dagens koseoutfit

Hei dere! Slenger bare inn en litt slaskeoutfit, siden det var dette jeg danset i på musikkprosjektet. Joggebukse og hettegenser + keps. Hm.. That was pretty. haha. Kom hjem for ikke lenge siden etter å ha vært å spist pizza igjen på peppes pizza med godjentene. Var kjempe koselig! Dere kan se bildene fra kvelden på Amalie sin blogg. Hun kommer nok sikkert til å legge ut noen bilder iløpet av kvelden. Glemte dessverre mitt, beklager. Slapper egentlig bare av nå, aah fredag. 


Jakke - BikBok Genser - BikBok Joggebukse - BikBok Skjerf - H&M, ithink Sko - Dna

Hva synes du? Hehe :-) 

new years eve 2012

GODT NYTTÅR FININGER! ♥ åå endelig ett nytt år, 2013. Helt sykt å tenkte på. Kvelden var fantastisk fin! God mat og så mange fine raketter. Fikk dessverre ikke postet outfit, men skal selvfølgelig legge ut outfiten senere i dag. Åå kommer ikke over hvor godt det er med ett nytt år, med nye muligheter. Blogger til dere senere i kveld om dagen i dag, og mye mere om dagen i går. Tenkte dere skulle få se noen bilder jeg tok i går, filmet masse også. Håper alle hadde en fantastisk fin kveld, og jeg virkelig håper 2013 blir helt perfekt for deg ♥ 
Var så utrolig glad og hadde et smil på munnen i hele går. Verdens fineste og beste mamma og pappa ♥Blogger masse mere om dagen i går litt senere i kveld. Outfit kommer også :-) Hadde en helt nydelig kveld, åå! 

Hadde du en fin nyttårsaften og hva synes du om bildene? 

Bilder fra nyttårsaften - og litt om i dag
Nydelige! Etter klokken tolv. 
Bilder fra nyttårsaften 2011 - herlig kveld! Alle bilder tatt med Nikon D3100. 

Beklager utrolig sent blogging, skulle blogge senere i dag, men jeg fikk et utrolig koselig besøk av Amalie, Elise og Stine. Også ville dessverre ikke blogg.no laste opp bilder, så det gikk ikke før nå. Jeg holder det jeg lover.

Da Amalie, Elise og Stine var her så vi film, spiste mye sneks, brus, tok bilder, lo og hadde det gøy og koselig! Filmen vi så var: American Pie Naked Mail, hihi. Også har jeg vært med familien min. Super start på 2012! Være med venner og familie ♥ Super dag!
Nå sitter jeg her med et glass brus og skal snart stelle meg. Må legge med tidligere i dag, siden må opp litt tidlig i morgen. Skal til byen med Amalie og Stine og kanskje flere. Blir super koselig! Vi tok masse bilder, så kan helt sikkert legge dem ut i løpet av uken.

Men nå skal jeg straks begynne å stelle meg, også må jeg vell sove. Håper dere likte bildene og at dere har hatt en super fin og kjempe bra 1.nyttårsdag! 

Hva har du gjort i dag og hva synes du om bildene? 

Godt nyttår

Igjen, godt nyttår ♥ Nå er vi i 2012 og det skal bli et supert år! Har laget nyttårsforsett, som jeg skal vise dere, når jeg får tid. I går hadde jeg en super flott og en fin og bra siste dag i 2011! En annen familie kom til oss for å spise kalkun med masse tilbhør og for å være sammen med oss. Til dessert serverte vi en nydelig brownies, is og varme bær. Tok en god del bilder og vidioer, som jeg tenkte jeg skulle legge ut senere i kveld. Hvis jeg får til å legge ut videoene, så gjør jeg selvfølgelig det! 

Før jeg, mamma og pappa dro til rensåsen for å gå i tog og se på rakettoppskytningen, var vi hos naboer sammen med gudforeldrer og spiste lunsj. Det er blitt en tradisjon, siden vi var små. Kjempe koselig og godt!  
I går, senere på kvelden, var jeg sammen med dattra til en av familiene opp i gaten. Vi så på king kong, spiste godsaker og koset oss. Koselig! Også derfor jeg ikke blogget i går, beklager! 

I dag stod jeg opp ganske sent. Jeg tror det var rundt tre tiden, da Amalie ringte å vekte meg. Jeg skal også kanskje finne på noe med henne i dag, blir koselig. Nå tenkte jeg at jeg skulle spise litt frokost, he-he, sent og senere ser om jeg bare blir hjemme sammen med familien eller om jeg finner på noe annet. Jeg hadde en helt herlig kveld med rakettoppskytning, besøk, god mat, stjerneskudd og mye mere! En heerlig kveld! Jeg håper virkelig de beste leserne koset seg utrolig masse i går og "virkelig festet" året 2012 inn. Blir masse bra blogging i 2012. Elsker dere! Ha en koselig ettermiddag videre, lesere! Vi snakkes :-)
 
Hvordan var din nyttårsaften?


GODT NYTTÅR! ♥♥♥

Nyttårsaften

Godt nyttår lesere ♥ I dag er det nyttårsaften og det skal virkelig feires med tusen vis av raketter og spise kalkun med familien og naboer. Også er det så fint å se på alle rakettene som skytes opp! Skal ta masse bilder! Hva i rensåsen for ikke lenge siden, og der var det fyrverkeri, tale og sang. Kjempe nydelig! Og se på rakettene også. Tok både bilder og video, så de skal jeg få til å legge ut i 2012. Blir kjempe bra med et nytt år! Skal få til å legge ut outfit for kvelden, senere i kveld. Skal også kommentere tilbake til de som har kommentert de siste innleggene, hvis jeg får muligheten til det. 

Men nå skal jeg skifte, siden gjestene kommer snart. Jeg ønsker dere en riktig så fin kveld og jeg håper over alt at de beste leserene koser seg masse! Skyte opp masse raketter og hygg dere! I kveld skal vi på en måte "feste", at vi er kommet i et nytt år, noe som blir bra. Kos dere super masse med familien og venner, lesere! Vi blogges kanskje senere i kveld. 

Hvem skal du være sammen med i kveld?

Ha en kjempe fin kveld! Og kos dere masse. Godt nyttår :-)

Les mer i arkivet » August 2013 » Juli 2013 » Juni 2013


★ legg meg til som venn
Hei! Her kan du skrive litt om deg, din blogg og dine interesser. Du kan også skrive epostadressen din her :-) Håper du liker designet!hits