser ♥ Da hva jeg kommet hjem fra ei fantastisk bra og super helg. Helgen har jeg tilbringt på hytten, sammen med min familie. Jeg har også fått vært sammen med Ingrid Moen, noe som var supert! Lenge siden vi hadde vært sammen, koselig. Mamma og pappa har malt hele helgen og hytten blir så fin inni! Hvit og herlig. Ah, elsker det allerede og jeg gleder meg skikkelig til det nye kjøkkenet vårt kommer. Blir så bra :     ) Vi har også spist hos Ingrid og dem i går og det var kjempe koselig. Vi ble servert fisk og is og brownies til dessert. Veldig godt og koselig. Senere på kvelden i går var jeg og Ingrid på hytten vår, siden de mamma og pappa og de andre voksne satt å pratet og slikt hos dem. Vi hadde det veldig gøy. Vi snakket masse, lo masse, spiste godter og drakk brus og vi hadde det kjempe bra! Veldig koselig, både i går og på fredag. <3 Bare elsker h e l g e r. 

I dag våknet jeg kl.12. Utkvilt og ikke så veldig trøtt. Mamma og pappa har malt masse i dag, det er så koselig nå. Elsker søndager og spesielt når vi er på hytten, love it. Jeg har så lyst til å male, jeg også, men jeg får dessverre ikke lov og det skjønner jeg. Hehe. Jeg har også laget meg header i dag og jeg ble ganske så fornøyd. Laget veldig mange, men jeg ble faktisk fornøyd med denne. 


Hva synes du om min nye header? ♥

Jeg har virkelig koset meg kjempe masse på hytten i dag og i hele helgen. Jeg har fått tatt mange bilder, så de skal jeg selvfølgelig vise dere i morgen. Gled dere, hihi. Vi kom hjem rundt 21-21.30 tiden. Sovnet faktisk av i bilen, noe som var godt. Da vi kom hjem lagde vi til middag og det vi spiste var lasagne og jeg er ikke den som er super glad i det, så jeg fikk pizza. Whiho! Neida, hehe :     ) Vi ble alle mette, så nå sitter vi å bare koser oss. Regner masse her for tiden, men jeg synes det er litt koselig. Stygt vær. Jeg har nettopp sett Robinson, koselig og spennende. Love søndager. 

Men nå skal jeg legge nytt og ny-vasket sengtøy på sengen min, så skal jeg om ikke lenge sove. Ny uke i morgen og det som er super bra, er at vi har høstferie og vi har bare 3 dager på skolen. Og ikke lekse. Ah, herlig. Jeg beklager på at jeg ikke er verdens raskeste til å kommentere tilbake, men jeg er straks ferdig med å kommentere tilbake på disse 2 siste innleggene, fantastiske lesere. Jeg håper dere har hatt en fantastisk og suveren helg, lesere! Vi blogges mere i morgen. Skal straks sove nå. God natt ;*

-Hva har du gjort i helgen? Og når har du høstferie?


<Fredagskos3 Dere kan se hytten inni, altså bakgrunnen, det hvite. Ah, det blir så nydelig med hvitt! 


Ha en fantastisk fin søndagskveld videre, søtiser, god natt ♥

Les mer i arkivet » August 2013 » Juli 2013 » Juni 2013


★ legg meg til som venn
Hei! Her kan du skrive litt om deg, din blogg og dine interesser. Du kan også skrive epostadressen din her :-) Håper du liker designet!hits