noe nytt - kåring av ukens leser

Hei dere! Merker så godt at jeg har fått mange lesere og faste lesere på bloggen, og det setter jeg utrolig stor pris på! Også at dere kommenterer er utrolig koselig. Tusen hjertelig takk skal dere ha! Jeg har lyst til å begynne med å kåre ukens leser, så tenkte å starte med det i uken som kommer. Hver søndag trekker jeg ukens leser. Jeg ser litt om du har vært innom bloggen min og kommentert osv. Vet dere fleste gjør det, men skal trekke helt tilfeldig! Begynner altså ikke før i uken som kommer nå. 

Skriv i kommentarfeltet, hvis du vil være med å bli trekt til ukens leser neste søndag :-) Du kan også bli om du ikke har blogg. Skriver opp dere som vil være med på å bli kåret. Ville gjøre noe nytt på bloggen, så håper de fleste vil være med, men dere må selvfølgelig ikke! Jeg blir å linken personen, som blir kåret til uken leser. Hørtes det bra ut? Skriv i kommentarfeltet om du vil bli med! 

Les mer i arkivet » August 2013 » Juli 2013 » Juni 2013


★ legg meg til som venn
Hei! Her kan du skrive litt om deg, din blogg og dine interesser. Du kan også skrive epostadressen din her :-) Håper du liker designet!hits