last day of summer

Hei! 

Tenk at sommerferien allerede er over, det er helt sykt. Sommer 2013 har vært helt herlig. Vært hjemme med venner og familie, hatt noen utrolig fine dager på hytta og to perfekte uker i Spania sammen med familien og bestemor og bestefar. Har virkelig ladet opp til tiende og nå må jeg gjøre god innsats, noe som jeg har bestemt meg for. Tror tiende blir et veldig bra men samtidig et litt slitsomt år. Jeg har iallefall hatt en helt super sommerferie, kanskje en av dem beste? 

I dag har vi også ryddet der parkenfestivalen var, i byen, og det var en del verre enn fredag. Vi var ferdig rundt ett, tror jeg, og det var veldig godt! Letttjente penger inn i klassekassa noe som føles godt, og vi er bare nærmere og nærmere Budapest turen. Gleder meg! Når jeg kom hjem ordnet jeg meg litt å spise før jeg rydde litt på rommet og fant frem klær til i morgen. Deilig å slippe å stresse med det i morgen tidlig. Døgnrytmen min er ikke på sitt beste men forhåpentligvis skal jeg klare å ikke forsove meg og heller ha kjempe godt tid. Er litt rart at sommeren er over allerede. Kommer til å savne det men jeg har mye minner fra sommeren, og spessielt Spania. Åh ♥ Snart er det middag, og i dag er det grillmat. Elsker det og det er så koselig. Skal gjøre det beste ut av siste dagen i sommeren og det håper jeg dere også gjør. Kos dere masse videre! I dag har også bestevennina mi bursdag! Hun er virkelig verdens herligste og hun betyr så mye. Jeg håper virkelig hun får en fantastisk fin dag og koser så mye, det fortjener hun virkelig. Holder på med en bursdagsvideo til henne, så kanskje jeg poster den på bloggen. Kristin og jeg har vært bestevenner siden barnehagen og det er vi enda, hun er fantastisk. Love you, babi ♥Fant bare et bilde av denne fine jenta, men det håper jeg går! Nå må jeg løpe, skal spise middag og virkelig nyte siste dagen av sommerferien. Blir litt rart å komme tilbake til hverdag, men godt. Nyt søndag dere!

Når starter dere på skolen igjen? 

smil til lørdag

Hei! 

Har faktisk vært en kjempe fin og rolig lørdag. Vi ryddet som sagt i parken, der det er festival i helga og herregud hvor rottete og så mye søppel det var! Jeg trodde aldri vi skulle bli ferdige, men vi ble ferdige før tiden og da så det faktisk litt fint ut. Vi skal rydde i morgen også, vi tjener mye så tror det er verdt det. Det nærmeste jeg kommer meg en parkenfestival på min alder er å rydde der, haha. Jeg var hjemme litt over ett og da var mamma og pappa nesten på tur til gudforeldrene mine og videre til parken. Er brae artister i dag så håper dem koser seg masse! Dusjet når jeg kom hjem siden det regnet ganske mye når vi ryddet. Var så godt å ta seg en varm dusj. Jeg fikk slappet av litt og gitt Nero mat før jeg tok en liten snartur til byen for å kjøpe tingene jeg trenger til skolestart. Tenkte jeg kunne vise dere i et innlegg litt senere i kveld :-) Siden Isabell var ferdig på jobb klokken fire satt jeg bare på med henne. Hun fikk så vondt i hode når hun kom hjem, så hun ligger å slappet av litt nå. Vi skal lage middag om ikke så lenge og gjett hvem som er kokken da? Jo jeg, hehehe. Neida, jeg tror det blir deilig med litt middag. Aner ikke hva jeg skal gjøre senere i kveld, kanskje bare slappet av hjemme eller finne på noe. Skal opp tidlig i morgen også men jeg tror egentlig det er god for døgnrytmen sin del. Nå skal jeg komme meg på kjøkkenet og om ikke lenge ordne til middag. Vi snakkes litt senere i kveld! :-) Jeg og Isabell hadde en utrolig avslappende kveld i går, når hun kom hjem fra jobb, og ser ikke dette deilig ut da? Ah, må bare elske det ♥ Frukt, is og sjokoladesaus, og du har en nydelig, god og samtidig sunn dessert. Vi tok oss litt hjemmelaget pizza og så på to spennende episoder Pretty Little Liars. Perfekt fredagskveld.

Hvordan har deres helg vært til nå?

feels good to be home

Hei! 

I går kom vi hjem etter noen super fine og koselige dager på hytta. Var egentlig ganske godt å komme hjem. Hadde forresten min første fotballtrening etter sommerferien i går, og det gikk veldig bra! Det var kjempe godt å begynne å trene igjen og se noen av vennenne mine igjen, åh det var koselig. Beklager litt dårlig blogging de siste dagene, men jeg prøver å utnytte de få dagene vi har igjen før skolen starter på mandag. Må vel handle litt nye skolesaker. Lurer på hvordan tiende blir, vi har iallefall en herlig klassetur til Buddapest å se frem til! Som sagt har vi hatt noen fine og avslappede dager på hytta og nå er jeg snart tilbake til skolelivet og vanlige hverdager. Blir nok tungt, men litt godt tror jeg faktisk. Merker at jeg er stiv og støl etter treningen i går så i dag har det vært en liten avslappsningsdag. Våknet klokken ti, faktisk, gikk ut med Nero og spise frokost sammen med mamma. Pappa kom å hentet mamma siden dem skulle fikse armbånd til parken så da tok jeg meg tiden til å gå ut med vovsen. Isabell kom hjem fra skolen i formiddag, og siden da har vi vært ute i solen og slappet av. Mamma og pappa dro til gudforeldrene min før de dro på parken, så de er der å koser seg masse nå! Dem skal dra i morgen også. Isabell dro på jobb i firetiden så nå sitter jeg med lille nurket i armkroken å ser på tv. I morgen skal klassen dra å rydde der parken er før det begynner igjen på ettermiddagen. Vi tjener sykt mye på det så det er nok verdt det. Senere på dagen må jeg ta meg en bytur for å handle litt nye skolesaker. Jeg vant forresten en konkurranse på Seline sin blogg, link her, og det var fem hårprodukter fra pantene. Er kjempe fornøyd og gleder meg masse til å teste dem ut! Skal forresten skrive et lite innlegg om det senere i kveld. Nå skal jeg faktisk gå en til tur med vovsen, min tredje tur i dag og det er faktisk deilig å trø seg en tur. Isabell kommer hjem i halv ti tiden så da er det noen episoder Pretty Little Liars og godis, hihi. Ha en fin kveld da dere! 

Når starter du på skolen igjen? (Design og header er under oppusing.) 

home sweet home

Hei fininger! 

Nå er jeg endelig kommet meg hjem! Endelig og endelig, men det var faktisk godt å komme hjem. Etter en lang reise i går og tildig oppe som halv seks, slappet jeg heller av når vi kom hjem. Vi lagde oss god middag og koste oss fremfor tv'en. Beklager også for null blogging på torsdag, men jeg ville nyte og kose meg den siste dagen. Vi slappet av og koste oss masse ved bassengkanten, bestemor lagde suppe og pannekaker til lunsj og etter lunsj solet vi oss helt til siste glimt med sol. Vi ryddet litt i huset og så pakket vi, tok masse bilder og nøt den siste kvelden.Vi dro ut å spiste på kvelden på en kjempe fin resturant ved kaia. De hadde veldig god mat og folkene som jobbet der var veldg hyggelige. Vi satt til klokken var rundt halv elleve før vi gikk gjennom et lite kjøpemarkede og til bilen. Da vi kom hjem pakket vi ferdig og ordnet litt i huset, siden vi skulle opp halv seks. Vi satte litt oppe og koste oss rundt en time før vi la oss. Det var litt trist å dra ifra fine Spania siden vi har så mange andre fine plasser å oppleve, men jeg likte meg godt i Spania!

I går våknet vi som sagt halv seks og da var det bare å ordnet seg til en time i bilen og til sammen nesten fem timer i fly. Først Oslo og så Bodø. Bilturen gikk vedlig bra, bortsett fra at vi kjørte litt frem og tilbake siden vi var småusikre på veien. Vi var på Alicantef flyplass i halv ni tiden, gikk litt på taxfree og brukte lang tid der og så hadde vi egentlig tenkt å spise litt, men det rakk vi ikke så da var det bare å sette seg på flyet til Oslo. Flyturen gikk skikkelig fort! Vi så to episoder Pretty Little Liars og jeg fikk sove litt. Da vi kom til Oslo var det litt stress siden vårt fly hjem gikk kun en time etter vi hadde landet, men alt gikk egentlig ganske fint og vi kom oss trygt hjem. Var godt å lande på norskjord og så utrolig godt å sove i sin egen seng. Outfit siste kvelden. Kjolen er fra BikBok. 

Har en del bilder jeg ikke har postet fra turen, så tenkte å lage et "unposted" bildeinnlegg fra Spania. Har jo også litt bedre tid til å blogge nå som jeg er kommet hjem. Nå er vi faktisk på hytta, og det er godt å være her. Mamma og pappa hadde lyst til å dra i går, men det ble nesten for mye stress så det var mye bedre å dra i dag. Vi kjørte en liten tur til byen, eller jeg og Isabell siden jeg satt på henne, og mamma og pappa dro å handlet. Vi kjørte først innom mor, far og tante, på campingen, siden de har passet lille Nero. Har savnet snusket så mye og det var godt å bare klemme rundt han. Vi satt der en god stund og koste oss med dem før vi kjørte innover hit og nå sitter vi egentlig bare å slappe av med Greys, mens mamma og pappa er på besøk hos noen naboer.Er veldig fint vær ute i dag så jeg kan kanskje ta noen outfitbilder litt senere. Når jeg kommer hjem fra hytta skal jeg lage innkjøpsvideo til dere. Er utrolig fornøyd med det jeg fikk kjøpt meg! Nå skal vi være på hytta frem til torsdag og her skal vi kose oss og feire pappa sin bursdag som er på tirsdag. Blir nok noen fine dager her. Nå er det ut i solen litt og senere i kveld er det tacokveld med familien, deilig med norsk mat! Ha en finfin dag, skjønniner ♥

Har du vært på ferie i sommer?

veldig reiseklar

Hei! 

Nå er jeg og resten av familien min, og bestemor og bestefar, utrolig reiseklar! Vi drar allerede i morgen, eller nærmere noen timer. Vi drar hjemmefra imorgen i elleve tiden siden flytet vårt går i halv ett ett tiden. I dag har det vært en litt travel men kjempe fin dag! Har vært våken siden åtte tiden i morgest siden jeg hadde time hos tannlegen kvart over ni. Null hull og jeg er veldig fornøyd med det! Har som sagt vært på en liten bytur der vi handlet og shoppet det aller siste vi trengte. Fant meg to fine skjørt, en kjole, mascara, BB cream hårbånd,  øredobb og armbånd, også blar til flyturen. Ble utrolig fornøyd med innkjøpet. I ettermiddag har vi grillet noe som passet perfekt på en slik dag som dette. Vi slappet litt av før mor, far og tante kom til oss. Vi koste oss i sola med is, sjokolade, soling og prating. De tok med seg Nero siden de skal passe han disse to ukene vi er borte. Savner det lille snusket allerede jeg. Jeg har snakket så mye om den "hva jeg skal pakke med meg til Spania" videoen og nå får jeg av en eller annen grunn ikke lastet den opp på youtube, og jeg blir så irritert. Jeg har holdt på med videoen så lenge og Isabell har hjulpet meg med videoen, så får jeg ikke lastet den opp. Blæh, hvor typisk er ikke? Skal prøve en siste gang før jeg legger meg. Nå har vi nesten akkurat sett kampen mellom Norge og Danmark, og snart skal jeg og Isabell se en episode Pretty Little Liars før vi skal legge oss. Er så spennende nå så vi klarer ikke la være. Herregud som jeg gleder meg til Spania! Vet dessverre ikke om jeg får blogget så mye i morgen, men skal prøve å få oppdatert dere i morgen. Blir en lang reisedag, men sikkert en veldig gøy reise! Kommer til å være aktiv på instagram når jeg er der så gjerne følg meg der! Millamora98 er mitt brukernavn. Jeg gleder meg sånn, åh. Blir nok kjempe herlig. Håper dere får en herlig dag i morgen og kos dere videre i sommer. Blogger mye når jeg er der borte sånn at dere får se hvordan vi har det. Kos dere videre ikveld peninger. 

Snart er jeg i Spania! Har du vært på ferie i sommer?

for en nydelig gårdag!

Hei! 

Gårdagen må være en av de vakreste dagene i Bodø! Sola steket i hele går og graderstokken var nærmere 30 grader. Våknet rundt ti i går og gikk i dusjen, før jeg ordnet meg litt frokost og ordnet meg. Isabell dro til frisøren og pappa og mamma var en liten tur på jobb, så jeg tok turen til byen sammen med Rikke og Benedikte siden været var nydelig! Var i byen og ute siden ett til elleve i går og merker at føttene verker. Vi så når nrksommerbåten kom hit og det var så fint. ♥ Sola strålte ♥ Vi var nede ved kaia litt før vi gikk opp å så der VG-lista skulle være. Senere møtte vi Amalie og spiste en god lunsj/middag på auorora før vi gikk opp å stilte oss der VG-lista skulle være sammen med de andre jentene. Vi fikk kjempe gode plasser og så utrolig godt! VG-lista må være noe av det herligste og koseligste jeg har sett. Artistene var så flinke og publikum var i hundre og stemninga, og ikke minst været, var perfekt. Jeg turte ikke ta med meg kamera, men jeg tok masse bilder med iphonen. De fleste sier vel at Bodøfolkene er ganske brae publikumere så jeg antar det! Tenkte å poste bildene jeg tok i tre kollasjer, siden det ble så masse bilder og dette er ikke alle. Det var virkelig en så fin gårdag. Etter vg-lista møtte jeg mamma og pappa, onkel og tante også dro vi ned på kaia å så på sommeråpent. Så koselig. Var veldig stas å se det live. Fikk også tatt bilde med Marion Ravn, Eva fra Eva & the heartmaker, Ask Embla og Kåre-Magnus. De var utrolig hyggelige! Så koselig og fin gårdag. Når jeg kom hjem, i elleve tiden, var jeg ekstremt sliten og var utrolig solbrent noen plasser på kroppen. Familien slappet av sammen før jeg og Isabell slo oss ned i sofaen å så en episode Pretty Little Liars. Etter det var jeg helt utslitt og fant senga ganske raskt.

Vi drar allerede i morgen til SPANIA! Wi, som jeg gleder meg. Kommer til å bli så bra og jeg gleder meg til å bli virkelig brun og bare kose meg. Har ikke vært i Spania siden jeg var tre år og gleder meg så mye! Jeg drar som sagt sammen med mamma, pappa og Isabell, bestemor og bestefar. Blir kjempe bra. I dag har pappa vært på jobb så jeg, mamma og Isabell har spist oss en god frokost før vi tok turen til sentrum å så på klær eller ting vi trengte. Fant meg litt og jeg er super fornøyd! Vi tok oss også en is i solsteken. Skal poste bilder av det senere siden nå skal jeg pakke ferdig og snart får vi besøk av mor og far som skal ta med seg Nero. Jeg har forresten vært hos tannlegen også i dag, hihi, null hul! Fornøyd ja :-) Herlig dag i dag også så den skal jeg utnytte med grillmat og familien. Blogger til dere litt senere ikveld, ha en super fin dag videre! 

Hva synes du om bildene?

endelig solfylte dager

Hei! 

Endelig ble det solvær og varme i Bodø også! I går og i dag har vært to nydelige dager. Sola har vært oppe i hele dag og det har vært opptil 20 grader. Har enda ikke fått mitt første bad i Norge siden vannet er fortsatt så kaldt. Elsker bare når været er så fint og det passer så bra at vi får fint vær før vi drar, og selvfølgelig til vg-lista og når nrk-båten kommer hit. I går startet finværet å komme så da var vi ute omtrent hele dagen og senere på kvelden tok oss en båtur, noe som jeg elsker! Senere på kvelden ble vi sittende å se på sommerprogrammer på tv og egentlig bare slappet av. I dag har vi rett og slett koset oss med soling. Siden været var så fint stod jeg opp i elleve tiden og hoppet rett i bikinien. Vi har spist god frokost og lunsj, kost oss på brygga og virkelig utnyttet dagen. Fikk utrolig farge i dag og har til og med blitt solbrent. Etter mange timer i sola vasket vi hytta, pakket og ordnet, siden vi ikke skal på hytta før etter syden. Hytta er så fint når det er nydelig vær! Elsker det ♥ Etter nesten en måned med drittvær var det vel på tide at vi litt her i nord også fikk litt fint vær? Hihi. Nå er vi kommet hjem etter fem fine og koselige dager på hytta. Siden vi kom hjem har vi pakket ut og pakket til Spania om tre dager. I morgen er det vg-lista her så jeg skal selvfølgelig å se på sammen med venner. På kvelden skal jeg dra ned på kaia sammen med mamma og pappa en tur siden nrk-båten er her. Skal også poste videobloggen der jeg viser det jeg skal pakke med meg til Spania! Var en del klær som var til vask og en del ting jeg ikke tok med, men håper den ble bra! Holder nå på å pakke litt og egentlig bare slapper av. Senere ikveld blir det vel noen episoder Pretty Little Liars før jeg legger meg i senga. Merker at man blir sliten etter en lang dag ute med sol og varme. I morgen er det meldt like fint vær så skal nyte dagen! Håper dere har hatt noen super fine dager! Tenkte å poste noen bilder fra dagen i dag, blogges imorgen fininger :-) 

Hva synes du om bildene og hvordan er været hos deg?

tonight

Hei! 

I kveld har vi koset oss med god kylling og nydelig saus, ris og salat og en helt nydelig dessert med utrolig god vaniljeis, nonstop og peanøtter. Bildene ble så lyse og fine så tenkte å poste noen til dere :-) Etter vi hadde spist middag og dessert slappet vi litt av før jeg og Isabell gikk ut i jacuzien å koste oss der og spessielt mye latter, hahaha. Isabell har dratt hjem nå så jeg, mamma og pappa sitter bare å koser oss femfor tv´en med en serie. Tenkte kanskje å se en film før jeg legger meg noe som jeg stadig gjør her på hytta. I morgen satser vi på litt sol her, selvom været er ganske jævlig nå. Rett og slett helt forferdelig. Men dere får kose dere videre ikveld, fininger. Tusen takk for helt nydelig kommentarer i det siste! Varmer blogglysten så utrolig mye. 

Hva synes du om bildene?

hyttekos

Hei! 

God ettermiddag fininger! Nettet her er blitt ekstremt tregt så det er grunnen for så dårlig oppdatering. Heldigvis hadde jeg forhåndsskrevet en del innlegg. Vi er enda på hytta og koser oss mye her. Vi begynner å bli smålei dårlig vær nå. Dere i sørlandet ligger vel å slikker sol, men vi drar om fem dager (!!!!) til ♥ varmere strøk ♥ noe som vi gleder oss ekstremt til! I går kom Isabell på hytta og vi koste oss med god mat, jordbær til dessert, godis og kortspill. Vi satte lenge å spilte kort og egentlig bare koset oss. Jeg og Isabell ble sittende å se en film litt utpå kvelden før vi la oss i to halv tre tiden. Etter en finfin kveld var det godt å legge seg å sove.

Våknet klokken tolv til den gode lukten egg og bacon som pappa hadde laget til frokost i dag. Var kjempe godt å spise god frokost. I formiddag koste vi oss fremfor tv´en og så spilte hele familien lodo sammen. Haha, det er så utrolig gøy og koselig når familien gjør slike ting sammen! Ler til det kommer tårer. Jeg og Isabell spilte også litt kort etterpå og hadde virkelig allsang med Justin sitt believe acousticste album. Slapper egentlig bare av nå og ser på 4-stjernes middag. Snart skal vi lage til middag og spise dessert, som er is med nonstopp, kanskje ta oss et bad i jacuzien og kose oss før Isabell drar hjem igjen. Vi blir mest sannsynlig her til tirsdagsformiddag så jeg skal poste svarene om Spaniaturen i morgen. Ha en super fin dag! 

Hva er dine planer for resten av dagen?

cabin weekend

Hei fininger! 

Våknet ti i dag og var av en eller annen grunn veldig uthvilt! Det føltes utrolig deilig og kunne våkne å ikke være så utrolig trøtt. Når jeg våknet lå jeg først litt i senga å så på tv før jeg i det hele tatt tok med meg og kroppen min opp av sengen. Spilte inn en liten romvideo, men den ble så utrolig dårlig, så tenkte å lage en ny enten når jeg kommer hjem fra syden eller før. Spilte også inn en sånn "hva jeg skal ha med meg til Spania" video og jeg dro den blir bra! Skal redigere den i helga og posten den iløpet av uken. Gikk ut med Nero litt senere på formiddag i elleve tiden. Jeg føler jeg har gjort så mye på så kort tid. Jeg har spilt inn to videoer, gått tur med hunden, spist frokost og faktisk jogget meg en tur, og etterpå tok jeg meg en lang dusj med hårkur. Så herlig! Har fått pakket ganske mye til Spania og nå kjenner jeg at jeg gleder meg sånn! Blir godt, ettersom det er rett og slett et drittvær her hjemme.

Måtte hive meg rundt å pakke til hytta også og nå sitter jeg på hytta sammen med mamma og pappa. Isabell kommer i morgen hun også. Vi kom hit rundt halv syv. Vi stekte oss pizza og egentlig bare slappet av og koset oss, før jeg møtte noen venninner av meg som er på en camping litt bortenfor. Det var kjempe koselig, i og med at jeg ikke har sett noen av dem på en stund. Var der til halv elleve elleve før mamma og pappa kom å hentet meg med båten vår. Deilig å ta sin første båtur i sommer. Vi er kommet tilbake på hytta nå og ligger strød ut i sofaen. Merker jeg er ekstremt sliten. Har sletet mye med magesmerter disse dagene. Er litt usikker hvor lenge vi blir her, enten til søndag eller tirsdag. Skal på VG-lista på onsdag også må vi ordne og pakke ferdig til Spania. Er jo godt å være her, men utrolig dumt at det er skikkelig dårlig vær. Heldigvis er det varme strøk om en uke! Nå skal jeg fjerne sminken og kose meg sammen med mamma og pappa. Skal nok legge meg i senga litt tidligere i dag og kanskje se en film. Håper dere har hatt en så fin dag, nattinatt ♥

Hvordan har din fredag vært?

Les mer i arkivet » August 2013 » Juli 2013 » Juni 2013


★ legg meg til som venn
Hei! Her kan du skrive litt om deg, din blogg og dine interesser. Du kan også skrive epostadressen din her :-) Håper du liker designet!hits