Outfit 31.12.10

Hei.
Nå skal dere få en outfit fra meg. Dette skal jeg ha på meg i dag, på nyttårsaften.

-Hva synes du?


Hår sløyfe - H&M.
Smykke - Glitter. 
Bolero - H&M.
Kjole - Cubus. 


-Camilla Melø Arntsen.

Nyttårsaften

Hei søte dere ♥
Da er vi kommet til nyttårsaften. Dagene og tiden går virkelig fort. I dag blir det masse raketter i luften, og bare kos med familie. Vi skal spise kalkun i dag. Det har vi spist i alle år. Det er så utrolig godt! Jeg, mamma, pappa, Isabell, bestemor og bestefar skal gå sammen i byen. Det er så utrolig koselig og festlig å så og se på alle de nydelige rakettene som blir skutt opp i være. Jeg gleder meg som en unge, for å si det sånn. Klokken 00.00 skyter vi opp raketter med naboene våre, og det er alltids super bra! Nå kommer det snart venner og bekjente av mamma og pappa til lunch, og det skal bli godt med mat og drikke. 
Jeg håper dere får en utrolig fin og fortreffelig nyttårsaften, søte lesere. Det jeg skal ha på meg, kommer senere som en outfit. Og sist, men ikke minst, god nytt år! 

-Hva skal du gjøre i dag på nyttårsaften?
-Camilla Melø Arntsen. 

Outfit 30.12.10

Hei.
Nå skal dere få dagens outfit fra meg. 

-Hva synes du


Genser - H&M.
Strikket kjole - H&M. 
Smykke - Syden, Tyrkia.  


-Camilla Melø Arntsen.

En koselig dag

Hei søte dere ♥
Dagen i dag har vært så utrolig koselig og en super dag! Jeg og Stine hadde planlagt å dra til byen, og det gjorde vi. Mamma og pappa kjørte oss til city nord og der ble vi en stund. Vi fikk kjøpt oss en del der. Innkjøpene kommer senere. Vi bestemte oss for å dra en tur til glasshuset, og det gjorde vi. Vi kjøpte oss litt og bare gikk rundt. Utrolig koselig i byen med Stine beste. Da jeg kom hjem, fikk vi besøk av mor og far og bestemor og bestefar. Vi spiste fisk og bare koset. Mens vi spiste fisken, snakkes vi oss rundt. Dessert ble det også på oss. Det er alltids koselig med besøk av dem. Kjempe koselig dag! Nå skal jeg bare slappe av. Jeg gleder meg som en unge til i morgen! Det er nyttårsaften. Det blir litt av en fest. Og feire med de beste naboene, er ikke alle som skal. 
Jeg håper dere får en fantastisk og fin kveld videre. Dere høre mere fra meg i morgen, søte lesere.

-Hva har du gjort i dag og gleder du deg til nyttårsaften?
-Camilla Melø Arntsen.

Outfit 29.12.10

Hei. 
Jeg har tenkt å ha en outfit nå, siden det er veldig lenge siden sist. 

-Hva synes du? 


Hjerte smykke - Glitter. 
Delfin smykke - Syden, Tyrkia.  
Bolero - Cubus.
Topp - Ginatricot. 
Kjørt - H&M.
Strømpebukse - H&M. 


-Camilla Melø Arntsen,

Travel onsdag

Hei søte dere ♥
I dag skal vi innom 2 besøk. Gudmoren og gudfaren min, på lunch. Også skal vi innom våre 4 - meninger, siden mamma og pappa er gode venner med deres foreldre. Jeg tror og vet det kommer til å bli utrolig koselig. Nå sitter jeg bare her i sengen, med pc'en på fanget og lyden av tv i bakgrunnen. Jeg må vel begynne å ordne meg snart, for om ikke så lenge skal vi dra. 
Dere må ha en riktig så fin onsdag videre. Jeg vet ikke om jeg får tid til mere blogging når jeg kommer hjem, siden det kan bli sent. 

-Hva skal du styre med i dag?

Tumblr_ldnbsb8rm31qdtpb3o1_500_large
weheartit.com.


-Camilla Melø Arntsen.

En fin tirsdag

Hei.
Tirsdagen i dag har vært utrolig fin og koselig. Besøk av Martine, Morten og Anita. Og middag hos min kjære tante og mitt kjære søskenbarn. Det har vært så utrolig koselig! Nå sitter jeg bare her og koser meg, under et mykt og   varmt pledd. Samtidig trikker jeg brus og det skader ikke vel med litt snop? Jeg skjenner at jeg begynner å bli trøtt. Men skal nok greie å holde meg våken en liten stund til. I morgen har jeg tenkt å stå opp litt tidlig, slik at jeg ikke sover til klokken 12.00 - 13.00. Da løper jo hele dagen fra meg, nesten. 
Jeg håper dere har hatt og har en fin tirsdag. Vi snakkes mere i morgen, søte dere. Og forresten, jeg tror jeg har bestemt meg for norsk overskrift. Jeg er litt usikker enda. Hva synes du?

-Har du hatt en fin tirsdag så langt?
-Camilla Melø Arntsen.

Nice afternoon

Hei søte lesere ♥
Formiddagen har vært så utrolig koselig! Vi hadde besøk av Martine, Morten og Anita. Martine og Morten er 3 - meningene våre og Anita er en god venn av mamma og pappa. Vi spiste lunch, snakket, så på film og bare koset oss. Nå om ikke så veldig lenge, skal vi på middags besøk hos tante og vårt søskenbarn Trude. Det blir utrolig koselig! Vi blir servert kalkun og kanskje dessert? Hvem vet. Men det blir iallefall koselig, for det er det alltid hos tante. 
Jeg håper dere får en fantastisk og fin tirsdag videre. Dere hører mere fra meg senere, søte lesere. Men en ting, synes dere at jeg skal ha engelske eller norske overskrifter?  

-Hva er dine planer for resten av dagen?
-Camilla Melø Arntsen.

Christmas gifts 2010

Hei ♥
Nå skal dere få se hva jeg fikk i julegave og det viser jeg til dere med et smil. Jeg er så fornøyd, takknemlige og glad for alt det jeg har fått. Tusen hjertelig takk for flotte og fine julegaver.

-Fikk du dine ønsker på selveste juleaften?


Sminke. Øyenskygger, neglelakk, eyeliner, sminke skrin og slike ting. Utrolig bra!


Godteri. Jeg takker gjerne ja for litt snop. 


Nydelige smykker, øredobber, armbånd og lignende. 


Ansiktmaske, shower gel og undertøy. Perfekt! 


Søt sparegris, hjerte fat og en kjempe fin kopp. Gavekort og penger. Jeg er så glad! 


Jeg fikk også masse klær. Bolero, gensere, t-skorte og skjerf. Fikk utrolig masse fine klær!


Ny slalomhjelm og mikrofon. Slalomhjelm, for det var noe jeg ønsket meg og mikrofon, for det var noe jeg ønsker meg og jeg elsker å synge! 


Mobiltelefon, xperia x10. Beste mobiltelefon!


For ikke å glemme de fantastiske kortene mange har laget! Ble så utrolig rørt når jeg leste alle disse kortene. I tillegg ligger det en kinobillett der, som jeg skal bruke på en utrolig bra film.  


-Camilla Melø Arntsen.

Good morning

Hei ♥
I dag har jeg, mamma, pappa og Isabell tenkt å tilbringe starten av dagen i slalombakken i Misvær. Vi har også hytte der inne, så vi må sjekke til den. Dette fant vi ut i går. Alle hadde jo lyst til å dra og da er vi snart på tur. Jeg er lys våken som aldri før! Jeg er klar til å dra. Det er så lenge vi alle har stått, så det blir jo ekstra stas. 
Jeg håper dere får en kjempe fin og bra 3 juledag. Dere hører selvfølgelig fra meg senere og da kommer det jeg fikk i julegave, søte dere.

-Hva skal du gjøre i dag?


// Hytten i år.


-Camilla Melø Arntsen.

Les mer i arkivet » August 2013 » Juli 2013 » Juni 2013


★ legg meg til som venn
Hei! Her kan du skrive litt om deg, din blogg og dine interesser. Du kan også skrive epostadressen din her :-) Håper du liker designet!hits