TILBAKE

Etter en lengelenge pause, er jeg tilbake! Åh jeg beklager utrolig masse, dere, nå lover jeg at jeg er tilbake for fult igjen! Måtte dessverre ta meg en liten pause fra bloggingen, siden mamma og pappa synes jeg stresset alt for masse med bloggen, i og med at jeg også har mye lekser og prøver. Det er også litt av grunnen for at jeg ikke har blogget, men har lagt planer for bloggen nå. Skal få endret design og få ordnet meg en header. Åh ser dere hvor mye ♥ snø ♥ vi oppe i Bodø har fått allerede? Jeg elsker det! Er så koselig! Har fått skikkelig julestemning allerede, og i morgen er det 1.november! Noen skritt både nærmere jul og juleferie, og ikke minst måneden desember. Can't wait! Bukse Bikok Genser Gina Tricot Jakke Bikok Vekse Husker ikke helt i farten, men en veskebutikk i glasshuset. 

I dag har det jo vært halloween, jippi! Søte unger har kommet på døra i dag, they are just to cute. Jeg derimot, har sett ut som et troll og gjort lekser og øvet til naturfagsprøven vi har på fredag, sammen med mamma. Og litt senere dro jeg ned en tur til Amalie. Vi bare koset oss med godis og skrik 4. Koselig som alltid! Nå er jeg uuutrolig sliten etter disse siste dagene, har vært så masse. Kom for en stund siden hjem, så er egentlig på tur til å sove. 

I morgen er det 1.november, og da har vi od-dag. Jeg og Kristin skal jobbe på eurospar, det kan jo bli gøy! Blir sikkert en fin dag! LoveIt!

Nå skal jeg sove, er utrolig sliten og trøtt! Håper alle liker at jeg endelig er tilbake, skal gjøre bloggen mye bedre. Skal få kommentert tilbake til alle som kommentert det siste innlegget. Tusen takk for helt nydelige kommentarer der, setter så utrolig pris på hver og en av dem og dere! Ha en fin kveld videre, god natt herlige dere ♥

Hva synes du om at jeg er tilbake? Og er det mye snø der du bor? 

20.10.12Bukse - Gina Tricot Genser - Gina Tricot Skjorte - BikBok Dongerijakke - H&M

Hva synes du om outfiten?  

pizza kveldHei dere! Litt bilder fra i går over her :-) Sitter nå å spiser litt, og har nesten nettopp dusjet. I går kveld ble det bare en hjemmedag, samme med søster, siden hun kom jo hjem i går! Det var kjempe kos å ha kosekveld med søster. Vi slappet bare av med pizza og så på tv. La oss tidlig i går, siden vi begge var kjempe trøtte og slitne. Bildene er foresten redigerte i en litt sterkere farge. Nå har jeg omtrent akkurat stelt meg og skal snart dra en liten tur til byen. Det er turnering i helga og vårt lag er dessvrre ikke med, så jeg og venninnene mine skal se på noen kamper og sikkert se på noen klær eller noe, hihi. Håper alle har og fortsatt får en fin lørdag videre, kos dere masse! Blogges senere i dag ♥

Hva gjør du i dag? 

thank god it's friday

Ååh endelig helg! Har vært en kjempe grei dag og nå er det endelig helg. Sitter her med kosebuksa, ny strikka marius genser, julebrus og litt julemusikk. Så koselig - julestemning ♥

Marius genseren er det supre snille bestemor har strikket til meg! Elsker den! :-) Sitter kjempe godt og den er i fargen blå, hvit og rødt. Skal vise dere bedre senere. Skjorta er fra BikBok. 

Mamma og pappa har dratt på hytta. Fikk været hjemme i helga, siden Isabell endelig kommer hjem i kveld. Vet ikke hva resten av dagen går til, kanskje blir jeg bare å slappe av hjemme fremfor tv'en, aner ikke enda. Er kjempe sliten etter uka, så skal bli godt med helg nå! 
Ha en kjempe fin kveld videre, blogger til dere senere i kveld! God helg alle fine ♥

Hvordan er din fredag? 

Justin Bieber t-skjorta mi

Framsiden:                                                                                 Baksiden:


Elsker den! Den er dessverre fake, så ville vært mye bedre om denne hadde vært ekte. Men gammel og fake gjør vel ingenting? Justin Bieber er Justin Bieber uansett. Den er kjøpt i Tyrkia og jeg vil mest sannsynlig bruke den på konserten 16.april. Gleder meg sånn! Har så lyst å få han til å skrive autografen sin slik som på baksiden. Han er så herlig! 

Dere har alle sett Beauty And A Beat? Loveit! Åh han er bare best ♥

Hva synes du om t-skjorta? Og hva synes du om Beauty And A Beat videoen? 

antrekket for dagen

Hei fine dere! Tilbake på skolebenken i dag, var tungt, men har vært en kjempe fin og helt grei skoledag! Etter skolen, har jeg egentlig bare slappet av, spist god middag og holdt på med matte og litt lekser i dag. Mye å gjøre, siden vi har matteprøve på fredag. Ellers i dag har jeg ikke gjort noe spesielt. Hadde egentlig tenkt å ta bilder ute i dag, i det fine være, men det ble dessverre alt for fort mørkt, dessverre! 

Nå sitter jeg egentlig å slapper av fremfor tv'en med farmen, og skal lage meg godgod kveldsmat. Blogger kanskje til dere får jeg legger meg, men hvis ikke blogges vi iallefall mere i morgen! Lover litt bedre blogging. Tusen takk for herlige kommentarer i det siste, betyr kjempe masse! Håper alle har hatt en kjempe fin dag og ha en super kveld videre, herlige dere ♥

/ detaljerBukse - Gina Tricot  Genser - Gina Tricot  Skjorte - BikBok 

making dinner

Hei dere! Åh, nå sitter jeg nydusjet og utslitt å slapper av foran tv'en og spiser kveldsmat sammen med mamma og pappa. Dagen har gått utrolig fort og vært kjempe fin og bra! Våknet rundt åtte-ni tiden, så gikk jeg ut med nero og satte i gang med husarbeid og matlaging. Det gikk kjempe bra med både husarbeidet og matlagingen! Jeg lagde som hovedrett kylling, kylling saus, ris, salat og fletteloff. Mamma og pappa synes det var kjempe godt! De synes jeg skal lage middag, i uka nå for tiden. Hehe. Var så stressa for at ikke alt skulle bli ferdig, siden jeg måtte rydde skap og skuffer på kjøkkenet, huset og støvsuge huset, men det gikk supert! Mamma og pappa likte det utrolig godt, og ble så fornøyd og glad når dem kom hjem, love that feeling! Dumt at Isabell ikke var hjemme, men vi får ta det en gang hun også er hjemme! :-) 

Mamma og pappa synes desserten var også utrolig god og fin! Samme med middagen. Til dessert hadde jeg brownies med is og bringebær, noe som ble kjempe bra sammen! Mamma og pappa ble fornøyd, og utrolig glad! 

Var på joggetrening med laget, eller noen fra laget, etter jeg hadde koset meg med middag og dessert med mamma og pappa. Så nå er jeg helt utslitt, lover dere! Har så vondt beina, så skal gå ned å legge meg i senga. I morgen er det skole,  blir sikkert tungt å komme seg opp, men det skal gå fint! Vet jeg så utrolig dum ut på bildet over her, men null sminke, sliten og håret her og der.

Håper alle har hatt en super fin tirsdag, kos dere videre i kveld! Blogger til dere i morgen :-) Og husk å spørre meg om noe hvis dere lurer på noe her, svarer i helga, tror jeg. God natt ♥

Hvordan har din tirsdag vært? Og hva synes du om bildene?  

dagens fine og lille innkjøp

Vet at buksa ser utrolig krøllete ut, beklager, men siden jeg nesten akkurat tok den opp fra posen, når jeg tok bildet, ble den dessverre sånn. Skal vise dere den i helheten i en outfit :-) Bukse - Gina tricot. Nydelig og elsker den! 

Genser - Gina Tricot. Den er så fin, loveit! Skikkelig høst genser. 

Måtte ta litt sterke farge, på noen av bildene, siden de ble så mørke-gråe i fargen. Nå er jeg kjempe sliten, så ligger i senga, hører på musikk og ser på tv. Er kjempe fornøyd med det jeg fikk meg i dag, mamma er så snill! Tusen takk mami ♥ Buksa var utrolig dyr da + genseren. 

I morgen er det opp sånn høvelig tidlig, for å rydde her hjemme og lage mat til min herlige familie! Det er noe alle på trinnet har, siden lærerne er i London. Blir artig! Skal ta bilder, slik dere får se. Håper alle har hatt en kjempe fin mandag, god natt! 

Hva synes du om innkjøpen?  

outfit 15.10.12

Hei fininger! Herlig med fri, god frokost med mamma og bytur med mamma siden hun hadde fri i dag, åh loveit ♥ Mamma og pappa dro ut å spiste med noen venner idag, så jeg mekket meg en pizza og slappet av, og gjorde litt lekser. Mamma var kjempe snill å tok meg med på litt juleshopping, også fikk jeg meg en genser og en bukse. Skal legge ut innkjøpet senere i kveld. Været var så varmt og nydelig i dag! Bukse Vila Genser BikBok Dongerijakke H&MHadde også på meg conversen, men glemte helt de når jeg skulle ta outfit bilder. 

Mamma og pappa kom hjem omtrent nå nettopp, så slappet av litt med dem. Har hatt helt sykt vondt i hodet, så derfor grunnen til ikke noe stort med blogging i dag, beklager! Nå snart, får jeg besøk, tror jeg. Hvis ikke blir jeg bare å slappe av. Opp litt tidlig i morgen, blir spennende! Ha en super fin mandagskveld videre, kos dere! Blogger til dere senere :-) 

Hvordan har din mandag vært og hva synes du om outfiten?
 

super herlig søndag

Hei alle fine! Søndagen har virkelig gått så utrolig fort, men den har vært kjempe fin! Våknet rundt tolv tiden, også lå jeg i senga utrolig lenge, kanskje rundt halv to. Så godt :-) Når jeg først kom meg ut av senga, lagde jeg meg frokost før det var å ordne seg litt og se litt okei ut, før vi dro til bestemor og bestefar å spiste middag. Koselig og god middag og dessert som alltid. Isabell dro tilbake til Harstad i dag, for å være der sin siste uke før hun kommer tilbake - gleder meg allerede! Vi kom ikke hjem før rundt halv syv-syv tiden. Gikk i dusjen og slappet av litt før Amalie kom til meg. Har lagt ut bilder av meg og henne før her på bloggen, hun er ei herlig jente og ler alltid med henne! Vi gjorde egentlig ikke spesielt enn å og se på tv, prate og ikke minst ta litt bilder, hihihi. Super kos å være med henne! Nå ligger jeg bare i senga og slasker i koseklærne. Vi har forresten fri eller høstferie helt til tirsdag, siden lærerne på skolen er i London, så det vil si at jeg har fri i morgen og tirsdag, er så herlig da! Tirsdag skal alle på trinnet laget mat til familien og ryddet i huset til de kommer hjem, så det blir jo artig! 

Nå skal jeg snart sove, eller snart og snart, hih. Neida. Skal iallefall bare ligge i senga å slappe av. Håper alle har hatt en super søndag, og ha en fin kveld videre! God natt ♥

Hvordan har din søndag vært?  

Les mer i arkivet » August 2013 » Juli 2013 » Juni 2013


★ legg meg til som venn
Hei! Her kan du skrive litt om deg, din blogg og dine interesser. Du kan også skrive epostadressen din her :-) Håper du liker designet!hits