spørsmålsrunde

Hei! 

Siden det er sommerferie, jeg har mye fri og tid, været er fint og alt er bra, tenkte jeg å sette igang en spørsmålsrunde. Denne gangen lover jeg at jeg skal svare på spørsmålene. Nå har jeg jo fått mac og det vil si at det er mye enklere og bedre å lage video da. Spør meg om noe dere lurer på eller bare generlt, slik at dere kan få svaret på det dere lurer på. Har hatt en spørsmålsrunde før som jeg selvfølgelig har helt glemt å svart på, så jeg lover at jeg skal svare på alle spørsmålene denne gangen. Hehe. Jeg skal svare på video! :-)Noe du lurer på? 

spørsmålsrunde

Hei dere! Siden jeg ennå ikke har hatt spørsmålsrunde om meg og bloggen, tenkte jeg å ha det. Er skkert en god del ting dere lurer på. Jeg vil ha masse spørsmål fra dere! Kommer mest sannsynlig til å svare på videoblogg og om jeg får en del spørsmål, kommer jeg sikkert til å ta det i flere deler. Kommer til å svare på det meste, så lenge det ikke er veldig private spørsmål.


Vet ikke helt når jeg kommer til å svare på spørsmålene, men blir nok i april. Jeg satser på at jeg blir å svare på video. Spør i vei da dere! :-)

Les mer i arkivet » August 2013 » Juli 2013 » Juni 2013


★ legg meg til som venn
Hei! Her kan du skrive litt om deg, din blogg og dine interesser. Du kan også skrive epostadressen din her :-) Håper du liker designet!hits