1.desember i morgenI morgen er det 1.desemeber dere. Åh, er så herlig å tenke på at vi går inn i en så fin månede ♥ Hehe, ja, jeg har enda kalender, både jeg og søster. Mamma og pappa klarer ikke la være å lage til oss, men det er jo så koselig! Har hatt slik at jeg viser dere hva jeg får i kalenderen hver dag, så hvis dere vil det, så kan jeg gjerne vise det. Også begynner alle koselige programmer på tv'en, åå :-) Gleder meg, snart bare to og en halv uke igjen til juleferie her i allefall og det gledes allerede. Ha en fortsatt fin og herlig fredag, snart er vi over i desemeber. Siste innlegget i november i år. 

Har du kalender? Og vil du se hva jeg får i min hver dag? Gjerne kommentere under!

julestemning

Heia fine ♥ Beklager null blogging i denne uken, men det har det seg slik at mamma og pappa er redd for at bloggen tar for mye over søvn, lekse og slikt, at jeg måtte ta en pause fra bloggingen denne uken. Har hatt en pause før på grunn av det, så håper dere forstår! :-) Lover å blogge så mye og ofte jeg kan! 

Åh, det er forresten 1.desmeber i morgen dere! I går brukte vi kvelden på å ordne, vaske, rydde og pynte i huset. Vi er ikke enda helt ferdig pyntet, men det tar vi litt nærmere julen. Er så utrolig koselig, og nå som det er 1.desmeber i morgen, har jeg også kalender å åpne. Åh! Advenstiden er så koselig, elsker det. Det eneste vi mangler nå er nok snøen.Har fått tatt noen bilder, men skal ta bilder av alt senere og poste det i et eget innlegg. Er helt sykt kos med julepynt! Også skal jeg kåre ukens leser på søndag + ukens inspirasjon, selv om jeg ikke har blogget noe denne uken, men jeg vet flere av dere er masse innom bloggen min. Skal fått kommentere tilbake til dere også.
Disse dagene som har vært har jeg egentlig bare vært på trening, skole og ja, har vært en delvis trist og slitsom uke og på tirsdag var jeg i begravelse. Det var ikke til noen i familien min, så vet ikke om jeg skal snakke så mye om det her på bloggen. Håper dere forstår! Ellers har uken rast avgårde og det er endelig helg :-)  I dag har det vært en super digg skoledag! To timer med foreldrebesøk, nynorsk, konsert og to timer øving til foreldrekvelden vi har på mandag. Ganske greit start på helga da! Tok bussen hjem og var hjemme i tre tiden. Slappet av før søster dro på jobb, gikk i dusjen, spiste litt og gikk ut med voven. Mamma og pappa er på spa helt til søster er ferdig på jobb, så vi skal spise pizza når de kommer hjem. Blir koselig! Til nå har jeg sett på norske talenter og låget å slappe av på sofaen. I morgen blir det nok ny header! Skal ta nye bilder i morgen, håper på at de blir bra. Tror jeg skal til byen i morgen for å se om jeg finner meg noe og se på litt julegaver jeg kan kjøpe. Aner ikke hva resten av helga tilbringer, men blir nok sikkert en grei helg! 
Skal sette i pizzaen og gjøre klart til de kommer hjem, håper dere får en super fredag videre! Blogger til dere senere i kveld.

Noen som har savnet bloggingen min? Hvordan er din fredag og har du julestemning? 

inspirasjon søndag fra weheartit #2Neste søndag kommer det mere jule-inspirasjon. Håper dere likte denne ukens inspirasjon! Hva synes du om denne søndagens/ukens inspirasjon?

endringer av design og laurdag

Heia! God løørdag, fine dere ♥ I dag har jeg vært en liten tur i byen med søster. Vi var å så på litt julegaver, kjoler og spiste is på spiseriet. Var egentlig ganske greit å dra en tur til byen, koselig var det også. Ellers i dag har jeg bare slappet av, spist nydelig middag, sett på tv og hørt på julemusikk. Åh, bare en uke igjen til 1.desember, blir så koselig! Gleder meg sånn til å pynte med juleting i huset, ååh :-)Nå ligger jeg bare i dobbelsenga til søster med godteri og julebrus, siden hun er hos en venninne + at hun har sykt herlig og stor dobbelseng. Dere ser vel også at jeg har endret designet og fått header! Elsker det, og det er så godt å få nytt design og header. Headeren har jeg laget selv, så aner ikke om den ble bra eller ikke. Skal lage meg ny header når snøen kommer. Siden det er jul snart, må jeg jo ha en header som er litt julaktig. Håper alle har hatt en super herlig lørdag! Flott at det er så mange som vil bli med på ukens leser, bli gøy å gjøre noe nytt! Gjerne være med du også, bare trykk her. I morgen kommer inspirasjonen for uken, så det blir bra! Ha en suuper lørdag videre :-)

Hva synes du om designet og headeren? Og hva gjør du i kveld?  

noe nytt - kåring av ukens leser

Hei dere! Merker så godt at jeg har fått mange lesere og faste lesere på bloggen, og det setter jeg utrolig stor pris på! Også at dere kommenterer er utrolig koselig. Tusen hjertelig takk skal dere ha! Jeg har lyst til å begynne med å kåre ukens leser, så tenkte å starte med det i uken som kommer. Hver søndag trekker jeg ukens leser. Jeg ser litt om du har vært innom bloggen min og kommentert osv. Vet dere fleste gjør det, men skal trekke helt tilfeldig! Begynner altså ikke før i uken som kommer nå. 

Skriv i kommentarfeltet, hvis du vil være med å bli trekt til ukens leser neste søndag :-) Du kan også bli om du ikke har blogg. Skriver opp dere som vil være med på å bli kåret. Ville gjøre noe nytt på bloggen, så håper de fleste vil være med, men dere må selvfølgelig ikke! Jeg blir å linken personen, som blir kåret til uken leser. Hørtes det bra ut? Skriv i kommentarfeltet om du vil bli med! 

the best feeling of weekend

Hei fininger! Endelig heelg ♥ Tentamen i norsk i dag, gikk kjempe bra følte jeg! Skrev 3 og ei halv side. Jeg valgte å skrive om fordeler og ulemper med skoleuniform, og jeg trudde ikke jeg skulle skrive så mye. Trudde jeg kom til å sitte der i en evighet, men det gjorde jeg heldigvis ikke. Var ferdig når klokka var itt over tolv, men jeg valgte å sitte til ti over halv ett for å skrive mere og rette opp noen skrivefeil. / sminkefri

Var hjemme rundt ett tiden, så gikk jeg ut med voven. Etter som han er heelt sprø, stakk han selvfølgelig av. Perfect! Fant han heldigvis etter hvert. Spiste opp resten av det jeg hadde med meg på tentamen, som jeg ikke fikk spist + julebrus. Var så digg! Gikk i dusjen etter hvert, noe som var utrolig godt etter dagen. Mamma, pappa og Isabell kom hjem rundt halv fem tiden. Vi spiste pizza, as usual. Like godt som alltid! 

My food! :-) Haha, vet jeg ser så rar ut på bildet, men det var det eneste som ble bra nok til å publisere. Nåå sitter jeg egentlig bare å sløver i sofaen. Har ikke gjort stort i dag. Ser på norske talenter og bare tar det med ro. Beklager at jeg oppdaterer så sent, men glemte helt av å blogge til dere. Lover bedre blogging! Har også sett på design idag, så hvis du har forslag til noen fine og flotte gratisdesign, skriv gjerne i kommentarfeltet! 

Håper alle har hatt en fin fredag til nå, og håper dere nyter den videre! Blogges senere i kveld. God helg ♥

Flere som synes det er godt med helg? Hva gjør du i kveld?  

heelg i morgen

Hei fine ♥ Snaart helg, åh. Har vært en helt grei dag i dag, chill dag på skolen egentlig. Har ikke gjort så mye i dag, har gjort litt lekse og sett på litt ting jeg må kunne til norsk tentamen. Vi får ha med boka og andre hjelpemidler. Vi får skrive på data, så det blir jo ganske greit! :-) Har så lyst på en god karakter, siden det er tentamen og den karakteren vi får, vil stå på karakterkortet. 


/ bilde tatt i går 

Nå skal jeg egentlig bare spise, se på tv, slappe av og sove. Må være litt opplagt og våken til å sitte på dataen en hel skoledag i morgen, eller spørs hvor langt tid jeg bruker. Tusen takk for så mange fine kommentarer i det siste, setter utrolig stor pris på det! Og til dere som lurer på
Nå skal jeg lage meg noe å spise og se på torsdag kveld fra nydalen. Haha. Håper alle har hatt en flott dag, kos dere videre i kveld! 

Hvordan er din torsdag og gleder du deg til helg?

perfect daay

Hei dere! Beklager null blogging i går, men var utrolig sliten og trøtt + at jeg hadde forsovet meg på morgenen. Så det vil si - ikke en bra start på dagen. Ellers i går var jeg på trening og slappet av. Mat og helse prøvene, både praktisk og teoretisk, gikk veldig greit! Teoriprøven var vanskelig, men håper det gikk fint! I dag har det vært skole, vært på trening, gjort litt lekse og ellers ikke så mye mer. Egentlig en heelt vanlig onsdag.

Kom nesten akkurat ut av dusjen, har vært på trening åtte-ni. Skal spise pizza og se farmen, så skal jeg sovee. Herlig med snart helg da! Norsk tentamen er på fredag. Det er skriveøkt, og vi får hele dagen til halv tre på oss, men det skal gå greit! 


/ bildet tatt før i dag

Håper alle har hatt en super fin dag/kveld til nå, blogges mere i morgen ♥ Hvordan har din dag vært?

antrekk - bluseBlusen er fra Cubus. Den er forresten mamma sin, synes den er så fin, elsker den! Beklager null blogging i går, lover å blogge bedre! Skal på trening om en stund, så blogger mere til dere når jeg kommer hjem igjen :-) Ha en kjempe fin kveld videre! Hva synes du om blusen?

tre søndags bilder

Hei! Skulle bare poste noen bilder jeg tok på søndag, siden jeg ikke fikk postet de da. Var en super rolig og koselig søndag da, men gaanske deilig. Håper alle har hatt en fin mandag og en flott start på uken, forhåpentligvis! Skal sove nå, er stup trøtt. God natt ♥ Hva synes du om bildene?

Les mer i arkivet » August 2013 » Juli 2013 » Juni 2013


★ legg meg til som venn
Hei! Her kan du skrive litt om deg, din blogg og dine interesser. Du kan også skrive epostadressen din her :-) Håper du liker designet!hits