bloggeren har ankommet Tyrkia

Hei!

Beklager null blogging i går, men vi mistet nettet hjemme hos oss allerede tirsdagskveld, og fikk det dessverre ikke tilbake før vi dro. Men nå er jeg i Tyrkia dere! Åh, er så utrolig herlig og være her. Vi tok flytet hjemmefra halv ni i går kveld. Flyturen gikk kjempe greit, også var det bare og sette seg i bussen for to timers kjøring inn til Alanya. Det er her i Alanya vi ligger, og vi har fått et hotellrom med nydelig utsikt rett mot havet! Bedre kan det ikke bli. Mor, far og søskenbarnet vårt var her allerede fra før av, så vi skal også være sammen med dem. Vi lagde oss utrolig god frokost i morgest og etter det var det på stranda og sole seg. Utrolig herlig. Var sååååå godt ♥ Nyter denne uken for fult, også er det jo noe med og komme seg litt bort også. I dag har vært på stranden fra halv tolv til fem. Ble litt sent før vi kom oss i solingen i dag, siden vi tok det litt roligere etter en lang reise og måtte fikse oss madrasser, drikke og sånt. Vi var ikke på hotellet før fem halv seks, så vi var alle ganske slitne. Vi spiste også en sykt godt lunsj med grønnsaker. Så godt! Egentlig litt sykt og tenke på at vi er her da, men utrolig godt! OG JA, siden jeg ikke fikk blogget i går fikk jeg samtidig ikke fortelle dere at jeg endelig har fått meg mac! Endelig. Fikk den i går, og det var utrolig herlig. Skal legge ut litt flere bilder av den senere. Elsker den! Nå kan jeg føle meg som en virkelig blogger, hihi. Helt herlig og sitte i Tyrkia med den. Det er forresten bare meg, Isabell og mamma som er i Tyrkia. Pappa ble dessverre ikke med, siden han ville at vi jentene skulle få oss en jentetur. Vi savner iallefall at han er med oss, men vi gleder oss allerede til Spania med hele familien og besteforeldrene våre. Men nå skal vi kose oss kjempe mye her, og nyte en uke i Tyrkia. My mac, hihi, elsker den! Nå skal vi ordne oss og spise middag på hotellet. Skal prøve og få blogget litt mens jeg er her, og poste en del bilder underveis. Håper alle har det super fint!

Har du vært i Tyrkia før? Iallefall, hvor har du vært?

hjemme fra herlige Tyrkia

VERDENS HERLIGSTE TUR! ♥ åh hei dere! Har ikke blogget mens jeg har vært i Tyrkia, siden jeg har ikke fått til med nettet på pc'en, men nå er jeg hjemme! Ei fantastisk, herlig og super uke. Har virkelig fått farge og bare koset meg. Bilder, mer tekst og video kommer snart. Har så mye nå som skjer - mattetentamen på onsdag, kamper, treninger også drar vi med laget til Umeå på torsdagsformiddag. Kommer sterkere tilbake etter neste uke, lover. Men turen var heelt perfekt! Flott flytur og alt. Det eneste som var dumt, var at rommene våre ikke var ferdige når vi kom, men ellers så var ferien super duper! Har så mange bilder å vise dere og gleder meg virkelig. Hotellet var helt nydelig, rommene var kjempe fine og maten var veeldig god! Har utnyttet dagene godt og har hatt det perfekt. 

Trist å tenke på at det er et år til neste gang.. jaja huff, har virkelig utnyttet uken godt! Hatt det så herlig, loveit. Vil tilbake dit nå, hehe. Men kan ikke beskrive hvor godt og varmt der har vært, badet mye i havet og tok faktisk veldig lite siler og badet ikke bassenget, hm. Men alt i alt var turen helt fantastisk! Skal sette sammen en video og lage innlegg med bilder og litt mere tekst. Vi var også inne i Alanya, på onsdagskvelden, der vi shoppet, gikk på kleopatra (?) borgen, så i gatene, spiste på en fin resturant og hadde en fin kveld. Ah, savner det sånn. Huff, jaja. Neida, skal ikke tenk trist, har hatt det fantastisk! Anbefaler alle Tyrkia. 
Men skal avlsutte her dere, skal stelle meg og slikt, også må jeg vel sove om en stund da. Opp tidlig imorgen for skole og senere kamp, blir vel en fiin dag! Men ha en flott kveld videre dere - vi i blogges ♥


såå fint! 


nydeligstee plassen


- mutch love 

Har du vært ute å reist i år? ♥

noen timer til Tyrkia

Hei dere! Dagen i dag har vært så nydelig! Etter jeg hadde spist og solet meg litt, dro jeg på lia å møtte så mange venner, var herlig! Vi spillet litt fotball, slappet av og solet oss og vi måtte bare nyte finværet da. Ah, så bra og fin dag og i tillegg nå så skal jeg spise herlig middag sammen med familien. I kveld skal vi bare slappe av, før vi legger oss og skal opp tidligtidlig i morgen å ta flyet til TYRKIA! Gleder meg så sykt mye, dere aner virkelig ikke! 
Stårlende sol og varmt! Er egentlig veldig godt å se at det er finvær dagen før vi drar, herlig å være med venner og sole seg, ah ♥


Gulleeet mitt! 

Ja dere, om noen timer sitter jeg og min familie på flyet direkte til Tyrkia. Ah, blir så herlig! Blir godt å komme seg litt bort også. Skal bli kjempe brun og bare kose meg. Har lagt frem det jeg skal ha på meg i morgen, og er heelt ferdig pakket, så nå skal vi snart spise kalkun med chips og bare kose oss. Så herlig lørdag, kan det bli bedre? Tenkte å legge ut det jeg skulle ha på meg nå, men må springe over til Stine for å gi henne et telegram, siden hun har konfirmasjon i morgen. Skal legge ut det jeg har på meg på flyturen i morgen eller så legger jeg det inn i dette innlegget. 

Men nå må jeg nesten springe dere, slik at jeg rekker det før vi spiser middag. Wæ, som jeg gleder meg nå - reisefeber til 1000! Vi blogges kjære dere og da blogger jeg fra nydelige Tyrkia ♥ Ha en super duper kveld dere! 

Hva skal du gjøre i kveld? Reiser du en plass nå/i morgen? 

Les mer i arkivet » August 2013 » Juli 2013 » Juni 2013


★ legg meg til som venn
Hei! Her kan du skrive litt om deg, din blogg og dine interesser. Du kan også skrive epostadressen din her :-) Håper du liker designet!hits