Nyttårsaften

Godt nyttår lesere ♥ I dag er det nyttårsaften og det skal virkelig feires med tusen vis av raketter og spise kalkun med familien og naboer. Også er det så fint å se på alle rakettene som skytes opp! Skal ta masse bilder! Hva i rensåsen for ikke lenge siden, og der var det fyrverkeri, tale og sang. Kjempe nydelig! Og se på rakettene også. Tok både bilder og video, så de skal jeg få til å legge ut i 2012. Blir kjempe bra med et nytt år! Skal få til å legge ut outfit for kvelden, senere i kveld. Skal også kommentere tilbake til de som har kommentert de siste innleggene, hvis jeg får muligheten til det. 

Men nå skal jeg skifte, siden gjestene kommer snart. Jeg ønsker dere en riktig så fin kveld og jeg håper over alt at de beste leserene koser seg masse! Skyte opp masse raketter og hygg dere! I kveld skal vi på en måte "feste", at vi er kommet i et nytt år, noe som blir bra. Kos dere super masse med familien og venner, lesere! Vi blogges kanskje senere i kveld. 

Hvem skal du være sammen med i kveld?

Ha en kjempe fin kveld! Og kos dere masse. Godt nyttår :-)

Sminkevesken min

Heei! Bloggingen har ikke vært på topp i dag, men det er fordi jeg har holdt på med videoen. Håper dere forstår. Det blir en bildevideo, så jeg håper det går bra! Jeg har redigert den og slikt, så det mangler bare musikk til. Jeg legger den ut etter nyttårsaften, i 2012. Helt sykt å tenkte på at vi snart er i ett nytt år. Gleder meg til i morgen, synes det er så bra og koselig å spise kalkun og dessert, ha besøk av naboer og skyte opp raketter og se på de. Nyttårsaften er utrolig koselig og artig. Elsker julen ♥

Nå har jeg skypet med verdens beste Kristin. Hun er i USA nå, og hun har vært der i 2 uker, tror jeg. Hun kommer hjem dagen før skolestart. Herlig å snakke med henne! Ellers så slapper jeg bare av og fikser litt på videoen. Må vell prøve å legge meg litt tidligere i dag enn i går. Hehe, sene kvelder igjen. Men nå skal jeg skype videre med Kristin og kose meg! Håper dagen deres har vært super duper og at dere har koset dere kjempe masse, lesere! Elsker dere.

Hva har du styret med i dag?

Tenkte å vise dere sminkevesken jeg fikk av Stine i julegave og jeg er helt forelsket! Den er kjempe fin! 


Sminkevesken jeg fikk av søteste Stine i julegave og er helt in love med den ♥♥♥

Elsker julen

God kveld lesere ♥ Julen er den beste tid! Familiekos, være med venner, se masse filmer, spise masse godteri og kose seg. Beklager at jeg ikke har blogget før nå, men vi har hatt en god del besøk og slikt i dag, også sov jeg til 13.30. Hehe, blir veldig sene kvelder i julen.

I dag har vi hatt et utrolig koselig middagsbesøk av mor og far, og bestemor og bestefar. De voksene spiste lutefisk, mens jeg og storesøster spise laks. Vi serverte til dessert sjokoladepudding, gele og tårnkake. Super koselig middagsbesøk! Vi pratet masse og koste oss. Herlig å være sammen med familien. Nå, for en halv time siden, dro noen naboer av pappa og mamma hjem. De har også ei datter, så jeg var sammen med hun. Koselig. Vi så på film, snakket, spiste godsaker, brus og hadde det gøy. Så nå sitter jeg bare og slapper av, og tenkte å starte og lage en video om det jeg fikk i julegave, også redigere den. Hvis jeg ikke får det til, så må det dessverre bli bilder. Men det skal ikke bli kjedelig, skal få det fikset! Håper det blir bra.

Men nå tenkte jeg å starte med videoen, også skal jeg prøve mitt beste på å redigere den! Jeg håper dere vill like den. Skal vell prøve og legge meg litt tidligere. Håper virkelig dagen deres har vært kjempe bra! Ikke lenge til ett nytt år nå. Kos dere videre i kveld, så blogges vi masse mer i morgen! ♥

Hva har du gjort i dag? 


Nytt profilbilde på facebook. God natt lesere! 

Julaften 2011, en av de beste

Null blogging på mange dager. Det beklager jeg virkelig. Men nå lover jeg, 100 prosent og være tilbake for fult! Thea, som er verdens flinkeste med designet og slikt, har vært så grei og ordnet header til meg. Betyr utrolig masse! Det gir meg blogglyst. Hun har blogg sammen med Lotte.  

Julaften 2011, var en av de triveligste og beste stundene. Mamma måtte dessverre jobbe, men jeg, pappa og storesøsteren min dro til besteforeldrene våre og spiste ribbe og åpne 10-14 pakker der. Vi spiste også god og herlig dessert. I 22 tiden dro jeg, pappa og storesøster hjem og ordnet til mamma kom hjem. Vi ordnet til med lys, fyret i peisen, satt frem sjokolade, godteri, sneks, tårnkake og ordnet litt ribbe og dessert til mamma. Mamma kom hjem rundt 22.30 tiden og da pakket vi opp resten av gavene. Vi satt i 2 timer eller mer, siden det var 30 gaver eller mere.

Det var en utrolig koselig julaften og jeg fikk alt jeg ønsket meg! OG VET DERE HVA, JEG FIKK IPHONE 4 S! Først trudde jeg det ikke var sant! Jeg tenkte bare herlighet! Jeg har verdens beste mamma og pappa! Også fikk jeg en gris-radio eller en dock hos søsteren min, smykker, øredobber, penger, gavekort, klær og masse mere fint! Skal legge ut bilder av alt jeg fikk i morgen eller senere. Også kommer det selvfølgelig outfit fra julaften.

Nå får en god stund siden stod jeg opp, og jeg spiste frokost. Nå snart skal jeg gå i dusjen. Senere i dag får vi besøk av 4-meningene og familien. Blir storkos! Det er dem vi pleier å dra på turer med, også er de jo selvfølgelig de beste hyttenaboene våre! Jeg håper dere får en super juleonsdag videre og kos dere masse ♥♥ 

  
  
  
    
  
  
  
  
  

Ble kanskje litt rot med bildene og sånt, men håper det går fint! Det var ikke alle bildene jeg har tatt, så jeg skal legge ut resten senere. Også av det jeg har fått i gave av venner og familie, skal jeg også legge ut. Kanksje jeg skal legge dem ut senere i kveld, men trur det blir i morgen. Outfiten også. Men nå tenkte jeg at jeg skulle ordne litt på bloggen, også gå i dusjen. Etter hvert kommer vell besøket. - Vi snakkes beste dere.

Christmas


♥♥♥ Christmas time. 

Null blogging på nesten tre uker nå, er for dårlig. Skal blogge fast nå fremover. Har vært kjempe dårlig! Denne gangen mener jeg det. Elsker dere. 

1.desember og 2.desember - god jul og god helg

1.desmeber i går ♥ Helt fantastisk å tenkte på. Ble dessverre ikke blogging, siden jeg måtte øve kjempe masse på naturfagprøven til i dag også hadde jeg trening. Skulle egentlig blogge, men ble dessverre ikke noe av. I går åpnet jeg første gave i adventskalenderen min og jeg fikk et så utrolig søtt og fin sengtøy. Tok det på allerede i går og det er på en måte et julesengtøy, siden det er rødt og hvit. Også i går startet jul i blåfjell, så koselig. Elsker det. Er så bra at det har startet igjen. Dagen i går var også egentlig kjempe fin. Godt med ei hard trening, også komme hjem til ny vasket sengtøy og ny baket brød. Rommet mitt er forresten nesten helt ferdig. Har fått alle nye møblene og alt er kjempe fint. Skal legge ut bilde av rommet mitt iløpet av helgen og uken. 


Mitt søteste og beste sengtøy ♥

2.desember i dag og det har vært en suveren fredag!
I dag i adventskalenderen fikk jeg en god melkesjokolade, så nam. Dagen på skolen har vært kjempe bra og en helt suveren dag. Vi har fått øvet masse på mattetentamen og slikt. Da jeg kom hjem fra skolen, hørte familien bare på julemusikk, mens vi spiste pizza og bare koste oss. Siden pappa skulle på hytten med onkel til i morgen og mamma skulle på julebord, spiste vi litt tidligere i dag. Egentlig ganske koselig. Da vi var ferdige å spise, ryddet jeg og ordnet jeg helt ferdig på rommet mitt, så nå sitter jeg her med masse godteri, sneks og julebrus og ser på senkveld. Har akkurat sett idol! Kjempe bra at Isak gikk videre, love. Når senkveld er feridig, skal jeg se en julefilm. Blir så koselig. Elsker julefilmer og julemusikk, og ikke minst juletiden. 

Nå, eller for en stund siden, spiste nachos, så nam! Så nå slapper jeg av med senkveld og godteri, sneks og julebrus. Beste fredagen. Helt rolig og avslappende fredag. I morgen skal jeg kanskje til byen sammen med noen venninner. Jeg skal blogge i morgen, så da får dere vite hva jeg har gjort. Men nå skal jeg se senkveld ferdig, også skal jeg sette på en julefilm. Jeg håper 1.desmeber og 2.desember har vært to supre dager! Kos dere kjempe masse videre i kveld og ha en herlig kveld. 

-Hva er dine planer for helgen? Og hva har du gjort 2.desember og 1.desember?  


Ha en herlig lørdaskveld videre, verdens beste lesere ♥ - Vi snakkes. 

Les mer i arkivet » August 2013 » Juli 2013 » Juni 2013


★ legg meg til som venn
Hei! Her kan du skrive litt om deg, din blogg og dine interesser. Du kan også skrive epostadressen din her :-) Håper du liker designet!hits