nyttårslunsj


Genser - GinaTricot Skjorte - BikBok Bukse - BikBok 

God nyttårsaften ♥ Nå har jeg dusjet, sminket meg og ordnet meg helt klar til den årlige nyttårslunsjen vi har med gudforeldre og noen venner av mamma og pappa. Vi skal være hos gudmor og gudfar som bor i byen, så vi skal straks kjøre bortover dit. Blir kjempe koselig! Etter det skal vi gå fakkeltog og se på raketter i renssåsen. Åå :-) Gleder meg til i kveld! Blir en kjempe fin og koselig dag. Ha en kjempe fin formiddag og kos dere så langt på nyttårsaften. Outfit for kvelden kommer senere i kveld. SMASK. 

Hva gjør du på nyttårsaften? 

siste natta i 2012

Hei! Flere som gleder seg masse til i morgen? Det gjør jeg. Har sånn høvelig gjort alt klart, og håper på å få blogge til dere i morgen og poste outfiten for kvelden. I morgen skal jeg og familien spise med en annen familie, som bor nesten rett over her. Vi har gjort det i noen år nå, blir koselig som det alltid er! Skal selvfølgelig dra ut å se på rakettene, høydepunktet på nyttårsaften. Eller hva sier dere? Hehe. I to tiden i morgen skal vi på nyttårslunsj, noe vi har hvert år med gudforeldre og noen venner av mamma og pappa. Blir koselig! Vi skal også i rensåsen på ettermiddagen. Gå i fakkeltog der og se på raketter der også. Åå, blir så uutrolig koselig! :-) Skal få tatt mange bilder og filmer iløpet av morgendagen. 


Beklager kjempe dårlig oppdatering i dag, men formen min i dag har ikke vært på topp og null energi. Men det positive er at jeg endelig fikk postet en del bilder fra julaften! Blir å sette inn litt flere bilder, så stay tuned. TUSEN TAKK for så mange fine tilbakemeldinger, åå blir så utrolig glad! Siden formen ikke er så bra i dag, har jeg våknet tidlig å spist god julefrokost og god middag med familien. Selvfølgelig klarte jeg å sovne av, wii. 

Fikk sett på film med familien da, så sovnet ikke hele kvelden bort. Men nå tenkte jeg skulle legge meg for å sove. Blir en lang og fin dag i morgen. Siste natten i 2012. Blir rart å si 2013, menmen. Er utrolig trøtt, så skal egentlig gå å sove. Skal få blogget til dere i morgen. Håper alle har hatt en fin dag og kveld, god natt ♥

Hvordan blir din nyttårsaften i år?

bilder fra julaften 2012En utrolig nydelig og fin kveld, som jeg sent vil glemme. Kommer nok til å sette inn flere bilder av meg, mamma, pappa og søster. Skal få ordnet det, so stay tuned! 

Hva synes du om bildene? Og hvordan var din julaften?  

kveldens outfit

Hei dere! Fikk sovet litt lenge i dag likevell, hihi. Så ble litt sen frokost på meg i dag, før jeg og pappa dro å kjøpte fyrverkeri og fakler til familien. Åå blir koselig med nyttårsaften. Skal blogge mere om det i morgen. Ellers i dag har jeg bare tatt det med ro, ryddet litt på rommet og sett på Canta Claus. Søt film da :-) Nå har jeg ordnet meg klar og ferdig til middagsbesøk av mor og far og bestemor og bestefar. De kom akkurat inn døra, så må bare avlsutte her. Blir nok en koselig kveld. Vi skal spise fisk, og kaker til dessert. Først er det gløgg. Julen er herlig. 

Evigheter siden outfit nå, så tenkte bare å slenge inn en nå! Ønsker alle en kjempe fin kveld, kos dere ♥Shorts - BikBok Skjorte - Cubus Strømpebukse - H&M Cardigan - Gina Tricot Øredobber - Gina Tricot 

Hva synes du om kveldens outfit? Hva skal du i kveld?

fin fredagskveld

God kveld fininger ♥ Har vært en kjempe fin dag i dag! Dagen har gått sykt fort siden jeg våknet. Vi våknet rundt elleve tiden, stelte oss også dro vi til mor og far å spise frokost/lunsj. Alle fire var å spiste hos dem, siden pappa fikk gå fra jobb tidligere, så det var veldig koselig! Etter vi hadde spist der dro jeg, mamma og pappa å bytte genseren igjen og kjøpte meg nye sko eller vintersko. Til dere som ikke har sett de, kan dere se dem i forige innlegg. Elsker de og de er så fine! Åå :-) Skoene er forresten fra dna. Dere blir å se mye av dem på outftene mine fremover. 


I kveld har vi bare koset oss med hjemmelaget pizza. Fikk dessverre ikke tatt bilder før vi spiste, men lover å bli flinkere på det. Nå sitter jeg og Isabell med hver sin pc  og dyne og ser på en serie på tv. Alltid koselig. Vi har spilt litt sims før i kveld, men vi bestemte oss for å bare avslutte det. Hahaha. 


Slik sitter vi i nuet. Ganske godt plantet med tv og pc og i god dyna, åå kos. På mandag er det nyttårsaften allerede, helt sykt å tenke på! Gleder meg til ett nytt år med helt nye muligheter. Blir bra det også.
Nå slapper vi av og bare ser på tv. Skal vel sove snart, opp tidlig å spise frokost med familien. I morgen får vi besøk av mor og far og bestemor og bestefar, som skal spise middag her. Blir nok en koselig kveld. Skal få fjernet sminken og stellet meg, så blogges vi mere i morgen. God natt ♥

Hvordan har din kveld vært?

new shoes
Åå elsker de! Skoene er så utrolig god inne med skinn, og helt nydelig utpå! Siden det er romjulssalg, kostet skoene bare 399 og de koster egentlig 800. Ble kjempe fornøyd :-) Nå skal vi spise hjemmelaget pizza og kose oss. Blogger til dere senere. Ha en fin kveld videre ♥

Hva synes du om skoene? 

familiekos

Hei fininger! Er en stund siden jeg har blogget nå, men håper dere forstår at det er en del familieselskaper og mye tid med familien. Er vel hos dere lesere også? Alltid koselig å få besøk og besøke familie i jula. Har dessverre ikke fått tatt så mye bilder, så skal få postet flere bilder fra jula/julaften i morgen. 

2.juledag var i går, og da dro vi til bestemor og bestefar å spiste middag. Vi fikk kalkun med god tilbehør og gele, krem og masse godt til dessert. Vi var hjemme i ni tiden, siden Isabell skulle ut og hun måtte kjøre oss hjem før det. Var en kjempe koselig kveld! Når vi kom hjem så vi bare på en del filmer som gikk på tv og koset oss. 

I det siste har det vært utrolig masse fyring i peisen, noe som alltid er utrolig godt når det er så kaldt ute. Helt herlig. 
I dag våknet jeg og Isabell til god frokost som snilleste mamma og pappa hadde laget, også var vi på en liten byttetur i byen. Fikk byttet en genser, fra bikbok, fra medium til en annen genser, siden de ikke hadde den jeg skulle bytte til smal. 


Det ble denne gode, hvite og herlige genseren. Den er i smal fra bikbok. Elsker den virkelig! Bortsett fra at det er allerede kommet ett hull under den ene armen, så skal få ordnet det i morgen. Den er iallefall veldig god, og veldig lik den jeg fikk i julegave av gudmor og gudfar. Skal prøve å få laget en videblogg av julegavene mine i morgen. Hvis ikke videoen blir bra, blir det et vanlig innlegg. Håper å skal få til en video! 


Også siden det var salg i dag, kjøpte jeg meg denne på vero moda. Den er sykt fin! Skal vise dere i farger senere. Den er, som dere kanskje kan se, gråere på armene enn på selve genseren. På genseren står det love, noe jeg synes var litt søtt. Likte genseren veldig! 
I dag har vi som sagt vært på bytterunde med litt klær og bare slappet av. Vi har også spist litt ribbe, spilt kort, spist godteri og koset oss. Godt å bare slappe av med mamma, pappa og Isabell. Har vært en rolig og koselig kveld, ganske godt det også etter en del besøk.

Nå sitter jeg med dyna på meg i sofaen hos Isabell, og vi sitter bare å ser på serie og filmer. Skal vel snart sove, siden i morgen skal vi spise frokost hos mor og far. Blir nok kos! Håper alle har hatt en kjempe fin kveld, kos dere videre! :-) 

Har du hatt noen fine julekvelder?

1.juledag med familien min

Heei ♥ 1.juledag i dag, alltid en koselig dag med familien. Våknet rundt elleve tiden, spiste en god frokost og slappet litt av før vi stellet oss og dro til mor og far. Der fikk vi kjempe god mat med nydelig tilbehør og kjempe god dessert. Ble en kjempe koselig kveld! Vi spilte også kinasjakk, hahaha. Fjerde plass er ikke så værst for å være meg :-) Vi dro i halv ti tiden hjem, siden nesten alle sammen lå å halvsov hihi. 

Skulle bare opptadere dere litt om dagen i dag, og bare avslutte her å kose meg med film sammen med familien. Skal prøvet å få laget ett innlegg med flere bilder fra julaften + en videoblogg der jeg viser alle julegavene mine og et innlegg der jeg viser alle outfitene mine for lillejulaften, julaften, 1.juledag og 2.juledag. Håper alle har hatt en kjempe fin 1.juledag, kos dere videre i kveld også. 


Isabell ( søster ), Trude ( søskenbarn ), Amalie ( ungen til kjæresten til onkelen min ) og meg. 
Avslutter med ett nydelig bilde av meg, Isabell ( søster ) og Trude ( søskenbarn )  ♥

Hvordan var din 1.juledag? Ha en fortsatt god jul!

riktig så god god jul

Hei alle pene der ute ♥  Dårlig oppdatering i går og i dag, men håper dere forstår, siden det var lillejulaften i går og selveste julaften i år. I går koste vi oss masse med flott besøk av familie og slekt, grøt, kaker, julefilmer, julesanger og masse godt. Senere på kvelden dro mamma og pappa på besøk til noen venner av dem, mens jeg og Isabell koste oss med godteri og julebrus, og filmen "The Holiday" og mange koselige julefilmer. 


:-) "I've been very very very good" 

Også i dag fine dere, selveste julaften. Har dessverre ikke fått blogget til dere, men håper dere forstår det. Dagen startet med at jeg og Isabell ble vekt halv ti tiden, lå litt i sengen å så litt på tv, åpnet strømpen med godis og gikk opp å spise julefrokost med mamma og pappa. Etter en godgod julefrokost, stelte vi oss og tok oss turen til kirka. Var en helt grei og fin gudstjeneste. Vi var hjemme rundt to tiden. Vi kom hjem å ordnet til kvelden i kveld, dusjet, stellet oss og plutselig var klokken fem. Da ringer jule inn. Vi hørte på sølvguttene, nydelig. Etter det satt vi oss å spiste super god julemat, nemlig ribbe med potet, gullerøtter, saus og mere tilbehør. Åå så utrolig nydelig og godt. 


Etter en kjempe god og nydelig ribbemiddag, var det klar for dessert og gaveopppakking. Til dessert var det gele, tårnkake, godteri, twist, sjokolade og mye godt. Nå er jeg utrolig mett, og egentlig så er jeg ikke så sliten. Har vært en så koselig kveld. Er så utrolig fornøyd med julegavene i år! Åå. Fra mamma og pappa fikk jeg et nydelig langt speil, nydelig lampe og helt sykt fine løpe/treningsskoo, og hos Isabell ( søster ) fikk jeg en kjempe fin treningstights i svart med rosa striper og Justin Bieber's Someday, åå. Lykkerus! Fikk masse annet fint som penger, gavekort, klær, bokstaver, sminke, shower gel, toalettmapper, smykkeholder og mye mere fint! Tenkte jeg skulle ordne julegavevideo i år, mye lettere enn bilder og slikt. Skal prøve det. 


Koseligste kvelden i år, tror jeg. Mye latter og kos. Nå sitter vi bare å ser på juleprogram på tv, og jeg og Isabell har tatt på oss noe av de nye klærne vi har fått. Så godt! Skal vise dere outfit og slikt så snarest som mulig og kanskje sminken. Skulle egentlig vise dere før i dag, men tenkte å la være å blogge i dag/kveld. Har mange flere fine bilder å vise dere! Skal vise dere bildene iløpet av uken. kanskje jeg setter sammen en bildevideo.


Bilde før og etter. Kjipt at det er over, men en kjempe koselig kveld var det! Ett år til neste gang, gleder meg allerede hihi. Taklyset måtte bare være ekstra på, slik at bildet kunne bli bra uten blits, slik at dere vet det. Hehe. 


Meg i nuet. Sitter oppe å slapper av med familien i koseklær, åå :-) Skal vise dere bedre lampen og speilet + alt det andre, men her er iallefall et bilde fra nyspeilet mitt. Ååh er så fornøyd! Nå er det egentig bare avslapping, så skal vi nok helt sikkert se på en julefilm og bare ha julestemninga fortsatt i huset. Skal bare avslutte her, slik at ikke innlegget blir evig langt. Kommer med mere blogging i morgen og mest sannsynlig en julegave videoblogg.

Håper dere har hatt en helt nydelig julaften, og at dere har koset dere så masse! Håper dere har hatt en nydelig julekveld, at alle ønsker har gått i oppfyllese og at dere har fått deres ønsker. Ha en riktig så god og fin julekveld videre, nydelige dere ♥

yesterday eveHei alle fine! ♥ Beklager litt dårlig blogging i går, men grunnen var fordi jeg valgte å ikke gjøre det. Vi var hos tante, eller jeg og Isabell var der å spiste pizza og pyntet juletreet hennes. Var kjempe koselig! Er lenge siden vi har vært hos tante også. Vi pyntet forresten vårt hus på torsdagskveld, hehe. Vi skulle egentlig vente til i går, men pappa var så ivrig på å få det pyntet, så da ble det helt ferdig pyntet. Er veldig lenge siden Nero har vært med på bloggen og siden han var så nydelig på bilde over, måtte jeg bare ta den med! :-)


Når vi kom hjem i går slappet vi bare av, ordnet til mat og bare koste oss. Vi hadde pinnekjøtt i går. Ikke min og søster sin favoritt, men godt er det! Senere på kvelden så vi på litt konserter på tv med julemusikk og julesanger, åå julestemning ♥ Når Isabell kom hjem så vi på hjemme alene 1, noe som man godt får mye julestemning av. Resten av kvelden var egentlig bare kos med masse godteri, brus og filmer og julekonserter. 


I dag dere, er det lillejulaften! En dag til selveste julaften. Ble vekt klokken elleve, etter en natt med full av smerter i magen. Mor og far kom til oss til frokot i dag. En tradisjon hver lillejulaften. I dag får vi enda mere besøk. Vi skal spise gråt med bestemor og bestefar, tante og trude og gudforeldrene til søster. Vi får sikkert en del besøk i løpet av dagen. Nå er alt ordnet. Masse pakker er allerede kommet under treet, åå. Kommer til å blogge mere om dagen senere + adventskalender pakken. Fikk en tights og en så fin topp. 

Håper alle får en super fin lillejulaften videre, kos dere kjempe masse! Blogges senere. 

Koser du deg på lillejulaften?  

Les mer i arkivet » August 2013 » Juli 2013 » Juni 2013


★ legg meg til som venn
Hei! Her kan du skrive litt om deg, din blogg og dine interesser. Du kan også skrive epostadressen din her :-) Håper du liker designet!hits