30.11.11
Beste ♥
<Jul3


♥ 1.desember i morgen og første luken i adventskalenderen. Så mye gled! 

Masse bilder i dag! Håper det gikk bra, siden jeg tok en god del bilder i dag. Dagen i dag har egentlig vært kjempe fin. Skoledagen har vært også kjempe fin. Været har ikke akkurat vært på sitt beste. Haggel og snø, regn, mye vind, torden og lyn. Men jeg har egentlig koset meg i dag. Gjort naturfagsleksen, øvet til engelskprøve og naturfagsprøve. Også har jeg sett litt på mattetentamen og slikt. Ganske rolig og slappe av-dag på meg i dag. Godt, siden det ikke har vært noe trening. Har også vært to lange turer med Nero, i fin været! Hehe. 
Nå sitter jeg å spiser pizza og ser på tv, sammen med storesøster. Før jeg skal legge meg, skal jeg øve litt på engelskprøven og bare slappe av. Er faktisk litt sliten og trøtt. Skal om ikke lenge sove. I morgen er det 1.desember. Whi, som jeg gleder meg! Lurer på hva jeg får ikke adventskalenderen i morgen. Blir spennende og koselig torsdagsmorgen. Men nå skal jeg spise pizza ferdig, også skal jeg vell snart sove. Håper deres onsdag har vært kjempe fin, lesere!
Ha en super koselig onsdagskveld videre, søtiser ♥

Hva har du gjort i dag? Gleder du til deg til 1.desember i morgen og har du adventskalender? 

1.søndag i advent på søndagen, som var1.søndag i advent på søndagen ♥ Er så utrolig koselig og er nesten litt sykt, hvor fort tiden går. Men det er nå virkelig kosetiden kommer. Advent, snø og jul. Null blogging på søndag, beklager. Jeg hadde treningskamp, første 11'er kamp og det gikk dårlig. Etter kampen, da jeg kom hjem, ble jeg skikkelig dårlig og spydde masse. Huffhuff. Men jeg kom hjem ut på dagen og da spiste familien ribbe og masse godt til. Nydelig! Egentlig veldig koselig søndag, selv om jeg ble syk. Herlig at det har kommet en god del snø, første lyset er tent og nå skal vi bare kose oss, tiden fremover. 

Dagen i går og dagen i dag har gått til det samme. Skole, snart lekser og senere trening i nordlandshalen. Fin dag! Skoledagen har også vært veldig bra. Ingen timer. Norsk-kurs i tre timer og kunst og håndtverk i tre timer. Supert! Senere skal jeg på trening og snart skal jeg sette meg ned med leksene, før mamma og pappa kommer hjem. Kanskje det blir blogging i kveld, når jeg kommer hjem fra treningen. Har forresten vært å klipt meg, hva i går, sammen med mamma. Kanskje kommer det bilder av håret mitt nå og etter, senere i kveld. Gled dere! 
Men nå skal jeg gjøre litt matte og andre lekser. Også spise middag. 
Ha en super koselig tirsdag videre, søtiser ♥

-Har du planer for dagen? Og hva gjorde du 1.søndag i advent?  

Lørdag - julekos og filmkosÅåh, så herlig med litt julepynt på rommet og huset klar for 1.søndag i advent i morgen. Vi har pyntet masse i huset og er virkelig klar for jul. Lovelove ♥
Som jeg sa i innlegget i går, så starter jeg for fult igjen! Lover dere. Har holdt på litt med design og header og sånt, så tror det snart er helt ferdig. I dag har jeg ikke gjort stort. Bare ordnet og ryddet på rommet mitt, siden vi skal pusse det opp og slikt. Tok masse bilder, så dere får se. Nå tenkte jeg skulle sette på en julefilm, koselig er og blir det. Drikke julebrus og spise godteri og sneks.

I morgen skal jeg spille treningskamp, og det blir min første 11'er kamp! Gledes til det.  Men nå skal jeg snart se på film og bare slappe av. Håper lørdagen deres har vært kjempe fin!
Ha en koselig lørdagskveld videre, verdens beste lesere

-Hva har du gjort i dag? Syns du at det er bra jeg er kommet tilbake? 

God helg - begynner å blogge for fult, igjen


FredAg - helg - godteri - idol - senkveld - julebrus og pepsi max - slapping av hjemme med familien ♥ God helg, bestiser!
Begynner å blogge for fult igjen nå, lover. Designet og alt blir fikset på. Elsker dere! Blogges. 

Onsdag i dag, lang helg i morgen

Onsdag i dag! Lang helg i morgen. 

Dagen i dag har vært kjempe fin og godt veldig fort. Dagen har gått til skole, lekse, slappet av hjemme, koset meg med familien og sett på forskjellig tv-program. Hjemmedag i dag, siden har ikke hatt trening eller noe sånt. Det regner bare her fortiden. Stopper på en måte aldri. Hehe. Får håpe det begynner å snø snart, vi er jo snart i desember og første søndag i advent. Gleeder meg ♥

Blogget ikke i går, siden fikk det litt travelt. Jeg var på skolen, kom hjem og gjorde litt lekse, dro til nh ( nordlandshalen ), møtte folk og flere folk fra laget og vi bare snakket og spillet fotball, også hadde jeg fotballtrening 19-20.00. Treningen var da ferdig kl 20, også dro jeg hjem å dusjet, spiste, satt litt på pc'en også la jeg hjem til å sove. Var ganske så trøtt i går! Derfor er grunnen, for at jeg ikke blogget i går. Håper dere forstår. 

Nå sitter jeg å spiser kveldsmat og bare slapper av. Ganske trøtt. Etter dagen imorra har vi helg, siden vi har fri på fredagen. Blir veldig godt med langhelg nå! Etter jeg har spist skal jeg stelle meg, også skal jeg sove. Kjempe fin dag, egentlig. Fått gjort masse naturfag og andre lekser. Godt å ha en liten leksedag. Men nå skal jeg spise ferdig og slikt, også skal jeg vel sove. Jeg håper dere har hatt en suveren onsdag, søtiser! Og at dere har kost dere kjempe masse. 

-Hva har du gjort i dag? Hva gjorde du i går?


Ha en suveren onsdagskveld videre, søtiser ♥ - Vi snakkes. 

Suuper mandag

Mandag igjen, whi!

Dagen i dag har vært kjempe fin. Så langt har dagen gått til skole, lekse og senere skal jeg på trening. Skoledagen i dag har også vært veldig bra. Vi hadde udv, matte, norsk, arbeitstime og i de 2 siste timene var vi jenter på skatekurst og gutten hadde fag og svømming. Skatekurse var veldig gøy, egentlig, hehe. Veldig bra skoledag!

Til nå har jeg ikke gjort annet enn spist middag, gjort en del lekse og øvet på rle-prøven i morgen. Jeg skal på fotballtrening kl 20-21.00, så det blir vel bra! Det har begynt å blitt kjempe kaldt ute nå, minusgrader! Og i dag har det haglet og snødd skikkelig masse her, så det nermer seg veldig nå. Gleder meg utrolig masse til juletiden begynner. Advent, adventskalender, snø, jul og masse mer! Ah, elsker jul ♥ 
Nå skal jeg øve masse mere, til jeg skal på trening i snøværet. Hehe. Blir godt å trene litt! Vi snakkes kanskje senere i kveld, siden hadde kanskje tenkt å legge ut en outfit. Hvis ikke, så blogges vi mere i morgen. Ha en super mandag videre, søtiser!

-Hva skal du gjøre i dag? Hvordan er været hjemme hos deg?


Ha en suveren mandagsettermiddag videre, søtiser ♥ - Vi snakkes. 

Farsdag outfit 13.11.11

Gratulerer så masse med farsdagen, verdens beste pappa! Utrolig glad i deg ♥

Dagen i dag går til besøk hos bestemor og bestefar, og senere drar vi til mor og far i byen. Siden det er farsdag i dag, så blir det en god del besøk. I kveld skal jeg bare slappe av og øve litt på en rle-prøve vi har på tirsdag. Dette kommer til å bli en rolig og koselig farsdagssøndag. Tenkte jeg skulle legge ut en outfit, av det jeg skal ha på meg i dag. Håper dere liker outfiten! Ha en super duper søndag videre, søtiser!

-Hva synes du om outfiten? Hva skal du gjøre på farsdagen?
Shorts - H&M - Genseren - BikBok - Strømpebukse - H&M - Hvit singlett under - H&M.


Ha en suveren farsdagssøndag videre, søtiser ♥ - Vi snakkes. 

Lørdag - begynner å blogge for fult, igjen

Ti dager siden sist med blogging og det er veldig lenge siden. Beklager kjempe mye! Har på en måte tatt meg en pause, uten å si ifra. Men jeg tenkte jeg skulle begynne å blogge for fult, igjen. Altså, hver dag eller lignende. Har dessverre ikke vært gira på å blogge noe, men nå har jeg bestemt meg, virkelig! Jeg holder på å endre på designet, farger og slikt, header kommer vel også snart. Lover jeg skal blogge masse, fremover, få mere lesere, kommentarer og bli flinkere med designet og slikt. Jeg elsker dere, lesere! 

Dagene har egentlig gått til det samme. Skole, lekse, fotballtrening, møte venner og være med familien. Helt greie og koselig dager. Har ikke skjedd noe nytt, siden sist jeg blogget, hehe. I går hadde mamma i bursdag, den 11.11.11. Da hva en super bursdag! Tok mange bilder, som jeg kan legge ut på bloggen. Mamma fikk masse fint og det ble ei kjempe flott og super feiring, for verdens beste mamma ♥
Jeg kan starte med å si kort hva jeg har gjort i dag. I dag våknet jeg i halv 12 tiden og da jeg hadde stelt meg og skifte og slikt, spiste jeg frokost og gikk en laang tur med Nero. Da jeg kom inn med Nero, kom Isabell jeg fra byen og jobb. Ingrid spurte om jeg ville bli med til city nord og jeg svarte helt klart ja! Jeg møtte Ingrid og Amalie på city nord, g det var kjempe koselig! Vi satt på kafe, var å så i butikker og jeg kjøpte meg også to t-skjorter på Gina Tricot. City nord har blitt drit bra! Elsker alle nye butikker og hele city nord!

Jeg kom i halv 6-6 tiden, etter en fantastisk bytur! Isabell dro ut i halv 8 tiden og mamma og pappa kom nesten nettopp hjem fra hytta, etter å ha vært i der i hele dag. Nå skal vi straks spise pizza og senere i kveld skal jeg kanskje dusje, slappe av og kose meg. Har ikke planer for dagen, bare se på finalen av senkveld og kose meg sammen med familien, godt med lørdag ♥ Koselig om dere enda leser bloggen min og kommenterer den. Lover å blogge mere og bli bedre. Vi snakkes vel i morgen! Da er det farsdag. Ha en suveren lørdagskveld videre, lesere! Nå blir det masse blogging! 

-Hva har du gjort disse dagene? Og hva gjør du i helgen?


Aller beste Nero! - Ha en super lørdagskveld videre, verdens beste lesere ♥ - Snakkes. 

Null blogging - 2. november

Hei dere lesere ♥
Jeg har dessverre ikke fått blogget siden søndag. Beklager virkelig. Det har vært så mye disse dagene og slikt, så derfor er grunnen til at jeg ikke har blogget. Skal legge ut bildene fra helgen i løpet av uken og neste uke, siden jeg ikke gjorde det på søndag eller mandag. Beklager! Jeg tenkte jeg skulle skrive kort om det jeg har gjort disse dagene, slik at dere skjønner hvofor jeg ikke har blogget. Hehe. Dere er kjempe søte, lesere! 

Mandag:
Super dag! Skoledagen gikk til Nasjonaleprøver i regning, norsk fremføring og de tre siste timene så vi filmen Titanic. Jeg har sett filmen Titanic mange ganger før, men den var like bra og trist. En helt suveren dag, med absolutt ingen fag! På mandag var det også Halloween. Jeg synes det er så koselig og gøy! Jeg gikk ikke i år, men jeg har gått alle år, vært med familien og venner. I år synes mamma og pappa jeg skulle be mine nermeste venner, på et slags Halloween-party. Det var utrolig koselig! Vi ordnet til veldig fint og fylte opp skåler og fat, kopper og krus med masse godteri og brus! Det ble full suksess. Tok mange bilder, så de kommer også snart. Vi så på film, snakket, tok bilder og hadde en morsom lek og koste oss masse. Filmen vi så het "Halloween" og var både skummel og kjempe bra!
Venninnene mine dro hjem i halv 10-10 og da ryddet vi opp og slikt. Mamma og pappa hjalp meg. Etter det, slappet jeg bare av og jeg koste meg sammen med familien min, mens vi spiste god kveldsmat.

Tirsdag: Herlighet! På tirsdag var vi kommet i november. Helt sykt hvor for tiden går! Nå er det ikke lenge til desember, for tiden går kjempe fort! Gleder meg mye til juletiden og adventstiden kommer ♥ Dagen i går var også kjempe fin! Skoledagen gikk til matte, naturfag, norsk fremføring og i de 3 siste timene hadde vi kunst og håndtverk. Synes kunst og håndtverk er så artig og koselig, elsker det! Når jeg kom hjem fra skolen gjorde jeg lekser og når mamma og pappa kom hjem spiste vi middag. Fra kl.7-8 hadde jeg fotballtrening og det var godt å trene! Da treningen var ferdig, kom pappa å hentet meg, kjempe snilt! Da jeg kom hjem dusjet jeg, spiste god kveldsmat og hygget meg sammen med familien. 

I dag er det onsdag, dere! Ukene går så utrolig fort! Det er onsdag igjen. Dagen i dag har vært veldig bra. Skoledagen gikk til engelsk, norsk fremføring, naturfag, samfunnsfag og fremmed språk, Tysk. Jeg har vært alene hjemme i hele dage og grunnen er fordi at Isabell er i Stockholm med ei venninne og mamma og pappa har vært på hytten i hele dag og malet og slikt. Jeg har fått gjort nesten alt leksen og bare kost meg, egentlig. Og gått mange turer med Nero, hihi. Men det har vært koselig! Jeg har fått konsentrert meg så mye, at jeg nesten ble ferdig med alt. Suverent!
Mamma og pappa kom for ikke så veldig lenge siden hjem. Godt at de er hjemme igjen! Nå sitter jeg bare å ser på tv og mamma lager meg en bolle med brunost. Nam! Så etter jeg har spist, skal jeg bare øve litt på norsk fremføring i morgen, også skal jeg sove. Skal virkelig bli godt å sove nå! Hehe. Beklager at innlegget kanskje ble litt langt, lesere, men lover mye mer blogging! Lover å legge ut bilder fra forrige helg, Halloween og alle slike bilder. Men nå skal jeg spise boller, skype med Isabell sammen med mamma og pappa og kose meg med familien. Super herlig onsdag! Etter det skal jeg legge meg å sove. Jeg håper dere har hatt noen kjempe fine dager, lesere. Jeg håper virkelig onsdagen deres har vært super! Dere er så herlige, lesere, elsker kommentarene deres! Kos dere kjempe masse videre i kveld ♥

-Hva har du gjort disse dagene? Og hva har du gjort i dag?


Ha en super onsdagskveld videre, søtiser ♥ -Snakkes.

Les mer i arkivet » August 2013 » Juli 2013 » Juni 2013


★ legg meg til som venn
Hei! Her kan du skrive litt om deg, din blogg og dine interesser. Du kan også skrive epostadressen din her :-) Håper du liker designet!hits