sponsing fra sponsetblogg.no

Hei! 

Jeg har lenge og tidligere prøvd å skaffe meg spnsor til min blogg men dessverre uten lykke. Men for noen dager siden registrerte jeg meg på spnsetblogg.no som kan hjelpe meg med dette. De har allerede gitt meg spnsor og jeg venter i spenning på flere oppdrag. 

Jeg får tilsendt en startpakke når jeg vil starte å bli sponsett. Det virker utrolig gøy! Du må være obs på mailen din fordi de sender ofte ut meldinger om sponsingen. Du får på en måte nye "oppdrag" og du kan velge å skrive om et produkt. Om du registerer deg på sponsetblogg.no blir du etterhvert tilsendt produkter som du ønsker å tese. Jeg skal selvfølgelig skrive innlegg etterhvert som produktene blir tilsendt. Det er 100 % gratis å være medlem på spnsetblogg.no og de har inspirasjon til bloggen din! Gjerne meld deg på :-) Trykk her for å komme direkte til siden deres. Har du registrert deg på sponsetblogg.no? // innlegget er sponset av sponsetblogg.no. 

Les mer i arkivet » August 2013 » Juli 2013 » Juni 2013


★ legg meg til som venn
Hei! Her kan du skrive litt om deg, din blogg og dine interesser. Du kan også skrive epostadressen din her :-) Håper du liker designet!hits