Tuesday

Hei ♥
Da er det tirsdag, og det er siste dagen i november. Tiden går virkelig fort! Dagen i dag har gått til skole, tannlegen og lekse. Hos tannlegen boret jeg, men heldigvis var det bare et lite hull. Det jeg gikk veldig fort, og ikke noe vondt. Jeg ble overasket, i og med at jeg ikke tar denne sprøyten/bedøvelsen. Da jeg kom hjem satt jeg meg ned med leksen, jeg hadde igjen. Er så utrolig sliten nå, siden det var har vært en lang og litt slitsom tirsdag. Jeg holder samtidig på med dette designet, på bloggen, og jeg prøver og prøver meg frem. Håper jeg finner et jeg liker, om ikke lenge! 
Men nå skal jeg slappe av, og kose meg inne i varmen, og ikke minst nyte den siste dagen i november! Jeg lover mere blogging i morgen, kjære lesere! Håper dere har hatt en fin, og bra tirsdag så langt. 

-Hva har du gjort i dag?


// Foto, meg. 


-Camilla Melø Arntsen.

Tired

Hei ♥
Mandagen i dag har virkelig gått for, og en virkelig hard mandag! Dagen starte med skole, ikke noe nytt egentlig. Etter skolen, ble Rebekka beste sammen med meg hjem. Så dro vi nesten rett på fotballtrening, klokken 15.45 - 17.00. Litt slitsom, men egentlig helt greit! Stakkars Ingrid Sofie, greide å forstue foten sin, noe som ikke så veldig godt ut! Håper det går bra med deg, søta. Etter trening, var det rett til tante Mona og søskenbarnet mitt Trude. Der var også mor og far, noe som var utrolig koselig! Da jeg kom hjem, satt jeg meg ned med litt lekse. Nå er jeg utrolig sliten, og er på tur i sengen.
Jeg håper dere har hatt en fin, og koselig mandag. Dere hører jo selvfølgelig fra meg i morgen, søte lesere!

Tumblr_lcngwafusb1qcsjg3o1_500_large
weheartit.com


-Camilla Melø Arntsen.

1 sunday of advent

Hei ♥
I dag er det 1. søndag i advent, og det er ikke lenge til jul! Jeg har virkelig jule følelse nå, og det er så deilig! Jeg sto opp i dag, klokken 12.00. Vi spiste utrolig god frokost, og tente det første lyset. I dag har jeg bare vært hjemme, og bare slappe av. Jeg har også endret litt på designet, men greier enda ikke bestemme meg. Jeg kommer til å bestemme meg en gang, til jeg finner det jeg liker beste. 
Om ikke så lenge skal vi spise lasagne, og bare kose oss! Håper dere får en fin 1. søndag i advent, og en fin jule søndag. 

-Hva har dere gjort i dag?
// Fotografier, meg. 


-Camilla Melø Arntsen.

Christmas pictures

Hei ♥
Nå skal dere få julebildene, jeg tok i går. Håper dere likte bildene! 
Masse gaver!


Nero min! 
Søte nero. 

-Hva synes dere om bildene? 


-Camilla Melø Arntsen.

Decorating for Christmas

Hei ♥
Lørdagen i dag har gått til byen, og pynting til jul. Jeg har virkelig julestemning nå! Gleder meg veldig til julaften, og pakker som skal åpnes. Tiden før jul er super koselig, det med at folk pynter til jul. I dag har jeg fått tid til å dra til byen, sammen med Rebekka og Andrea. Det var kjempe koselig! Jeg kjøpte meg en god og deilig bukse, fra Cubus. Jeg har virkelig koset meg i dag, og bare tatt det helt med ro. Jeg er så spent for hva jeg får i adventskalenderen, og ikke minst i julegave! Mitt ønske er ny mobil, men jeg venter i spenning! 
Jeg håper dere får en fortsatt fin lørdag, og en fin førjul dag. Julebildene, kommer senere. 

-Har dere pyntet til jul?

Innkjøpet. Bukse - Cubus - kr 149. 


-Camilla Melø Arntsen.

Finally friday

Hei ♥
Da er det fredag, og det betyr at det er helg! Denne helgen kommer til å bli super bra, som jeg tenker den. Skoledagen i dag har vært kjempe fin, men super kaldt! Siden det var så kaldt, gjemte jeg, Rebekka, Fritjof og Sveinung oss inne i gangen, men det er ikke så lett når det er lærere rundt. Ellers har dagen vært helt grei, og matte prøven gikk sånn passe bra. Håper jeg ikke får veldig mange feil, men det tror jeg heller ikke. Senere i dag skal jeg kanskje på discoteket, men vet ikke helt enda. 
Men nå skal jeg ringe pappa, siden det er noe feil med tv'en. Håper dere får en fin, og fantastisk fredag, alle sammen! Dere hører jo selvfølgelig fra meg senere, kjære lesere.

Tumblr_l8xqweaixg1qcbx4yo1_500_large
Søtt bilde fra weheartit.com


-Camilla Melø Arntsen.

A cold thursday

Hei ♥
Torsdagen i dag har vært fin, men utrolig kald! Dagen i dag har gått til skole, trening, og øving på matte prøve. Vi har nemlig matte prøve i morgen, og den varer hele to timer! Jeg tror det vil ta lang tid, siden det er mange nok spørsmål. Håper jeg får det til, for jeg har øvet utrolig masse på prøven. Jeg vil si at denne torsdagen har vært kald, og litt slitsomt. I morgen kan jeg love dere bedre blogging, siden i dag har det vært litt små tres. 
Men nå skal jeg spise, øve litt ekstra på prøven, og se torsdag kveld fra Nydalen. Håper dere har hatt en fin, og koselig torsdag. Tusen takk for fine kommentarer fra dere! Det varmer meg virkelig. 


// Foto, meg. 


-Camilla Melø Arntsen.

Wednesday

Hei ♥
Dagen i dag har gått til skole, trening og øving til engelsk gloser. Trening var litt kjedelig, men samtidig litt artig. Jeg har dessverre ikke fått tid til å blogge til nå, siden det har vært litt galt med nettet hos oss. Men nå er det fikset, og nette er i god stand! I morgen lover jeg mere blogging, siden i dag har det vært litt stress. 
Men nå skal jeg spise nybakte julebrød, som for ikke så lenge siden ble ferdig. Er så lenge siden jeg har spist det, så skal bli utrolig godt! Håper dere har hatt en fin onsdag, alle søte lesere. 


// Foto, meg. 


-Camilla Melø Arntsen.

A nice Tuesday

Hei ♥
Da er bursdagen ferdig, eller den var ferdig klokken 20.00. Vi snakket for det meste, spiste, lekte mørk gjemsel og bare hygget oss. Nå sitter jeg bare å ser på tv, og slapper for det meste av.  Jeg skjenner på meg at øynene siger litt ned, men føler meg ikke noe trøtt. Er litt rart det. I morgen blir det nok en utrolig fin dag, siden det er det alltid! 
Men nå er det kveldsmat, som står for tur! Håper dere har hatt en fin tirsdag, også hører dere mere fra meg i morgen.

-Hva har du gjort i dag? 
-Camilla Melø Arntsen. 

Birthday Today

Hei ♥
I dag er det tirsdag, og nok en dag på skolen ferdig. Skoledagen i dag har vært perfekt, og jeg blir så glad når jeg får perfekte skoledager! Jeg, Fritjof og Espen var masse sammen på skolen i dag. Jeg synes det alltid er så koselig å være sammen med dem! Er så utrolig glad i dem! Senere i dag er det bursdag, til ei venninne i klassen. Det blir vell koselig, antar jeg. Vi skal være på skolen, og feire dagen hennes. Hele klassen er bedt, det er alltid koselig med hele klassen!
Nå skal jeg finne klær, som jeg skal ha på meg, også lage kort til henne. Ha en fin tirsdag videre, søte lesere!

-Hva skal du gjøre i dag?

Tumblr
weheartit.com


-Camilla Melø Arntsen.

Les mer i arkivet » August 2013 » Juli 2013 » Juni 2013


★ legg meg til som venn
Hei! Her kan du skrive litt om deg, din blogg og dine interesser. Du kan også skrive epostadressen din her :-) Håper du liker designet!hits